Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
.. tema hea pool on see, et tal on ümber neopreen sukk ja tema põleti põleb ka tuule käes (no mitte 30 m/sek ilmselt) ja on selline ribidega jne. Tervel külale ei keeda aga 2 inimese supi/kohvi vee saab kiirelt soojaks. Liskas võid sa seda kasutada phm hoides käes- sõites jne kuna on ühes tükis (põleti+kruus). Peale selle veel mainiks et põhja minnes kasutage ikka talvist gaasi mitte suvist. Ma siin ühest klipist vaatasin kuidas mingid surmaminejad teise põletiga gaasiballooni soojendasid .
päikest
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Gaasi pliit olemas ja mul on ahi autos sees.Hoian pliidi öösel soojas,et hommikul kohe toimiks.
Jaanuari tripil saime hakkama,saame nüüd ka.
Muidugi külma me jaanuaris ei saanud, -15 oli lagi.
Arvan,et kõik läheb hästi.
Mõlemal autol on lisapaagid peal ja pole seal hullu midagi.
Aga väike närv on ikka sees.
Mezeni luba on valmis ja ootab teid Arhangelskis, Русанова 1-а (Rusanova ja ringtee ristmikul, piirivalve ametis, küsige taksojuhtidest kui ei leia). Aga nüüd on nende lubadega on väike jama. Nimelt venemaal on pühad kuni 11-ni, mis mul läks meelest täiesti ära. Õnneks 3. jaanuaril keegi peab majas olema valvel ja on võimeline load välja anda. Ja seda ainult 3. jaanuaril!
Tädi ütles et mõned teed Mezenist põhjapoole on olemas ja seal juba sõidetakse.