sry, eksisin praegu ise mataga... ülekanne on 5.29 (ehk siis 37/7) aga ikkagi on jaagu tellitudjr kirjutas:5.88 on minult tellitud... EDIT: Kiri Austraaliasse saadetud.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Kaal, ei kommenteeri... lukk oleks odav ja stockis kannataks 11 000Nm ilma igasuguste vidinateta ning I põlvkonna spiceri ristidega. Laius, noh nii või naa ehitad sillatala ümber ja tellid/valmistad custom asse.777 kirjutas: D60. Väga raske (250 kg), liiga lai, lukk tuleks tellida, momendi taluvuseks tuleks niikuinii ehitada.
Nii öelda 4-link vedrustus ehk oleks abiks selle mure lahendamisel. Sild saaks kindlalt alla ja igasugune axle-play oleks välistatud. Suht huvitav ja tuntud tootja Usas, tekitab ehk mõtteid igasugu liigendite ja muude asjade osas...777 kirjutas:Probleemid:
1. Põikihooba (Panhard bar) pole kuskile panna, hetkel käib vedrustuse kokku liikudes vastu reduktori korpust ja rooli keerates vastu paraleelvarrast
11 000Nm oli 35spline rating. Võimalik et ma eksin, kuid nagu ma aru olen saanud, siis seda stockis väga paljudel ei olnud (ka sinu Blazeril oli rummu poolne osa peenem). Kahtlemata tunnistan, et ehitatud D60 oleks tugevuselt Toy-Longfieldi kombinatsioonist kõvasti üle.jr kirjutas:Kaal, ei kommenteeri... lukk oleks odav ja stockis kannataks 11 000Nm ilma igasuguste vidinateta ning I põlvkonna spiceri ristidega. Laius, noh nii või naa ehitad sillatala ümber ja tellid/valmistad custom asse.
Esialgu ei plaani üle 37" minna..., kuid kui sild hakkab järgi andma, eks ma siis tuletan su sõnu meeldejr kirjutas:Aga ega sa enne aru ei saa D60 vajadusest, kui sa 38+ mõõdus rehve kasutama hakkad ja ikka metsas korralikult käid
Ma oletan, et sa mõtled axle play all silla külgnihet vertikaalliikumisel?jr kirjutas:Nii öelda 4-link vedrustus ehk oleks abiks selle mure lahendamisel. Sild saaks kindlalt alla ja igasugune axle-play oleks välistatud.