svatski kirjutas:Kultuurimajana on pakutud Kadrinat ja Pala. Autosid tahavad nad vaadata Palal.
No minu masinat on Palal juba nähtu(maakodu sealt~ 4 km),aga näitame siis uuesti ja kambakesi.Kuigi ei kujuta ette,kuhu need ~30 masinat seal pannakse,ehk tehakse miski kohalik püha ja pannakse keskuse teed kinni
svatski kirjutas:Kultuurimajana on pakutud Kadrinat ja Pala. Autosid tahavad nad vaadata Palal.
No minu masinat on Palal juba nähtu(maakodu sealt~ 4 km),aga näitame siis uuesti ja kambakesi.Kuigi ei kujuta ette,kuhu need ~30 masinat seal pannakse,ehk tehakse miski kohalik püha ja pannakse keskuse teed kinni
see ongi ju kohalik püha, aga selge teeme siis ära.
Tulek tõenäoline. Nats on nuputamist kuda massin Harju Koselt ilma suurema kummikulutamiseta Tartusse saada. Pole treili ega E katti. Aga mõtted juba liiguvad!
Tundub et minul sama seis mis tangol., kuna laupäeval avastas karbuss, et võiks hakata taas n...ima mu ajusid Kuid kindlalt ära ei ütle, võibolla tuleme ühe Hiluxiga.
Lisaks siis infoks veel selle, et start kell 10.00 seega oleks ilus kui inimesed oleks selleks ajaks kõik kohal ja valmis liikumiseks. Ehk tahan siis öelda et koguneda võiks siis Aovere tanklas alates kella 9.30, sest need kes kella 10ks kohal pole peavad ise järgi tulema, SEST ME EI OOTA kella 11.00 ni viimaseid unimütse
(loodan et saan omale kah kasti selleks ajaks autole alla)
PS Raha hakkan koguma alates esmaspäevast (oma isiklikule arvele) kuna söögid joogid vaja ette ära maksta.