"stay away" remondikohad...?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

antik
Fitting 38"

Postitus Postitas antik »

antik kirjutas:P.S. Ma arvan, et koht kus müügimehed sõimavad remondimehi idiootideks aga ise on samasugused tumbad ei kõlba kuskile... Sama firma varjab ennast veel nimede taga: Marmoriin AS, Autola Kaubandus OÜ.
Edasiarendus pikaleveninud saagale- lõpuks tulid kohale jupid mida ma kuuaega tagasi tellisin.... Ei kõik ei ole korras...

1. Pidurite remondikomplekt Ford Maverickule 1994 aasta, tootekood peaks olema LX0355, kuid kohale tuli LX0035 (Open Omega A).
2. Piduriklotsid esimesed, tulid kohale Nissan Terrano omad mudel 481-22229E kuid oli vaja Nissan Terrano 2.

VALE:
Pilt

ÕIGE:
Pilt

3. Kahtlus on ka piduriketaste kohapealt- mudeli number on Koivuneni 491-7091. Kas see on ikka sobiv Nissan Terrano2/Ford Maverikule- ma ei tea...

Ühtegi pakendit pole veel lahti teinud, viin kraami tagasi, aga kui mõni osa sobib, siis keegi teadjam võiks valgustada. Kas igalpool on müügimehed sellised, või mul oli lihtsalt "õnne" :D
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ei, ikka juhtub. Endalgi kogemusi, kus tellid ühe koodiga aga kohale tuleb ikka teise koodiga detail kuna kuskil kaugel välsimaal oli keegi laomees näpuka teinud.
+372 5028488
Kasutaja avatar
R.Laansalu
Fitting 38"

Postitus Postitas R.Laansalu »

jr kirjutas:Ei, ikka juhtub. Endalgi kogemusi, kus tellid ühe koodiga aga kohale tuleb ikka teise koodiga detail kuna kuskil kaugel välsimaal oli keegi laomees näpuka teinud.
Mitte ainult kaugemaa laomees ei tee näpukaid. Samamoodi tulevad need sisse nii tellijatel, kui ka varuosa tarnijatel. Inimlikud eksitused. Õnneks saab pea alati kaupa ümber vahetada. Ajakulu sellisel juhul loomulikult on suurem, aga mis teha, näpukaid tuleb igal alal ette.

PS! Ma ei ole kuidagi kasutaja "antik" poolt kirjeldatud remondikohaga seotud.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Re: LADU 24

Postitus Postitas boob »

jaan mmc kirjutas:Ostu "soovitus" siis kah siia teemasse, nimelt LADU 24
Põhjus rämps kauba müümises, mida ei kavatseta välja vahetada.
Tegemist oli halva kvaliteediliste hüdro tõukuritega milliseid reklaamiti vale tootja nime all ja millede paigaldamine oleks mootorile varem või hiljem lõppenud klappide-kolbide kohtumisega.

JÕUDU NENDELE ÄRI MEESTELE !
Kui on vale tootja omad, siis nõuad ümbervahetamist või tagasiostmist. Kui nad seda ei tee, siis lähed tarbjakaitsesse, üldiselt hakkavad siis rattakesed liikuma.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
antik
Fitting 38"

Postitus Postitas antik »

antik kirjutas:
antik kirjutas:P.S. Ma arvan, et koht kus müügimehed sõimavad remondimehi idiootideks aga ise on samasugused tumbad ei kõlba kuskile... Sama firma varjab ennast veel nimede taga: Marmoriin AS, Autola Kaubandus OÜ.
Info liigub isegi internetis :twisted:

Täna hommikul helistati Autola Kaubandusest aka Volta Autost ning vabandati tekkinud segaduse pärast, öeldi, et üks müügimees on juba läinud... Otsitakse asjalikke autoosade müüjaid, nii, et kes teab Ida-Virumaal, Jõhvi ligidal kedagi kes on asjast huvitatud, siis võtke Tallinna kontoriga ühendust.

P.S. Ma sellist reaktsiooni, küll ei oodanud...
antik kirjutas:2. Piduriklotsid esimesed, tulid kohale Nissan Terrano omad mudel 481-22229E kuid oli vaja Nissan Terrano 2.
Täienduseks informatsioon, et Nissan Terrano2-le on saadaval kaks tüüpi pidurisüsteeme: Sumitomo ja Lucas, Maverickule paigaldati ainult Lucas-e omi.
antik kirjutas:3. Kahtlus on ka piduriketaste kohapealt- mudeli number on Koivuneni 491-7091. Kas see on ikka sobiv Nissan Terrano2/Ford Maverikule- ma ei tea...
Tuleb välja, et samasugused pidurikettad on nii Terranol (WD21), Terrano2/Maverickul (R20) ning Nissan Pick-Up-il (D21/22).
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Ma tahtsin lisada omaltpoolt sellise jutukese,et enne Klapperit oli hirm kiire igasuguste asjadega ja ainuke pood mis teeäärde jäi oli Taket kust sai soonrihma mis Luigele peale sobis.Peale esimest katset oli äär juba tsipa narmas peale 3 tundi oli üks soon juba ouhta läind ja peale 5 tundi viskasin rihma minema.Ma pole veel näind,et üks asi nii kiirelt saba annab.Terve Laadoga sai ühe rihmaga(Gates) läbisõitetud ja see on veel siiamani alles kui tagavara rihm.
Lihtsalt vahepalaks.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

OT.

On meil siin kasutada üks buss, millel alamõõduline generaator ja veelgi alamõõdulisem geneka rihm (24V/95A genekal, 13mm tavaline kiilrihm 1tk!)
Ainus tootja, mille rihm siiani 20tkm (õlivahetus) vastu on pidanud on Gates, teised ei kannata pingutust välja, venivad vilistavad ja ongi otsas. Igasugu uhkeid kaubamärke on proovitud, või on see lihtsalt juhuse asi?
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Gates on hea punkt
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Veiko kirjutas:Gates on hea punkt
Läheb juba OT-ks, aga kes Tallinnas Gates'i rihmasid müüb?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
verbal
Fitting 38"

Postitus Postitas verbal »

tarmo kirjutas:
Läheb juba OT-ks, aga kes Tallinnas Gates'i rihmasid müüb?
Mina sain Autoexpert'i poest, see seal Kadaka tee ja Mustamäe tee nurgal.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

Veiko
minul nii geneka, kui hammasrihm Gates... veel ei kurda.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”