Ühinen Martiniga, et jätame kampaaniad neile, kes tahavad kuskile nime kirja saada või rekordit teha või mida iganes. Parem teha asi mõnel muul nädalalõpul ära. Kui piisavalt ette planeerida, küll tuleb rahvas kokku ka ilma mingi suure kampaaniata.mrtn kirjutas:mina ei ole ennast Teeme Ärale rekanud, kuna siis kamandataks mind mingite organisaatorite (kes pole siiani oma koordineerimisvõimest vähimatki tõendusmaterjali andnud, pigem vastupidi) poolt meili teel mingisse ebamäärasesse kohta. ma tahan ise valida, kus ma koristan, ja just seal.
Maardu-Kallavere prügiväljad
Moderaator: Moderators
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Minule sobiks hetke seisuga suvaline maikuu laupäev, 10. on hõigatud välja metsaistutamine, 17. on offroad täika, ilmselt on igal nädalavahetusel mingi alternatiivne üritus, aga ju siis inimesed saavad teha oma valiku, kui konkreetne päev paigas. Paku ise välja, ja kui enamikule ei sobi, saab ju kohe muuta.
- taxopets
- True Off Roader!
mina ei ole ennast Teeme Ärale rekanud, kuna siis kamandataks mind mingite organisaatorite (kes pole siiani oma koordineerimisvõimest vähimatki tõendusmaterjali andnud, pigem vastupidi) poolt meili teel mingisse ebamäärasesse kohta. ma tahan ise valida, kus ma koristan, ja just seal.[/quote]
Sama siin.Kuna minu meilivahetus korraldajatega ei tekitanud mingit usaldust,et üritusest ei kujune mingit lamba moodi ringivahtimist
haarasin ise ohjad.Kuna Lihula vald oli eelmiseks nädalavahetuseks prügikonteinerid välja pannud on maakodu lähedased prügihunnikud likvideeritud
Haagisetäis vanametalli ootab maja ees veel kuusankoskisse sõitu:
Sama siin.Kuna minu meilivahetus korraldajatega ei tekitanud mingit usaldust,et üritusest ei kujune mingit lamba moodi ringivahtimist

Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
"Teeme ära" on ilus kampaania, kuid kahjuks hoogustab ainult prügi laiali loopimist. Maanteeamet korraldas mitu aastat kevadeti "Tee puhtaks" kampaaniat, kuid sellest loobuti, kuna vahetult enne koristamist tekkis kraavidesse meeletutes kogustes prügikotte. Seda suunda on ka hetkel näha, väikestel teedel on metsavahel lausa rehvivirnad ladustatud :S
Lausa jube. Suurem osa Eestist meenutab vist juba prügivälja.
Ma kahtlustan, et ilma nii suure meediakärata oleks praegu Eesti oluliselt puhtam. Siin Lõuna-Eestis on juba hullumaja, mis siis veel Tallinna lähiümbrusest rääkida.
Lausa jube. Suurem osa Eestist meenutab vist juba prügivälja.
Ma kahtlustan, et ilma nii suure meediakärata oleks praegu Eesti oluliselt puhtam. Siin Lõuna-Eestis on juba hullumaja, mis siis veel Tallinna lähiümbrusest rääkida.
- Panda
- Fitting 38"
- Kontakt:
Kunagi siin kirjutasin : on paar ideed kuidas sealt põhjast rehve kätte saada. Lähen varsti kui kuivem ja aega rohkem sinna sügavikku surfama ja täpsemaid mõtteid mõlgutama.
Nüüd ongi idee kuidas seda teha
Käisin eile ja proovisin auto järel trossiga lohistades üles. Tuleb nii mis mühiseb. 35 tk 40m trossi otsa ja sillad ning aeglusti sisse ja tuld. Proovimise hetkel oli mul ainult 9tk. otsas ja auto eriti ei tundnud midagi. Loomulikult sügavamalt ja vee seest peab ikka autodega alla laskuma.
St. Jaht ikkagi tuleb.
kahjuks ei tea veel millal. Ei tea kas oleks ka mõttekaaslasi
Üks tiim peaks olema nii 6 meest ja kaks autot.
Tglt saaks teha ka väikse võistlus momendi tiimide vahel. Seda hetkel veel seedin kuidas arvestada + ja - ning aega. Ja kui juba on võistlus maik asjal juures, siis võiks ka mingit nänni jagada parimatele
Andke ka omapoolseid ideid ja mõtteid.
Pandakaru tiim
Nüüd ongi idee kuidas seda teha

St. Jaht ikkagi tuleb.

Tglt saaks teha ka väikse võistlus momendi tiimide vahel. Seda hetkel veel seedin kuidas arvestada + ja - ning aega. Ja kui juba on võistlus maik asjal juures, siis võiks ka mingit nänni jagada parimatele

Andke ka omapoolseid ideid ja mõtteid.
Pandakaru tiim
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Pandakaru 4x4
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
No 4runner tõmbas need 9 rehvi üles praktiliselt tühikäigul (ma sättisin, ennast puhtama töö peale sel proovimisel (ehk siis kodanik Panda auto rooli) kui peremees ise all rehve trossile ajasyanekk kirjutas:Kuna Helme palgivedamine jäi ära,siis kuupäeva sobides tuleks sikutaks ka neid rehve(saaks teada mis veermikust järgmisena otsad annab).

- Panda
- Fitting 38"
- Kontakt:
Mõte on siis selline, et teha võistlus moment, kelle auto suudab korraga rohkem üles tirida. Ajapeale ei teeks kuna seal all rehvide otsas turnimine ohtlik. Ise väänasin oma jala välja nii, et arugi ei saanud. Järgmine hmk jalg ullult valutas ja ei liikunud. Tross on üks ja see laotakse all rehve täis, just niipalju kui sõiduki omanik arvab õige olevat
Kui üles ei jõua vedada siis paneme teise auto ette ja ikka läheb üles. Ainult , et siis ei ole võidumees
Räägin täna Matkasiiliga, et mis tema sellest ka arvab kui valla esindaja.
MIs arvate asjast?

Räägin täna Matkasiiliga, et mis tema sellest ka arvab kui valla esindaja.
MIs arvate asjast?

4-Runner,UAZ 3303
Pandakaru 4x4
Pandakaru 4x4
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
Peame ohutustehnikat ka silmas. Kui mitukümmend rehvi üleval serva peal lahti pääsevad ja allapoole hüppama hakkavad siis all olla küll ei tahaks.
Väljaväänatud jalg oleks sel puhul köömes
Väljaväänatud jalg oleks sel puhul köömes

Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;