Lumme?

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Ma arvan küll, et 11.00 stardime. Võiks veelgi varem, pole juba tükk aega saanud. Praegu viskan saksaka mazdasse ja lähen gaasitrassile jalutama. Asi seegi.
Paneme siis õhtupoole täpselt aja/koha paika.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Tango ka Kihnust tagasi ja hakkab Samuraiga tegelema,äkki liitun teiega hommikul.
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Homme kell 11.00 start, stardipaiga koordinaadid saab Urmase käest. Ivan kindel tulija, eesmärgiga mõlemad Treppoja KP-d kirja panna.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Kasutaja avatar
urmas

ivan kirjutas:Homme kell 11.00 start, stardipaiga koordinaadid saab Urmase käest. Ivan kindel tulija, eesmärgiga mõlemad Treppoja KP-d kirja panna.
Tegelikult on seal neid 3. KP19 ja Jäägermeitser. Selline mudane, kindlasti pika säärega kummikud kaasa, kui peaks läbi vajuma, aga me ei pea ju sinna minema....... :dev
Ilmselt olete juba sõitma hakanud, ja ei lugenud ennem minu viimast postitsust läbi. Uups! :lol:
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Tango tuleb ja üks g-mb vist ka.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Tänane safari kujunes ojade ületuseks,ning sai ka leitud mõned huvitavad kohad Kloogal soopeal.Autosid oli kokku 9.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Märgade Härgade kahjudest niipalju, et vints andis kõige põnevama koha peal saba ja masin istub väga naljakalt ühele küljele viltu (viimane lükkab Navigatsiooniks regamise vea selgitamini edasi :cry: ).

Muidu oli VÄGA tore: hommikul metsa ja pimedas välja. :lol:
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

Oli täitsa tore päev, kahju et hiljaks jäin ja viimase kraavi ees mõistus pähe tuli :P . Aga õnneks see kraav ei kao kuhugi.

Kuna leidus palju fotograafe ootaks siis pilte, saaks näha millest ilma jäin.

Ja kes te norisite mu astmelaudade kallal- suutsin lõpuks ühe kõveraks ka sõita.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

H.K kirjutas: Ja kes te norisite mu astmelaudade kallal- suutsin lõpuks ühe kõveraks ka sõita.
Ma olen alati rääkinud, et astmelauad on saatanast.

Moraal: kui keegi soovib targem välja näha, rääkigu aga, et astmelauad on saatanast, hea lihtne feimi koguda, need murduvad üldjuhul esimese metsaskäiguga kõveraks (hea õnne korral teise-kolmanda sõiduga).

PS Asja helgem külg on selles., et Sul pidi ju masin niikuinii homme remonti minema... :wink:
Kasutaja avatar
urmas

Tore pühapäev sai, kõik sobis, ilm ilus, mõnus seltskond. Suht sarnase läbivusega autod ja asjadesse suhtumisega mehed.
Kuna meie planeeritud maaala olid ennem meid hõivanud jahimehed, koostas Virgo kiirelt kraaviületus safari marsuudi. Bingopongo sai.
Vaatasime pärast Peebu juures videosid, aru ma ei saa, miks kolmandas kraavis vähemalt kolme autot katusele ei pandud :evil:
Kahjudest nii palju, et see saatanast :wink: Bendixi piduripump andis jälle saba. Ma ei tea, mitmes korda ma teda turgutama hakkan. Vaevalt, et navigatsiooniks korda saan.

Mõned pildid, niipalju kui jõudsin klõpsida.
http://pilt.delfi.ee/my_album/14578/
Kuid seltskonna ainuke daam klõpsis kogu aeg, nii et on oodata ivani suunalt rikkalikku pildiseeriat :D

To H.K. Ma tean kes jämedast tsingitud veetorust uued astmetorud teeks.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Kes tahab videot näha,võib helistada teeme näiteks neljapäeval kell 6,00 õhtul väikese videoõhtu Õismäel.
kuningas
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kuningas »

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

tango kirjutas:Kes tahab videot näha,võib helistada teeme näiteks neljapäeval kell 6,00 õhtul väikese videoõhtu Õismäel.
Kõige mõtakam oleks kaamera koos jutmetega kannu kõrtsi kolmapäeval kaasa võtta, seal suur telekas olemas. Hea soojas toidu kõrvale vaadata,
Viimati muutis Landy, E Veebr 26, 2007 5:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

Kui hakata filmi vaatama ca 18.30 siis pooldaks ka landy ideed. Hea kõhutäis ning show kohe olemas.

Krt tänane remont läks tiba luhta, natuke palju jääd oli :evil:
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Tänud rajameister Tangole, kes kallakutest laskumise tehnikat ja veetakistuse ületamist treenis. Urmas pidas 3-st silmas kindlasti ühte rohelist ja peab mainima, et lubjaviltides ja libedate suusakinnastega oli endagi roolitaga hoidmisega probleeme. Igal juhul väga õpetlik ja õnnelik laskumine oli see mulle, adrenaliini sai kuhjaga ja järgmine kord uuesti. Kindlasti soovin Tango tehtud videot näha, et oma vead asjatundjatega läbi arutada. Omalt poolt üritan "klõpsutaja tütarlapse" käest ka tema videod kätte saada ja kolmapäeval või neljapäeval kaasa võtta. Andke teada, kus ja millal toimub.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”