VW Passat 4x4 : Uhti
Moderaator: Moderators
Tänud.MikkM kirjutas:Väga lahe ja huvitav projekt![]()
Ma vaatan et sul käed otsas ja tööriistu ka jagub vist, kas tellimuse peale ka teed mingit metallitööd? Oleks mõnda vidinat vaja äkki.
Varem tegin aga kuna nüüd läksin Melasi Autohooldusse tööle siis ei jõua enam kodus peale oma asjade midagi teha.
Töö juures saan aidata genekate ja starterite remondiga ning muude lukseppa töödega.
Õhtul käisin korra küntud põllu peal,kus oli vesi ka kohati peal.Poleks uskund,et oma jalapeal sealt välja tuleb.Rattad on ikka väga väiksed

Nüüd olen otsustand,et tuleb ikka natuke raha välja käia ja gaz 66 rattad alla sebida.Gaz-66 ratastega peab vist muidugi ette vaatama,et väga pehme pinnase peale ei lähe kuna nod vist võimelised juba sillad ära lõhkuma.

GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Äkki Unimogi rattad? Ma pole päris kursis, aga millegipärast arvan, et need on nõksu kergemad kui Gaz 66. Kui ma õigesti mäletan, siis Gaz 66 üks ratas (rehv+lohv+velg) kaalub 118 kg.uhti kirjutas:Rasked jah aga samas ega mul mingit alternatiivi ka ei ole.Mingid u. meetrise läbimõõduga rattad pean ma sinna leidma.
Kuna Unimogi rehv on suurem, kui 40", siis võistlemiseks neid kasutada ei saa ja seetõttu tihti üsna hea hinnaga saadaval.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kui gaz 66 omad nii rasked on siis küll jama.Samas püsiks nagu jonnipunn maa küljes kinni ja ei läheks ümber
Tummisemate sildade peale olen kogu aeg mõelnud aga nende soetamiseks ka omajagu raha vaja.(mul ikkagi säästuprojekt hetkel)
Teiste masinate rehvide peale pole mõelnud kuna nod maksavad sama palju kui mul terve auto kokku aga kui kellelgi midagi sobivat üle ja hind selline väike andke palun teada.

Tummisemate sildade peale olen kogu aeg mõelnud aga nende soetamiseks ka omajagu raha vaja.(mul ikkagi säästuprojekt hetkel)
Teiste masinate rehvide peale pole mõelnud kuna nod maksavad sama palju kui mul terve auto kokku aga kui kellelgi midagi sobivat üle ja hind selline väike andke palun teada.
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!