Väga võimalik, et ongi 105 siis, panin numbri peast.marxkoll kirjutas:Mu nelijooksikul on sama kone ja 105 kw!
Aga minu posti mõte ei olnud mitte seda mootorit soovitada, vaid lihtsalt natuke infot jagada V6, selle võimsuse ja massi suhte kohta.
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Väga võimalik, et ongi 105 siis, panin numbri peast.marxkoll kirjutas:Mu nelijooksikul on sama kone ja 105 kw!
Tõeliselt head on japsidel vaid ridakuued. Läbi aegade, alustades Fairladyst või algsest Z-seeriast ja lõpetades Supra turboga. Kuid neil on üks suur häda: jupid, jupid ja veelkord jupid. Viimased Z-mootorid vist ei päde mudamasina ehituseks puhtalt rahaliselt poolelt.Movistar kirjutas:Pilukad oskavad ju hästi sportmootoreid toota![]()
Meie oma Vello aka runn seda greddy kirjadega sinist õudust (ma pole suurem asi kiirenduse fännkala kirjutas: kunagi sõitis kiiresti ja otse Kaido Krum oma 540 bi-turbo ja nitroga,kui õigesti mäletan siis tal oli bmw automaat.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.