"Vene raud ruulib"
Moderaator: Moderators
- karburaator
- Fitting 38"
krt, kui auto treileril metsat ära tood, nii et põhirajale ei pääsegi, siis küll mingit heldimust peale ei tule. Ei tea, mis nendele pooltelgedel viga, et mitte ei kesta. Oleks veel mingi eriline koht olnud, puhta tasase maa peal!K.Kotkas kirjutas:vaja metsa viia treileril, siis sõidad seal, kus iganes julged nina sisse panna, vee all ja vee peal, kinni ei jää
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
kindel et pooltelg jah?ivan kirjutas:krt, kui auto treileril metsat ära tood, nii et põhirajale ei pääsegi, siis küll mingit heldimust peale ei tule. Ei tea, mis nendele pooltelgedel viga, et mitte ei kesta. Oleks veel mingi eriline koht olnud, puhta tasase maa peal!K.Kotkas kirjutas:vaja metsa viia treileril, siis sõidad seal, kus iganes julged nina sisse panna, vee all ja vee peal, kinni ei jää
[/quote]
kindel et pooltelg jah?[/quote]
Liigendil üks pool küljest ära naksti, veidi müstiline, piirajad paigas, jõudu taga ei olnud. Ainult rool oli välja pööratud, kuid seda ma katsetasin kohe peale sildade alla panemist. Igal juhul uus pooltelg olemas ja nädalalõpuks on jälle sõidukorras. Järgmiseks korraks vaja ikkagi korralikult ära testida.
kindel et pooltelg jah?[/quote]
Liigendil üks pool küljest ära naksti, veidi müstiline, piirajad paigas, jõudu taga ei olnud. Ainult rool oli välja pööratud, kuid seda ma katsetasin kohe peale sildade alla panemist. Igal juhul uus pooltelg olemas ja nädalalõpuks on jälle sõidukorras. Järgmiseks korraks vaja ikkagi korralikult ära testida.
tegelt, see kraav kus patrulli vedrupakk küljest ära tuli oli üsna vastiku olemisega. Sai seal pihta äkki ja hiljem oligi lihtsalt üks väike nõks puudu. Sel juhul... hea et teepeal ei juhtunud.ivan kirjutas: Liigendil üks pool küljest ära naksti, veidi müstiline, piirajad paigas, jõudu taga ei olnud. Ainult rool oli välja pööratud, kuid seda ma katsetasin kohe peale sildade alla panemist. Igal juhul uus pooltelg olemas ja nädalalõpuks on jälle sõidukorras. Järgmiseks korraks vaja ikkagi korralikult ära testida.
nu ma olen selle nimel kõvasti tööd teinud, et ikka minna
http://www.galileo.ee/gallery/album121
homme peaks vintsile trossi peale saama
tahan ikka sellel üritusel "vintsil süütuse" võtta
ja 27 ülevaatusele, aeg isegi kinni pandud
Tony

http://www.galileo.ee/gallery/album121
homme peaks vintsile trossi peale saama
tahan ikka sellel üritusel "vintsil süütuse" võtta

ja 27 ülevaatusele, aeg isegi kinni pandud
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Nagu kokku lepitud 29.dets. kell 9.00. Kokku saame liini all, kus sai eelmine kord väike lõuna tehtud. Kes eelmine kord ei olnud ja tahavad liituda, siis andke mulle privasse teada, saadan asukoha ja lühikese õpetuse, kuidas kohale tulla.rommi kirjutas:kas vene raud vol2 ka ikka toimub? Kui mahub, siis võtaksin länkariga sappaLC70, 35"TSL, meh.vints ja lukud.
rommi
Eesmärk on sellel aastal rada läbi sõita.
Seniks aga rahulike jõule.
Esmalt tahaks tänada Ivani,kes korraldas sellise vahva ürituse.
Loomulikult tänud ka kõigile kes olid abiks nii JÕUGA kui NÕUGA.
Masinaga koju tagasi saime vapralt üheratta veoga.Meie 4x4 veolisest sai seekord 1-he veoline.(Ei tahtnud esilukule liiga teha ja keerasime ühe ratta luku välja.)Oleks ikka pidanud Ivani nõud katsetama kui ta pakkus just parajat palgi jupikest millest oleks tagumise kardaani saanud
Auto kahjud ei olnud õnneks väga suured(üks amort,tagumine kardaan pooleks).Et aasta viimane safari saaks ilusa lõpu siis premeeris meie ratsu meid vapralt poseerides ilusasti küljel.
Pildid üritusest siis õhtuks.
Loomulikult tänud ka kõigile kes olid abiks nii JÕUGA kui NÕUGA.
Masinaga koju tagasi saime vapralt üheratta veoga.Meie 4x4 veolisest sai seekord 1-he veoline.(Ei tahtnud esilukule liiga teha ja keerasime ühe ratta luku välja.)Oleks ikka pidanud Ivani nõud katsetama kui ta pakkus just parajat palgi jupikest millest oleks tagumise kardaani saanud

Auto kahjud ei olnud õnneks väga suured(üks amort,tagumine kardaan pooleks).Et aasta viimane safari saaks ilusa lõpu siis premeeris meie ratsu meid vapralt poseerides ilusasti küljel.

Pildid üritusest siis õhtuks.
Pole tükk aega nii lahedal safaril käinud, aasta sai tõesti kenasti lõpetatud.
Länkar liikus tublilt, hakkasin ka lõpuks diiselmootori võludele pihta saama.
Ja sellest punasest tublist hiluxist hakkas vahepeal kahju
eriti kui ta seal abitult külje peal kiikus vahepeal. Ja tema läbivusvõime isegi ainult esiveolisena oli aukartustäratav 
Tänud vintsmanile, kes ei kartnud muda ja minu vingumist!
võimas oli, tänud Aarnele!
rommi
Ja toredaid pühi kõigile, nüüd võib rahulikult napsutama hakata.
Länkar liikus tublilt, hakkasin ka lõpuks diiselmootori võludele pihta saama.
Ja sellest punasest tublist hiluxist hakkas vahepeal kahju

Tänud vintsmanile, kes ei kartnud muda ja minu vingumist!
võimas oli, tänud Aarnele!
rommi
Ja toredaid pühi kõigile, nüüd võib rahulikult napsutama hakata.