Grand Cherokee 3.0CRD

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Grand Cherokee 3.0CRD

Postitus Postitas TiitR »

Erikoff kirjutas:Kuule täna kirjutati mulle toppartsist et neil ikkagi see jupp olemas :floff 10€
:thumb:
Kasutaja avatar
freelander
Fitting 44"

Postitus Postitas freelander »

Mida arvata 2013 aasta mudelist, see millel led paevatuled ees, mida peaks ostul jälgima? Kuidas vastupidavus? Kuidas see 3.0 diisel 184kw vastu peab? Reaalne kütusekulu? Mis varustus peaks kindlasti olema? Õhkvedrustus?
Patrol y61, om648, 8hp75x 38"
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

freelander kirjutas:Mida arvata 2013 aasta mudelist, see millel led paevatuled ees, mida peaks ostul jälgima? Kuidas vastupidavus? Kuidas see 3.0 diisel 184kw vastu peab? Reaalne kütusekulu? Mis varustus peaks kindlasti olema? Õhkvedrustus?
Töökaaslasel 03/2014a. masin. Uuena Silberist (tänaseks 80000 km. kellal). 3x käis Silberis, kuna nii minu, kui tema arust ei puhkunud kliima piisavalt külma (minu prefaceliftil ei kannata alla 22C panna - külm hakkab, kui temal 16C-ga kisub otsaesise märjaks - Silberis vahetati armatuurlaual olev andur ära, kuid diagnoos lõpuks ikka, et faceliftil ongi selline kliimasüsteem, et omanik end ära ei külmetaks :lol: ). Kui ikka trassi ka omajagu tuleb, saab selle tehase keskmise 8,3L/100-le kättegi. Mineku poolest prefaceliftiga mina vahet pole täheldanud...vb. kui eco maha võtta astub nobedamalt? Navi meeldib mulle prefacelfti oma rohkem, just kujunduselt, samas ekraanil olev tel. kiirvalik on hea, samuti tel. raamat ja sõnumite (ette)lugemine. Autotelefon meeldib samuti prefacelifti oma rohkem või on suutnud töökaaslane midagi ära näppida, kuid kuuleb teda s*temalt.
Mina alla Overlandi ei vaataks, Summit muidugi oma lisakroomiga ja kurvituledega edevam (Overlandile sai ACC lisana juurde tellitud...hea asi, kui jääd liikluses kõrvale vahtima või vajud mõtetesse 8) ).
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Postitus Postitas ahto42 »

20 tolli rehvid kuluvad kiiresti.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

ahto42 kirjutas:20 tolli rehvid kuluvad kiiresti.
Kusjuures tõesti, nii minu, kui ka töökaslase omal kulusid just need tehasest allapandud Conti UHP-d jube kiiresti. Praegused Hankookid ei näita mingit erilist kulumise märki. Contid kulusid just tagumised (nagu bemaril krt). LS Contidega tuli ca. 13000 km. ja rotatsiooniga olid kõik 4 täiesti siledad selleks ajaks.
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

mis hankookid on, kui saladus pole?
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

ahto42 kirjutas:mis hankookid on, kui saladus pole?
Ventus S1 vms...
P.S Tuttav, kes rehvidega tegeleb rääkis, et tal klient 2011a. GC-ga ja lasi Silberis softi uuendada - hakkas ka vähem kulutama (enne seda kulutas lisaks Contidele ka jooksu Michelinid läbi..just tagumised). Mina käisin enda oma kohta uurimas, siis öeldi, et kõige viimane soft on peal ja uuendust pole.
Kasutaja avatar
freelander
Fitting 44"

Igatahes tõin endale saksast ära 2013a grand cherokee summiti. Esialgu vähemalt olen rahul, pikkamaad polnud ka väga hullu sõita. Ainuke asi mis häirib on see, et otsib pikkiroobast rohkem kui senised autod seda teinud.

Keskmine kulu hetkel seal 9.5 kandis. Jõudu piisavalt mootoril, muidugi ei anna eelmisega võrrelda kuid siiski piisavalt.

Mingid korralikud talvekad veel vaatama 18tollistele lisa velgedel.

Kas sellel quadra drive ii on mingid lukud ka või mis moodi see toimib? Metsas proovides igatahes oli tunda kuidas muda režiimis kisub keerates teist ratast ka kaasa.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

freelander kirjutas:
Mingid korralikud talvekad veel vaatama 18tollistele lisa velgedel.
Olime töökaaslasega ka ise algul sellise dilemma ees, kuid loobusime siiski 20" naelikute kasuks. Teistele 18" pead lisaks ka rehvirõhu andurid sebima+rehvid+veljed. Näiteks Hankook i*Pike RW11, mille tüki hinnaks tuli mäletamist mööda mingi 240.- tk. koos km-ga vms.
Kasutaja avatar
freelander
Fitting 44"

Ma sain tsiskomplekti 18 talverattaid kaasa koos poltide ja kõigega. Peal nokian lamellid aga plaanis panna ice contact 2, ice arctic või hkpl 8 naastud.
Kasutaja avatar
freelander
Fitting 44"

Tekkis väike küsimus. Kas täielikult seda külglibisemist välja ei saa lülitada?
Veojõu kontrolli saab maha võtta aga see nv katsetades ei saanud mina küll kuidagi külglibisemis kaitset maha. Vastikult hakkab häirima ja pooma kohas, kus oleks vaja nii palju rataste pöörlemist ja kiirust, et olukorras pääseda.
Natuke hakkab külg ette minema, siis kohe sekkub ja hakkab seal pidurdama. Otse pole probleemi.
Teeb rohkem kahju kui kasu. Eelnevalt oli mul 2013a nelikveoline audi mis lasi ikka täielikult maha võtta kontrollid.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

freelander kirjutas:Tekkis väike küsimus. Kas täielikult seda külglibisemist välja ei saa lülitada?
Veojõu kontrolli saab maha võtta aga see nv katsetades ei saanud mina küll kuidagi külglibisemis kaitset maha. Vastikult hakkab häirima ja pooma kohas, kus oleks vaja nii palju rataste pöörlemist ja kiirust, et olukorras pääseda.
Natuke hakkab külg ette minema, siis kohe sekkub ja hakkab seal pidurdama. Otse pole probleemi.
Teeb rohkem kahju kui kasu. Eelnevalt oli mul 2013a nelikveoline audi mis lasi ikka täielikult maha võtta kontrollid.
Sellel täielikult välja lülitada ei saa. Isegi proovisin kunagi, et hoiad mõned sekundid nuppu all, nagu näiteks bemmidel.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

ee saab ikka...
aga uuesti käivitades on peal jälle.
Sõidupealt ei lase panna, seistes tuleb mingi aeg nuppu all hoida (äkki oli see 3 sekundit).
Minu arust oli ka manualis sellest juttu...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Sport reziimi keerates ei aita?
Või siis kaitse välja http://www.jeepforum.com/forum/f309/ful ... d-1284418/ Aga siis kaob veojõu suunamine ära.

Ühes teemas mainitakse, et Sand mode ja/või ka siis kui Low range sees on, siis peaks ka süsteem väljas olema.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

ahto42 kirjutas:Sport reziimi keerates ei aita?
Või siis kaitse välja http://www.jeepforum.com/forum/f309/ful ... d-1284418/ Aga siis kaob veojõu suunamine ära.

Ühes teemas mainitakse, et Sand mode ja/või ka siis kui Low range sees on, siis peaks ka süsteem väljas olema.
Ok, nende režiimidega tõesti ei proovinud...
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”