Pakuks ustetugevdused (külgkaitse).

Moderaator: Moderators
8.3.2.1.1 DiagonaallüliKarlReimann kirjutas:Veoauto klassil ei ole uste ette nõutud. Nõutud on küll peaohutuskaare sees kaks diagonaallüli. Tundub et ei süvenenud piisavalt.
Kaks päeva juba läind, ole hea ja anna oma vihjele vastus.erik kirjutas:Mis siis selle puuriga nüüd juhtus? Peakaarel on oluline asi puudu!
Panen siis nüüd puusuva osa FIA nõuetest.erik kirjutas:Ega ma ka Foorumis ela
Aga ehitusfüüsiliselt on selline peakaare diagonaalide asetus ebaturvalisem, kuna kaitseb sõitjaid vähem, kui muud FIA poolt lubatavad asetused.
Sellelt jooniselt ei leia ka kuidagi, mingit muud tõlgendust.
Ma ei oskagi rohkem midagi kommenteerida.
Võistlussõiduks tuleb mingi sopakaitse teha aga muidu toreduse pärast on plaanis päris kast küll.erkss kirjutas:Väga hea näeb masin välja.
Kas originaal kasti teed mootori katteks või mingi muu kate tuleb mootorile?
Ja siis veel viimane lause samast punktist 8,3,2,1,1 FIA nõuetesterik kirjutas:Ma ei oska kommenteerida muud kui, selline kolmnurk ei ole ei tugi ega diagonaal. Ei asu ta ka nurgast 100mm kaugusel, keera seda kuidas tahad.
Need tehnilise mehed peaksid ju kõige vähem lolle küsimusi küsima, kui kodutöö tehtudLauriJ kirjutas:Miks on vaja sellise asja puhul mingit uut lahendust leiutada? See rist sinna teha pole ju väga keeruline... Väldiks tulevikus igast lolle küsimusi tehnilises kontrollid jne.