Talvesõit "SAAREKOLL 2007"

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
HKA
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas HKA »

3FjaN kirjutas:Küll ei saa meie meeskond aru Vaba klassi meestest.Kogu eelmine hooaeg käis jutuajamine Vaba klassi sport klassiks muutmise üle.Nüüd kui see on toimunud, on stardis kolm meeskonda.Tubli tulemus.
Shreki team peab samuti selle sõidu vahele jätma tehnilistel põhjustel, kuna ei saanud uut autot valmis. Kevadsõidul loodame jälle platsis olla.
Hannes Kask, Shrek Offroad Team
http://4x4shrek.planet.ee
Kasutaja avatar
jazz777
Tuuker
Kontakt:

Postitus Postitas jazz777 »

3FjaN kirjutas: Küll ei saa meie meeskond aru Vaba klassi meestest.Kogu eelmine hooaeg käis jutuajamine Vaba klassi sport klassiks muutmise üle.Nüüd kui see on toimunud, on stardis kolm :roll: :oops: meeskonda.Tubli tulemus.
Üks vaba lahutati TR2 poole, üldsummas asi sama :D Ei välista tagasipöördumist, kui TR2 read väga hõredaks muutuvad. Tegelikult oli ka kõigi eelmise aasta võistlustega nii, et registreeris 5 vaba ja stardis 10-15 :?:
Vabad mehed ongi need kõige suuremad ketserid
Romek
Rock Crawler

Postitus Postitas Romek »

3FjaN kirjutas:Tervist härrased.

Nagu võiski oodata,läks suuremal osal Turismi tulla lubanutest enamus aurust lubaduste ja loba peale.Kuid ega see ei muuda midagi,kes tulevad,saavad sõita.Kus on siis see USA-raud,millega meid elevil hoiti?
Njah, ei kesta see usaraud, minu omal endiselt probleemiks "hulkuv aeglusti", st kord lülitub ja kord ei. Ei julge rajale tulla. Kohale tulen küll, enne käin ka pesulas ja lasen auto üle poleerida. :tnq
:idea: Ja kui kellelgi nt vintsimeest vaja või muidu vaba koht autos, siis olen käsi kaasa sõitma ja kui vaja ka mutta sukelduma.

Romek
tel 5102431
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Kasutaja avatar
Service
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Service »

Juhiks tähelepanu reglemendi koostajale kuupäevade "copy-paste-le.

7.2.4 Osavõtutasu saab tasuda sularahas kuni 16.01.2006:?
8.1 Peale TÜV-i 26.01.2006 siirduvad võistlusautod parc ferme reziimi (
kinnine parkla ). ?

Lihtsalt jäi silma.

Ja teine küsimus.
Palju on reganud TR3?
ARB, Old Man Emu.
www.offroadservice.ee
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

TR3 ju enam ei sõida. Oh seda kurbust:(
Aga pole hullu meile on jäänud meie Venemaa.

Priit
QKulgur
Kasutaja avatar
Service
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Service »

Tahaks TR3-ga sõitma tulla. Kas polegi ühtegi võistlejat seekord?
ARB, Old Man Emu.
www.offroadservice.ee
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Service kirjutas:Tahaks TR3-ga sõitma tulla. Kas polegi ühtegi võistlejat seekord?
Väiksemad rehvid alla ja Vabasse või TR2 klassi. Sealt ongi üks osaleja veel puudu, et asi arvestusse läheks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Service kirjutas:Juhiks tähelepanu reglemendi koostajale kuupäevade "copy-paste-le.
Võtan süü omaks, tõesti on selle aastavahetusega üks tõsine jama! :(
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Romek kirjutas:
3FjaN kirjutas:Tervist härrased.

Nagu võiski oodata,läks suuremal osal Turismi tulla lubanutest enamus aurust lubaduste ja loba peale.Kuid ega see ei muuda midagi,kes tulevad,saavad sõita.Kus on siis see USA-raud,millega meid elevil hoiti?
Njah, ei kesta see usaraud, minu omal endiselt probleemiks "hulkuv aeglusti", st kord lülitub ja kord ei. Ei julge rajale tulla. Kohale tulen küll, enne käin ka pesulas ja lasen auto üle poleerida. :tnq
:idea: Ja kui kellelgi nt vintsimeest vaja või muidu vaba koht autos, siis olen käsi kaasa sõitma ja kui vaja ka mutta sukelduma.

Romek
tel 5102431
Ma ei usu, et aeglustini Turist klass jõuab. Jagatakse ju laiali kaardid, mille järgi üles leida kohalikud väärtused. Ei ole ju mingi võiduajamine ja uppumine. Selline rahulik safari. Kas tõesti USA raud sedegi ei kesta. :shock: No ma ei tea....
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

urmas kirjutas:Ma ei usu, et aeglustini Turist klass jõuab. Jagatakse ju laiali kaardid, mille järgi üles leida kohalikud väärtused. Ei ole ju mingi võiduajamine ja uppumine. Selline rahulik safari. Kas tõesti USA raud sedegi ei kesta. :shock: No ma ei tea....
Küll siga pori leiab :twisted: !
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
urmas

Valge Hiir kirjutas:
urmas kirjutas:Ma ei usu, et aeglustini Turist klass jõuab. Jagatakse ju laiali kaardid, mille järgi üles leida kohalikud väärtused. Ei ole ju mingi võiduajamine ja uppumine. Selline rahulik safari. Kas tõesti USA raud sedegi ei kesta. :shock: No ma ei tea....
Küll siga pori leiab :twisted: !
JEP!
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

No vaadake, USA on suur riik ja nii samuti on raual suured tolerantsid. Iga päev on täis üllatusi ja iga läbitud kilomeeter ilma viperusteta annab au ja uhkust omanikule. Ega siis tõsine USAraua omanik omab autot ikka ja ainult selleks, et ei oleks igav ja oleks garaazis pidev liikumine. Väljaspool seda võib neid harva kohata ja müts maha nende ees, kes läbi raskuste ja elu kiuste siiski võtavad ühe kilomeetri teise järel USArauaga.
+372 5028488
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

jr kirjutas:No vaadake, USA on suur riik ja nii samuti on raual suured tolerantsid. Iga päev on täis üllatusi ja iga läbitud kilomeeter ilma viperusteta annab au ja uhkust omanikule. Ega siis tõsine USAraua omanik omab autot ikka ja ainult selleks, et ei oleks igav ja oleks garaazis pidev liikumine. Väljaspool seda võib neid harva kohata ja müts maha nende ees, kes läbi raskuste ja elu kiuste siiski võtavad ühe kilomeetri teise järel USArauaga.
/me IRVITAB nagu siga :hihi:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t ... c&start=58
Paste, sinu jutt sealt:
Kui nüüd natukenegi silmad lahti teha, siis ei ole muu maailm teinud nii mugavaid ja vastupidavaid trucke kui USA, mis samal ajal on ka nägusad. Kui kuu läbisõit on 5000km, siis kipud varem või hiljem mugavust ja vastupidavust hindama.
Sorry, couldn't resist... :rofl: Jääme ikka sõpradeks, lihtsalt see teine jutt oli kuidagi meelde jäänud... :P :lol:
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Vastupidavus on suhteline ja ükski omanik ei ütle et tema auto kehv on. Samuti nagu oma naist tuleb kiita... :lol:
+372 5028488
Kasutaja avatar
urmas

jr kirjutas:Vastupidavus on suhteline ja ükski omanik ei ütle et tema auto kehv on. Samuti nagu oma naist tuleb kiita... :lol:
Kindlasti pole kehv, jõulusafaril oli ju vägev küll, aga nii suure ümberehituse peale ilmselt mingi valearvestus tehnikaga vms, miks tulla ei kannata, ma oletan.
Natuke Saarekollist ka:
Proovisin naabrimeest ära rääkida, kes nädalal alguses tutika LC-hoovi lajatas. Kutsusin ta muidugi kohe metsa kaasa. Oli nõus minu järel ainult linnapiirini sõitma :( . Saaremaa jutu peale oli :shock: Mulle tundub, et ta ei saa tulla. :twisted:

Küsimus ka. Esimene talv metsas maasturiga. Kas peaks uude M/T rehvi naelad sisse laskma. Auto ei ole igapäevaautoks, on metsaautoks igal vabal hetkel. Ise jätaks naelad ära.
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”