Millist veekindlat nutifoni osta?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

v6sa
I live off from the mud

Re: Millist veekindlat nutifoni osta?

Postitus Postitas v6sa »

jack kirjutas:Sai endale just mõnda aega tagasi Z5C soetatud. Väga uputada pole jõudnud, kuid nett 24h järgi vahel paar tundi päevas ka waze, töötab ikka suht kärmelt ja aku peab 3-4 ööpäeva julgelt.
Palju sellest ekraaniaega tuleb?

Mul on praegu teist aastat Z1C. Üldiselt olen rahul, kuid kepsu ja andmesidet reaalselt tööpäeva aku pealt pruukida ei kannata, kui ka ekraan pidevalt järel on. Läheb kuumaks ja aku saab tühjaks 7 tunniga. Ilma andmesideta ja enamasti pildita telefonina pruukides kestab 4 päeva vabalt. Fotokas on päevaoludes toimetamiseks päris pädev;) Mul on nahkkaante vahel ja ikka üksjagu kukkunud - seni terve.

Olen uut z5C piidelnud, aga kuniks praegune toimib, ei kiirusta välja vahetama... Liig palju on netis vingumist praakeksemplaride üle.

Sumsang ja ellgee ei süüta, uued "õiged Hiinakad" on küll huvitavad,peamiselt hinna tõttu. No ei raatsi poolt keskmist palka telefoni alla matta. :roll:
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

Terve tööpäeva telefoni ekraani sees hoida pole ka päris normaalne telefoni kasutamine...
Olen isegi mõelnud, et kas värskendan oma kriimulist Z1C või hankida uuem, ehk siis Z5C. Sellega peab võib varsti kiire hakata, sest uued mudelid on väljas ja tooterivis pole enam soodsa hinnaga väikest võimast veekindlat telefoni.
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

beginner kirjutas:Terve tööpäeva telefoni ekraani sees hoida pole ka päris normaalne telefoni kasutamine.
...
Töö tegemiseks need hästi ei sobi jah. Õnneks on neil päevil, kui telefon tõesti rügama peab, pool päeva autost voolu võtta. :roll: Saab õhtuni välja ja päris iga päev nii ju ei rassi.

Igapäevakasutuses paar tundi kõnesid ja tunnike andmesidet pluss teine kepsutamist lubab kahe korra laadimisega nädalas pääseda;)
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”