ajee nalja ka VOL8

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Lomp
Rock Crawler
Kontakt:

Re: ajee nalja ka VOL8

Postitus Postitas Lomp »

4x4
Manused
4x4.jpg
4x4.jpg (76.54 KiB) Vaadatud 4838 korda
A.Lomp
5116876
Kuusalu 4x4
Errare humanum est
Pleku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Pleku »

Peamine, et sellist märki ette ei tuleks:
Pilt
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Sorry, mis selles liiklusmärgsi naljakat on? Tegu ilmselt vasakpoolse liiklusega riigis kasutava märgiga.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Landy kirjutas:Sorry, mis selles liiklusmärgsi naljakat on? Tegu ilmselt vasakpoolse liiklusega riigis kasutava märgiga.
No tagasipöördel keeravad esimesed rattad vist rihma maha? :roll:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Ajakiri "Nõukogude Naine" kuulutas välja konkursi,"Kas me tunneme naisi?". Võitis poiss nimega Petja Ivanov,10 aastane.
Ärritunud lugeja kirjutab toimetusele: "Mis korralagedus Teil seal on? Ma olen 65 aastane ning tunnen naisi juba alates12.eluaastast,Teie aga andsite auhinna mingisugusele poisikesele !"
Toimetusest vastatakse: Meie konkursi esimesele küsimusele,millises paigas on naistel kõige kräsusemad juuksed,vastas Petja õigesti - Kesk-Aafrikas.Aga mida vastasite Teie? Ja veel joonistasite ka pildi juurde!
Meie konkursi teisele küsimusele,kuidas nimetatakse naiste tähtsaimat organit,vastas Petja õigesti - Ülemaailmne Naiste Föderatsioon.Aga mida vastasite Teie? Ja veel joonistasite ka pildi juurde!
Ning lõpuks,meie konkursi kolmandale küsimusele,mida ootavad naised kannatamatusega iga kuu,vastas Petja õigesti - Nõukogude Naise uut numbrit.Aga mida vastasite Teie? Täname,et ei lisanud joonistust.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Kasutaja avatar
Lomp
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Lomp »

""Meeldetuletuseks kõikidele isadele ja emadele, et kui teie pesamuna saab juhiload ning kui olete andmas enda uut mersut pisikesele tütrekesele, siis võiks neid enne ka tankima õpetada.
Olin hetked tagasi Siilinjärve Teboilis ning minuga koos oli seal 18 aastane tüdruk issi uut passatit tankimas.
Tüdruk oli suhteliselt närvis ja nõutu sellepärast, et ei osanud maksuautomaati kasutada, ning torises omaette. Pidin siis muidugi hädasolevat aitama ja õpetama natuke ning ise oma tankimisega samas ootama.

Sõbralikult aitasin avada bensupaagi luugi saades ise samalajal sõimata: "tra kas kiiremini ei saaks vää, mul on sõbranna juurde kiire..??" (peenikese tatika inisemisena kujutage seda ette)
Järgmiseks küsis tüdruk, et: "Millist tankuri voolikutest ta kasutama peab?" Mina siis küsisin, et:"Kas see on bensiinmootoriga?" Kiirelt sain ka vastuse: "Oled sa mingi loll väää??? Kõik autod sõidavad ju bensiinigaäää!!". Seadsin sammud siis auto taha ja vaatasin luugile. Seal oli TDI. Härrasmees nagu ma olen, ütlesin et: "Tangi sellest püstolist, kus 98 loeb. See sobib kõikidele bensiinimootoritega autodele."
Sinna see tüdruk siis jäi tankima. Soovisin viisakalt head päevajätku ja sõitsin ise järgmisesse bensiinijaama.""
A.Lomp
5116876
Kuusalu 4x4
Errare humanum est
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

..... fucking good one! Keep it going.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
ylbik
Fitting 38"

Postitus Postitas ylbik »

Lomp kirjutas:""Meeldetuletuseks kõikidele isadele ja emadele, et kui teie pesamuna saab juhiload ning kui olete andmas enda uut mersut pisikesele tütrekesele, siis võiks neid enne ka tankima õpetada.
Olin hetked tagasi Siilinjärve Teboilis ning minuga koos oli seal 18 aastane tüdruk issi uut passatit tankimas.
Tüdruk oli suhteliselt närvis ja nõutu sellepärast, et ei osanud maksuautomaati kasutada, ning torises omaette. Pidin siis muidugi hädasolevat aitama ja õpetama natuke ning ise oma tankimisega samas ootama.

Sõbralikult aitasin avada bensupaagi luugi saades ise samalajal sõimata: "tra kas kiiremini ei saaks vää, mul on sõbranna juurde kiire..??" (peenikese tatika inisemisena kujutage seda ette)
Järgmiseks küsis tüdruk, et: "Millist tankuri voolikutest ta kasutama peab?" Mina siis küsisin, et:"Kas see on bensiinmootoriga?" Kiirelt sain ka vastuse: "Oled sa mingi loll väää??? Kõik autod sõidavad ju bensiinigaäää!!". Seadsin sammud siis auto taha ja vaatasin luugile. Seal oli TDI. Härrasmees nagu ma olen, ütlesin et: "Tangi sellest püstolist, kus 98 loeb. See sobib kõikidele bensiinimootoritega autodele."
Sinna see tüdruk siis jäi tankima. Soovisin viisakalt head päevajätku ja sõitsin ise järgmisesse bensiinijaama.""
See tekst ringleb aastaid juba netis.
linnuke
Fitting 44"

Postitus Postitas linnuke »

ylbik kirjutas:
Lomp kirjutas:""Meeldetuletuseks kõikidele isadele ja emadele, et kui teie pesamuna saab juhiload ning kui olete andmas enda uut mersut pisikesele tütrekesele, siis võiks neid enne ka tankima õpetada.

See tekst ringleb aastaid juba netis.
Tähendab midagi ei ole muutunud. :(
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

007 kirjutas:..... fucking good one! Keep it going.

.... Wanaagsan oo mid fucking! Sii wado.

Sedasi on äketsi veel moodsam ?
XC 70
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

kaks milkut läbi küpsetanud troll saadaval:

http://www.auto24.ee/used/1882165

mind huvitaks ainult 1 asi: mitu granaati selle aja jooksul kapoti all litaka on pannud ?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

helar kirjutas:kaks milkut läbi küpsetanud troll saadaval:

http://www.auto24.ee/used/1882165

mind huvitaks ainult 1 asi: mitu granaati selle aja jooksul kapoti all litaka on pannud ?
Kui vaadata ülevaatuse andmeid, siis läbisõit mingi 500-600kkm. Mitu eelnevat omanikku on odomeetri näitu "uuendanud" :D
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Kahe aastaga 245k kilomeetreid läbinud. Päris karm andmine :shock:

ÜLEVAATUSTE AJALUGU

Aeg Ülevaatuse liik Järgmise ülevaatuse aeg Otsus Nimetus Odomeetri näit
08.09.2014 Korraline 31.07.2015 Tehniliselt korras Evereng OÜ 204322
18.04.2013 Korraline 31.07.2014 Tehniliselt korras A-Ülevaatus OÜ (Lasnamäe) 451000
23.08.2011 Korraline 31.07.2012 Tehniliselt korras Saue Auto AS 425600
21.08.2009 Korraline 31.07.2011 Tehniliselt korras A-Ekspert AS 381196
08.09.2007 Korraline 31.07.2009 Tehniliselt korras Hansamarks OÜ 135487
09.09.2005 Korraline 31.07.2007 Tehniliselt korras Hansamarks OÜ 148000
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Nagu sinu postitusestki Kert näha, on läbisõit ägedalt ajas muutuv suurus. Siin veelgi ilmekam graafik selle auto läbisõidu kohta :lol:

Pilt

Aga kuulutuses ilmselt on kogemata üks number ülearu pandud :)
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”