Erikoff kirjutas:Kuule täna kirjutati mulle toppartsist et neil ikkagi see jupp olemas10€

Moderaator: Moderators
Erikoff kirjutas:Kuule täna kirjutati mulle toppartsist et neil ikkagi see jupp olemas10€
Töökaaslasel 03/2014a. masin. Uuena Silberist (tänaseks 80000 km. kellal). 3x käis Silberis, kuna nii minu, kui tema arust ei puhkunud kliima piisavalt külma (minu prefaceliftil ei kannata alla 22C panna - külm hakkab, kui temal 16C-ga kisub otsaesise märjaks - Silberis vahetati armatuurlaual olev andur ära, kuid diagnoos lõpuks ikka, et faceliftil ongi selline kliimasüsteem, et omanik end ära ei külmetaksfreelander kirjutas:Mida arvata 2013 aasta mudelist, see millel led paevatuled ees, mida peaks ostul jälgima? Kuidas vastupidavus? Kuidas see 3.0 diisel 184kw vastu peab? Reaalne kütusekulu? Mis varustus peaks kindlasti olema? Õhkvedrustus?
Kusjuures tõesti, nii minu, kui ka töökaslase omal kulusid just need tehasest allapandud Conti UHP-d jube kiiresti. Praegused Hankookid ei näita mingit erilist kulumise märki. Contid kulusid just tagumised (nagu bemaril krt). LS Contidega tuli ca. 13000 km. ja rotatsiooniga olid kõik 4 täiesti siledad selleks ajaks.ahto42 kirjutas:20 tolli rehvid kuluvad kiiresti.
Ventus S1 vms...ahto42 kirjutas:mis hankookid on, kui saladus pole?
Olime töökaaslasega ka ise algul sellise dilemma ees, kuid loobusime siiski 20" naelikute kasuks. Teistele 18" pead lisaks ka rehvirõhu andurid sebima+rehvid+veljed. Näiteks Hankook i*Pike RW11, mille tüki hinnaks tuli mäletamist mööda mingi 240.- tk. koos km-ga vms.freelander kirjutas:
Mingid korralikud talvekad veel vaatama 18tollistele lisa velgedel.
Sellel täielikult välja lülitada ei saa. Isegi proovisin kunagi, et hoiad mõned sekundid nuppu all, nagu näiteks bemmidel.freelander kirjutas:Tekkis väike küsimus. Kas täielikult seda külglibisemist välja ei saa lülitada?
Veojõu kontrolli saab maha võtta aga see nv katsetades ei saanud mina küll kuidagi külglibisemis kaitset maha. Vastikult hakkab häirima ja pooma kohas, kus oleks vaja nii palju rataste pöörlemist ja kiirust, et olukorras pääseda.
Natuke hakkab külg ette minema, siis kohe sekkub ja hakkab seal pidurdama. Otse pole probleemi.
Teeb rohkem kahju kui kasu. Eelnevalt oli mul 2013a nelikveoline audi mis lasi ikka täielikult maha võtta kontrollid.
Ok, nende režiimidega tõesti ei proovinud...ahto42 kirjutas:Sport reziimi keerates ei aita?
Või siis kaitse välja http://www.jeepforum.com/forum/f309/ful ... d-1284418/ Aga siis kaob veojõu suunamine ära.
Ühes teemas mainitakse, et Sand mode ja/või ka siis kui Low range sees on, siis peaks ka süsteem väljas olema.