Biodiisli,vana bioõli ja bioetanooli kasutamine on keelatud.

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

pilgrems
Rock Crawler

Re: Biodiisli,vana bioõli ja bioetanooli kasutamine on keela

Postitus Postitas pilgrems »

Kõige hämmastavam oligi aga asja juures see,et leiti paagist ka sinise kütuse jälgi. Mis on aga täiesti võimatu.
Siitkohalt tekkis uusi küsimusi: kas tanklast kuidagi,ma ei tea küll kuidas?...
Vat siin lahendus lihtne. Diislit veetakse samade autodega, noh jäi natuke sinist pütipõhja mis siis , paneme sinna seda teist peale.

Küsimus mida arvas toll nende jääkide peale, kas hakkati menetlema või anti kohapeal mööda kukalt ning lasti sin minema lubadusega ma enam nii ei tee.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

pilgrems kirjutas:
Kõige hämmastavam oligi aga asja juures see,et leiti paagist ka sinise kütuse jälgi. Mis on aga täiesti võimatu.
Siitkohalt tekkis uusi küsimusi: kas tanklast kuidagi,ma ei tea küll kuidas?...
Vat siin lahendus lihtne. Diislit veetakse samade autodega, noh jäi natuke sinist pütipõhja mis siis , paneme sinna seda teist peale.

Küsimus mida arvas toll nende jääkide peale, kas hakkati menetlema või anti kohapeal mööda kukalt ning lasti sin minema lubadusega ma enam nii ei tee.
Seal pikka juttu polnud. Paistis,et see suht tavaline või ma ei tea. Öeldi,et selle eest me ei tee midagi. Endale aga ikka ei anna rahu mõttest,et kust krdi kohast see sinna ikkagi sisse sai?
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

Kuidas see ütelus nüüd eestlase kohta oligi: " Kui elektrihind tõuseb Kreekas või mujal, siis on rahvas tänavatel ja mässab. Eestis läheb mees õhtul koju, kobib sauna taha ning lööb rusikaga vastu seina ja vannub endamisi "Raisk" :D
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”