Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Harra Maasturid, kas su omal ka esi rehvidel siseküljed maha söönud?
- TiitR
- I live off from the mud
ylbik kirjutas:Harra Maasturid, kas su omal ka esi rehvidel siseküljed maha söönud?
Selle peale ma küsiks, et 30000km. ja sillad valesti?ylbik kirjutas:Ls.30000km siis on küll päris hea autoTiitR kirjutas:Mine tea, äkki kardaanirist juba ülekulunud vms?ylbik kirjutas:Wildtrakil vibra(resonants) esisillas, rehvid kontrollitud. Kas kellelgi veel on sama probleem?

- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mul küll teine auto, aga 2014 D-Maxil oli täpselt sama värk - esirattad vibrasid.
Ja mis selgus - rehvid olid kõverad (mõni vähem, mõni rohkem, aga põhimõtteliselt kõik 4). Ja just nimelt rehvid, mitte veljed või midagi muud. Rehvid vahetati garantii korras välja ja mure kadus.
Aga mul ei tekkinud see üleöö, vaid oli algusest peale nii.
Ja mis selgus - rehvid olid kõverad (mõni vähem, mõni rohkem, aga põhimõtteliselt kõik 4). Ja just nimelt rehvid, mitte veljed või midagi muud. Rehvid vahetati garantii korras välja ja mure kadus.
Aga mul ei tekkinud see üleöö, vaid oli algusest peale nii.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Rehvid on vahetatud tegumised ette ja on ka teiselt sama marki autolt laenuks proovitud aga probleem on ikka alles.
Ka sild on regullitud (mis oli paigast ja sellest ka rehvide kulumine).
Kõike seda teostas esindus.
Minu esialgne küsimus oli wildtraki omanikele, et kas ka nende suksudel sama jama olnud(järjekordne lastehaigus).
Ka sild on regullitud (mis oli paigast ja sellest ka rehvide kulumine).
Kõike seda teostas esindus.
Minu esialgne küsimus oli wildtraki omanikele, et kas ka nende suksudel sama jama olnud(järjekordne lastehaigus).
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Käisin just rehve vaatamas ja tuntav kulumine esirehvide sisekülgedel on olemas.Samas teisel masinal mis siinkandis mudarehvidega liigub on siseküljed väga tugevalt astmeliseks kulunud .Rehvideks minu masinal on Cooper Discoverer AT3ylbik kirjutas: kas su omal ka esi rehvidel siseküljed maha söönud?
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Sillaposti ja keerab kääri nats maha.Maasturid kirjutas:Käisin just rehve vaatamas ja tuntav kulumine esirehvide sisekülgedel on olemas.Samas teisel masinal mis siinkandis mudarehvidega liigub on siseküljed väga tugevalt astmeliseks kulunud .Rehvideks minu masinal on Cooper Discoverer AT3ylbik kirjutas: kas su omal ka esi rehvidel siseküljed maha söönud?
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Vaatasin enda omad ka üle. silmaga nähtav kulumine on siseservadel olemas tõesti.
Panin sillaregulli aja ,saab näha kas läheb paremaks.
Panin sillaregulli aja ,saab näha kas läheb paremaks.
Üks häiriv asi veel, ukse piirajad logisevad lahti.
Tilk värvi või spets liim on rohuks. On olemas ka spets seib , õieti neid on kaks . Mis omavahel haagivad nii , et lahti saamisega pahatihti probleeme.ylbik kirjutas:Üks häiriv asi veel, ukse piirajad logisevad lahti.
+47 40726287
+47 40726287
Sama siin, esimeste rataste siseküljed rohkem kulunud.
Vallo
Vallo
Eile sai sild regullitud,veidi oli paigast ära.
Vibrast...
Peab mainima, et ka minu eksemplaril on päris tuntav vibra. Seda oli tunda ka proovisõidu autol, aga seal arvasin ma põhjuseks olema "kandilised" rehvid ja pohuistlikud proovisõitjad.
Enda autoga käisin rehvipostis ja asi muutus paremuse poole, aga päris ära ei kadunud.
Siit siis ka küsimus, et kas keegi saab deklareerida, et tema Rangeril vibra roolis puudub. Saaks kokku ja vahetaks masinaid ning tõdeks fakti, et ka ilma saab. Siis saaks sirge seljaga esindajale sisse sõita.
Või ongi selline vibra selle margi, vedrustuse või rehvide omapära!?
Peab mainima, et ka minu eksemplaril on päris tuntav vibra. Seda oli tunda ka proovisõidu autol, aga seal arvasin ma põhjuseks olema "kandilised" rehvid ja pohuistlikud proovisõitjad.
Enda autoga käisin rehvipostis ja asi muutus paremuse poole, aga päris ära ei kadunud.
Siit siis ka küsimus, et kas keegi saab deklareerida, et tema Rangeril vibra roolis puudub. Saaks kokku ja vahetaks masinaid ning tõdeks fakti, et ka ilma saab. Siis saaks sirge seljaga esindajale sisse sõita.
Size Does Matter!
3,2 WT
3,2 WT
Vibrat põhjustas ikkagi esimene kardaan. Vahetati ära ja probleem kadunud, loodetavasti jäädavalt.Diio2 kirjutas:Vibrast...
Lugedes threadi, et mis aasta jooksul siia postitatud on, siis see Ford on ikka üks ebakvaliteetne auto.
Sai hiljuti oma Hiluxiga 45k hoolduses käidud ja kõik tiptop, ei ühtki häda/vibra - sai õige valik tehtud.
Sai hiljuti oma Hiluxiga 45k hoolduses käidud ja kõik tiptop, ei ühtki häda/vibra - sai õige valik tehtud.
Lugedes sinu postitust saan aru et pooldad riisituru autosid ja seda kena kuulda. Turul on valikuvabadus.kummist kirjutas:Lugedes threadi, et mis aasta jooksul siia postitatud on, siis see Ford on ikka üks ebakvaliteetne auto.
+47 40726287
+47 40726287