Lumme?
Moderaator: Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Tegelikult on seal neid 3. KP19 ja Jäägermeitser. Selline mudane, kindlasti pika säärega kummikud kaasa, kui peaks läbi vajuma, aga me ei pea ju sinna minema.......ivan kirjutas:Homme kell 11.00 start, stardipaiga koordinaadid saab Urmase käest. Ivan kindel tulija, eesmärgiga mõlemad Treppoja KP-d kirja panna.

Ilmselt olete juba sõitma hakanud, ja ei lugenud ennem minu viimast postitsust läbi. Uups!

- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ma olen alati rääkinud, et astmelauad on saatanast.H.K kirjutas: Ja kes te norisite mu astmelaudade kallal- suutsin lõpuks ühe kõveraks ka sõita.
Moraal: kui keegi soovib targem välja näha, rääkigu aga, et astmelauad on saatanast, hea lihtne feimi koguda, need murduvad üldjuhul esimese metsaskäiguga kõveraks (hea õnne korral teise-kolmanda sõiduga).
PS Asja helgem külg on selles., et Sul pidi ju masin niikuinii homme remonti minema...

- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Tore pühapäev sai, kõik sobis, ilm ilus, mõnus seltskond. Suht sarnase läbivusega autod ja asjadesse suhtumisega mehed.
Kuna meie planeeritud maaala olid ennem meid hõivanud jahimehed, koostas Virgo kiirelt kraaviületus safari marsuudi. Bingopongo sai.
Vaatasime pärast Peebu juures videosid, aru ma ei saa, miks kolmandas kraavis vähemalt kolme autot katusele ei pandud
Kahjudest nii palju, et see saatanast
Bendixi piduripump andis jälle saba. Ma ei tea, mitmes korda ma teda turgutama hakkan. Vaevalt, et navigatsiooniks korda saan.
Mõned pildid, niipalju kui jõudsin klõpsida.
http://pilt.delfi.ee/my_album/14578/
Kuid seltskonna ainuke daam klõpsis kogu aeg, nii et on oodata ivani suunalt rikkalikku pildiseeriat
To H.K. Ma tean kes jämedast tsingitud veetorust uued astmetorud teeks.
Kuna meie planeeritud maaala olid ennem meid hõivanud jahimehed, koostas Virgo kiirelt kraaviületus safari marsuudi. Bingopongo sai.
Vaatasime pärast Peebu juures videosid, aru ma ei saa, miks kolmandas kraavis vähemalt kolme autot katusele ei pandud

Kahjudest nii palju, et see saatanast

Mõned pildid, niipalju kui jõudsin klõpsida.
http://pilt.delfi.ee/my_album/14578/
Kuid seltskonna ainuke daam klõpsis kogu aeg, nii et on oodata ivani suunalt rikkalikku pildiseeriat

To H.K. Ma tean kes jämedast tsingitud veetorust uued astmetorud teeks.
Veel pilte.
http://public.fotki.com/kuningas/4x4/
http://public.fotki.com/kuningas/4x4/
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kõige mõtakam oleks kaamera koos jutmetega kannu kõrtsi kolmapäeval kaasa võtta, seal suur telekas olemas. Hea soojas toidu kõrvale vaadata,tango kirjutas:Kes tahab videot näha,võib helistada teeme näiteks neljapäeval kell 6,00 õhtul väikese videoõhtu Õismäel.
Viimati muutis Landy, E Veebr 26, 2007 5:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Tänud rajameister Tangole, kes kallakutest laskumise tehnikat ja veetakistuse ületamist treenis. Urmas pidas 3-st silmas kindlasti ühte rohelist ja peab mainima, et lubjaviltides ja libedate suusakinnastega oli endagi roolitaga hoidmisega probleeme. Igal juhul väga õpetlik ja õnnelik laskumine oli see mulle, adrenaliini sai kuhjaga ja järgmine kord uuesti. Kindlasti soovin Tango tehtud videot näha, et oma vead asjatundjatega läbi arutada. Omalt poolt üritan "klõpsutaja tütarlapse" käest ka tema videod kätte saada ja kolmapäeval või neljapäeval kaasa võtta. Andke teada, kus ja millal toimub.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.