ajee nalja ka VOL5
Moderaator: Moderators
- bittikeeraja
- Got ARB and Nitrous?
iPhone go home:
http://www.youtube.com/watch?v=v1dRULo1VUo
Per
Kes peab hüvasti ütlema vana hea Pajerole
Kes peab hüvasti ütlema vana hea Pajerole
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mis sellel iPhonega pistmist oli?bittikeeraja kirjutas:iPhone go home:
Samuti võiks võtta Smardi ja proovida sellega offroad'i sõita

See pole selleks mõeldud noh

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
-
- asjade olemus - see on imelihtne
Mihkel89 murele vastuseks: sellel parsal ei piisa enam ei koopaservade ega tervete tagatiibade vahetusest. Arvestades olukorda, et rooste alged olid olemas juba 5 aastat tagasi (umbes siis seda nalja siia esimest korda postitati, edasi umbes pooleaastaste vahedega), võib oletada, et käula on juba maani maha mädanenud.
PS. Ma muidugi mõistan, et enne nalja postitamist ei viitsi alati kogu foorumit läbi lugeda, aga lihtne otsing "mu AND naine AND petab AND mind" annab vastuseks teemad "Suur Mure", "ajee nalja ka VOL2", "ajee nalja ka VOL3" ja "ajee nalja ka VOL4". Ei välista, et ka viimatinimetatud teemades esineb lugu paar korda.
PPS. Peab ikka erakordne idioot olema, kes ei suuda teksti kopeerida, vaid teeb pildi ja postitab teksti pildina netti. Siis pole ka ime, et tulevane märksõnaotsing samasugust nalja ei leia.
PPPS. Inimene, kes leiab pildi tekstina ja ei viitsi seda ümber trükkida, vaid postitab pildi edasi, pole eelmisest targem.
Ei midagi isiklikku.
PS. Ma muidugi mõistan, et enne nalja postitamist ei viitsi alati kogu foorumit läbi lugeda, aga lihtne otsing "mu AND naine AND petab AND mind" annab vastuseks teemad "Suur Mure", "ajee nalja ka VOL2", "ajee nalja ka VOL3" ja "ajee nalja ka VOL4". Ei välista, et ka viimatinimetatud teemades esineb lugu paar korda.
PPS. Peab ikka erakordne idioot olema, kes ei suuda teksti kopeerida, vaid teeb pildi ja postitab teksti pildina netti. Siis pole ka ime, et tulevane märksõnaotsing samasugust nalja ei leia.
PPPS. Inimene, kes leiab pildi tekstina ja ei viitsi seda ümber trükkida, vaid postitab pildi edasi, pole eelmisest targem.
Ei midagi isiklikku.
Oled sa mingi maailmaparandaja vä ?vtl kirjutas:Mihkel89 murele vastuseks: sellel parsal ei piisa enam ei koopaservade ega tervete tagatiibade vahetusest. Arvestades olukorda, et rooste alged olid olemas juba 5 aastat tagasi (umbes siis seda nalja siia esimest korda postitati, edasi umbes pooleaastaste vahedega), võib oletada, et käula on juba maani maha mädanenud.
Ei midagi isiklikku.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
Ja kuule ... see pole minu mure. Anna tõesti andeks kui pidid pettumavtl kirjutas:Mihkel89 murele vastuseks: sellel parsal ei piisa enam ei koopaservade ega tervete tagatiibade vahetusest. Arvestades olukorda, et rooste alged olid olemas juba 5 aastat tagasi (umbes siis seda nalja siia esimest korda postitati, edasi umbes pooleaastaste vahedega), võib oletada, et käula on juba maani maha mädanenud.
Ei midagi isiklikku.

53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
Mäherdune ehe ja klassikaline internetiraevupurske näidisvtl kirjutas:Mihkel89 murele vastuseks: sellel parsal ei piisa enam ei koopaservade ega tervete tagatiibade vahetusest. Arvestades olukorda, et rooste alged olid olemas juba 5 aastat tagasi (umbes siis seda nalja siia esimest korda postitati, edasi umbes pooleaastaste vahedega), võib oletada, et käula on juba maani maha mädanenud.
Ei midagi isiklikku.

Kass sittus tuppa, õlu oli soe, pesumasin läks katki, autol aku tühi, klient ei tasu arvet, ah sitta, tulen ja annan naljateemas kellelegi molli!

.. tore üritus, inimestel oli päev läbi tegemist. eriti meeldis jossi katus, tea kas piloot oli splindi kabiinis välja tõmmanud?manal kirjutas:http://fishki.net/comment.php?id=69541

RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Väga hea õppevideo ,kuidas ei tohi teha.manal kirjutas:http://fishki.net/comment.php?id=69541
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
paneb tõesti kukalt kratsimamanal kirjutas:http://fishki.net/comment.php?id=69541

Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08