ajee nalja ka VOL6
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: ajee nalja ka VOL6
MIDA TEHA, ET ABIELU ÕNNESTUKS? Vanasti öeldi teistele "ma armastan sind". Tänapäeval ei pea õnneks nii kohutavalt pingutama. Minu meelest piisab täiesti, kui öelda "tule siia!" -Holger 8a. Minu ema jäi enne rasedaks, kui kurg tuli. -Sofie 7a. Abika...asa on tegelikult teatud sorti isa. Ta on ainult natuke uuem. -Nelly 5a. Emade puhul on väga tüüpiline, et nad abielluvad isadega. -Isabel 5a. Issid tulevad tihti töölt koju ja hakkavad perest hoolima. -Signe 5a. Perekonnas võid ütelda täpselt seda, mida mõtled, ilma et peaks kartma, et keegi samamoodi mõtleb. -Hakan 6a. Perekond on palju inimesi, kes on üksteise kõhust välja tulnud. -Märten 5a. Peret planeerida tähendab kellegagi paljuneda. Siis peab üksteise sisse teatud asju panema, aga see on puhtalt eraasi. -Hanna 5a. Ma ei arva, et vanematel oleks vaja tuhnida lastetoas või mänguasjakastis. Ma leian, et seal võiks olla läbikäik keelatud. -Jens 5a. Armastusest võib pimedaks jääda. See tuleb sellest, et sulle meeldib keegi nii väga, et sa lihtsalt ei suuda vaadata seda inimest hariliku pilguga. -Pernilla 8a Abielu ja vabaabielu on peaaegu üks ja seesama, välja arvatud see, et ühte sa pead ja teine on vabatahtlik. -Siiri 7a. Abielu juures on kõige raskem võib-olla see, et on nii palju pistmist teineteisega. -Gabriel 8a. Paljud abielluvad selleks, et oma muresid kellegagi jagada. -Sabine 6a. Kui abiellud, siis sellepärast, et armastad kedagi rohkem kui iseennast. Ma ei usu, et see väga kerge oleks. -Ellen 7a. Erinevused suguorganite vahel muutuvad võrdõiguslikkuse seaduse tõttu Üha väiksemaks ja väiksemaks. -Merete 9a. Tuleb oma naisele öelda, et ta on ilus, isegi kui ta näeb välja kui veoauto. -Richard, 10 aastane See more
by: Tarmo Kuusik
by: Tarmo Kuusik
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
miks?
Kuidas saab vallaline inimene arstiabi, kui igas raviasutuses on ainult perearst? *Kas personali peaspetsialist on see, kes töötajate päid kontrollib? *Kas raudsed närvid võivad rooste minna? *Kas röövlind on lõbutüdruk, kes kliente röövib? *Miks autorool...is on ainult padi, aga lina ja tekki pole? *Kas narkopolitsei on korravalvur, kes narkootikume tarvitab? *Milliselt loomalt saab kunstnahka? *Kui pika maa peab maha jooksma, et sarvi maha joosta? *Kas töönarkomaanid süstivad ennast? *Kas vältimatut abi on võimalik vältida? *Kas sidepataljon on grupp postiljone? *Kas need naised, kes end pidevalt värvivad, elavad värvikamat elu? *Kelle isale kuulub isamaa? *Kas jooksvaid küsimusi saab käigu pealt lahendada? *Kas kuu peal on libe, et meil on palju kuu pealt kukkunuid? *Kas enne, kui hakatakse nahka üle kõrvade tõmbama, tehakse ka kohalik tuimestus? * Kui luuavarrest võib pauku tulla, miks siis meie kaitsejõud luuavarsi ei kasuta? *Miks peab truudust vanduma, kas kuidagi viisakamalt ei saa? *Miks on kvaliteetsetel saagidel kirve hinnad? *Miks vikatimees omale niidukit ei osta? *Kas lõunasse sõitev laev võib põhja minna? *Kui inimene põlvneb ahvist, siis miks tal kananahk ihule tuleb? *Kas kaevurid kuuluvad allilma tegelaste hulka? *Miks on suhkru hind soolane? *Kas kõrisõlme on võimalik lahti harutada? *Kas lamav politseinik peab olema Politseiakadeemia haridusega? *Milline muusikaagentuur korraldab kassikontserte? *Miks minnakse ainult omadega rappa aga võõrastega mitte. *Miks päike pleegitab juukseid, aga muudab naha tumedamaks? * Miks naised ei saa suletud suuga ripsmeid värvida? *Miks ei kuule kunagi uudist "Sensitiiv võitis loteriil"? *Miks nimetavad arstid oma tegevust praktiseerimiseks? *Miks peab Windowsi sulgemiseks klikkima nuppu "Start"? *Miks kasutatakse sidrunimahla tegemiseks kunstlikke maitseaineid, aga nõudepesuvahendis on ehtsad sidrunid? *Miks pole müügil hiiremaitselist kassitoitu? *Kui uus koeratoit on parema maitsega, siis kes seda degusteerib? *Miks surmava süsti nõel steriliseeritakse? *Miks ei tehta lennukeid sellest materjalist, millest tehakse neid purunematuid musti kaste?*Miks lambad vihma käes kokku ei tõmbu?
Kuidas saab vallaline inimene arstiabi, kui igas raviasutuses on ainult perearst? *Kas personali peaspetsialist on see, kes töötajate päid kontrollib? *Kas raudsed närvid võivad rooste minna? *Kas röövlind on lõbutüdruk, kes kliente röövib? *Miks autorool...is on ainult padi, aga lina ja tekki pole? *Kas narkopolitsei on korravalvur, kes narkootikume tarvitab? *Milliselt loomalt saab kunstnahka? *Kui pika maa peab maha jooksma, et sarvi maha joosta? *Kas töönarkomaanid süstivad ennast? *Kas vältimatut abi on võimalik vältida? *Kas sidepataljon on grupp postiljone? *Kas need naised, kes end pidevalt värvivad, elavad värvikamat elu? *Kelle isale kuulub isamaa? *Kas jooksvaid küsimusi saab käigu pealt lahendada? *Kas kuu peal on libe, et meil on palju kuu pealt kukkunuid? *Kas enne, kui hakatakse nahka üle kõrvade tõmbama, tehakse ka kohalik tuimestus? * Kui luuavarrest võib pauku tulla, miks siis meie kaitsejõud luuavarsi ei kasuta? *Miks peab truudust vanduma, kas kuidagi viisakamalt ei saa? *Miks on kvaliteetsetel saagidel kirve hinnad? *Miks vikatimees omale niidukit ei osta? *Kas lõunasse sõitev laev võib põhja minna? *Kui inimene põlvneb ahvist, siis miks tal kananahk ihule tuleb? *Kas kaevurid kuuluvad allilma tegelaste hulka? *Miks on suhkru hind soolane? *Kas kõrisõlme on võimalik lahti harutada? *Kas lamav politseinik peab olema Politseiakadeemia haridusega? *Milline muusikaagentuur korraldab kassikontserte? *Miks minnakse ainult omadega rappa aga võõrastega mitte. *Miks päike pleegitab juukseid, aga muudab naha tumedamaks? * Miks naised ei saa suletud suuga ripsmeid värvida? *Miks ei kuule kunagi uudist "Sensitiiv võitis loteriil"? *Miks nimetavad arstid oma tegevust praktiseerimiseks? *Miks peab Windowsi sulgemiseks klikkima nuppu "Start"? *Miks kasutatakse sidrunimahla tegemiseks kunstlikke maitseaineid, aga nõudepesuvahendis on ehtsad sidrunid? *Miks pole müügil hiiremaitselist kassitoitu? *Kui uus koeratoit on parema maitsega, siis kes seda degusteerib? *Miks surmava süsti nõel steriliseeritakse? *Miks ei tehta lennukeid sellest materjalist, millest tehakse neid purunematuid musti kaste?*Miks lambad vihma käes kokku ei tõmbu?
-----------------------------------------------------------------
Toimub siseelundite koosolek.
Juhatajaks on aju: "Meil on siin kitsaks läinud, peaks kedagi amputeerida laskma.
"Sapp: "Loobume kopsust, meil on neid kaks.
"Aju: "Ei saa, ta suitsetab ja ei saa ühega hakkama.
"Sapp: "Siis neerust, neid on ka kaks.
"Aju: "Ei. Ta joob.
"Sapp: "Loobume munadest,neid pole tal niikuinii vaja.
"Seepeale tõusis munn püsti: "Ainult üle minu laiba!"
Aju: "Sina istu, raisk.
Nii kui sa tõused, kaob minul mõtlemisvõime!"
Juhatajaks on aju: "Meil on siin kitsaks läinud, peaks kedagi amputeerida laskma.
"Sapp: "Loobume kopsust, meil on neid kaks.
"Aju: "Ei saa, ta suitsetab ja ei saa ühega hakkama.
"Sapp: "Siis neerust, neid on ka kaks.
"Aju: "Ei. Ta joob.
"Sapp: "Loobume munadest,neid pole tal niikuinii vaja.
"Seepeale tõusis munn püsti: "Ainult üle minu laiba!"
Aju: "Sina istu, raisk.
Nii kui sa tõused, kaob minul mõtlemisvõime!"
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
viis kaks null neli kaks viis kaks
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Hoiatab kui on oodata kalade poolset rünnakut

Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
SELETUSKIRI PANGA LAENUOSAKONNALE
Lugesin Teie ärritunud meeldetuletust minu laenust, mis Teie arvates oleks tulnud tagasi maksta juba ammugi ning milles Te väidate, et võite valmistada mulle ebameeldivusi, kui ma ei maksa. Kuna Te mainite ebameeldivusi, siis tahaksin Te mälu pisut värskendada.
Aastal 1991 ostsin laenu eest saeveski, 1992 traktori koos metsaväljaveohaagisega, jahipüssi, džiibi, püstoli ja kaks ratsahobust.
1993 põles saeveski maha ja mulle jäi vaid peotäis tuhka. Üks hobustest suri ja teise laenasin ühele sõbrale, kes lasi tal nälga surra. Peale seda astusin Keskerakonna liikmeks.1994 suri minu isa ja vend tõmmati Tais narkootikumide sisseveo eest oksa. Üks asotsiaal tegi mu tütrele lapse ja ma pidin maksma10000 krooni sensitiivile, et sellest ebardist mu sugulaast ei tuleks. 1995 sai üks mu poegadest tripperi, mis oli nii raske, et poeg tuli elu päästmiseks kastreerida.
Olles kord kalal läks mu kaater ümber ja suurim kala, mida ma kunagi olen näinud, pääses minema. Samas said hukka minu kaks poega, kellest kumbki polnud see, kes oli kastreeritud.
1996 lasi naine neegriga jalga, jättis mälestuseks vaid paari musti kaksikuid. Kulude kokkuhoidmiseks võtsin naiseks teenija. See oli aga frigiidne ja mul oli probleeme tema rahuldamisega. Nii pidin pöörduma arsti poole. See soovitas luua mul veidi põnevust, kui naine orgasmile läheneb. Järgmine kord võtsin voodisse kaasa jahipüssi ja kui tundus õige hetk olevat, pistsin püssitoru aknast välja ja vajutasin päästikule. Selle tulemuseks oli, et naine pasandas voodisse ja mina lasin maha oma parima ja kalleima ( 8 000 krooni ) tõukoera. 1997 põlesid maha ülejäänud ehitised ning ma hakkasin jooma, ega lõpetanud enne, kui mul polnud järgi midagi muud peale veekindla käekella ( Rolex ) ja neerupõletiku.
Järgmine aasta püüdsin alustada uuesti, ostsin saeraami ja kangasteljed, kuid sajandi suurim torm viis need enne, kui ma neid kasutada jõudsin kuhugi naabervalda ning rohkem ma neid näinud pole.
Nüüd olen nii vaene, et kui sittumine maksaks sendi peaksin ma oksendama. Minult raha saamine on sama raske nagu üritaks metsikule kassile rehaga võid persse lükata. Ja Teie lugupeetud härra väidate, et võite mulle ebameeldivusi valmistada, kui ma ei maksa. Selle peale pole mul muud öelda kui, et olete teretunud proovima!
Samuti ei ole ma nõus Teie poolt arvutatud intressisummaga.
Lugupidamisega
Hr P
Lugesin Teie ärritunud meeldetuletust minu laenust, mis Teie arvates oleks tulnud tagasi maksta juba ammugi ning milles Te väidate, et võite valmistada mulle ebameeldivusi, kui ma ei maksa. Kuna Te mainite ebameeldivusi, siis tahaksin Te mälu pisut värskendada.
Aastal 1991 ostsin laenu eest saeveski, 1992 traktori koos metsaväljaveohaagisega, jahipüssi, džiibi, püstoli ja kaks ratsahobust.
1993 põles saeveski maha ja mulle jäi vaid peotäis tuhka. Üks hobustest suri ja teise laenasin ühele sõbrale, kes lasi tal nälga surra. Peale seda astusin Keskerakonna liikmeks.1994 suri minu isa ja vend tõmmati Tais narkootikumide sisseveo eest oksa. Üks asotsiaal tegi mu tütrele lapse ja ma pidin maksma10000 krooni sensitiivile, et sellest ebardist mu sugulaast ei tuleks. 1995 sai üks mu poegadest tripperi, mis oli nii raske, et poeg tuli elu päästmiseks kastreerida.
Olles kord kalal läks mu kaater ümber ja suurim kala, mida ma kunagi olen näinud, pääses minema. Samas said hukka minu kaks poega, kellest kumbki polnud see, kes oli kastreeritud.
1996 lasi naine neegriga jalga, jättis mälestuseks vaid paari musti kaksikuid. Kulude kokkuhoidmiseks võtsin naiseks teenija. See oli aga frigiidne ja mul oli probleeme tema rahuldamisega. Nii pidin pöörduma arsti poole. See soovitas luua mul veidi põnevust, kui naine orgasmile läheneb. Järgmine kord võtsin voodisse kaasa jahipüssi ja kui tundus õige hetk olevat, pistsin püssitoru aknast välja ja vajutasin päästikule. Selle tulemuseks oli, et naine pasandas voodisse ja mina lasin maha oma parima ja kalleima ( 8 000 krooni ) tõukoera. 1997 põlesid maha ülejäänud ehitised ning ma hakkasin jooma, ega lõpetanud enne, kui mul polnud järgi midagi muud peale veekindla käekella ( Rolex ) ja neerupõletiku.
Järgmine aasta püüdsin alustada uuesti, ostsin saeraami ja kangasteljed, kuid sajandi suurim torm viis need enne, kui ma neid kasutada jõudsin kuhugi naabervalda ning rohkem ma neid näinud pole.
Nüüd olen nii vaene, et kui sittumine maksaks sendi peaksin ma oksendama. Minult raha saamine on sama raske nagu üritaks metsikule kassile rehaga võid persse lükata. Ja Teie lugupeetud härra väidate, et võite mulle ebameeldivusi valmistada, kui ma ei maksa. Selle peale pole mul muud öelda kui, et olete teretunud proovima!
Samuti ei ole ma nõus Teie poolt arvutatud intressisummaga.
Lugupidamisega
Hr P
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
- tann78
- Off Roader Wannabe
moog 6000 km sõitnud,nüüd juba 8000+ ,no ei raatsi ümber ehitada :PSobivat U406 otsin.
Uus doonor on väljas
http://www.topgear.com/uk/car-news/unim ... 2011-06-06
http://www.topgear.com/uk/car-news/unim ... 2011-06-06
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
1 rool, 2 paaki, 3 kojameest, 4 ratast, 5 uust, 6 silindrit, 7 istet, 8 topsihoidjat 

- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
-
- True Off Roader!
ei saand pihta, milles asja uba on???
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Lumivalgeke käis Pranglis
http://www.kaevur.com/story.php?title=l ... gli-saarel
http://www.kaevur.com/story.php?title=l ... gli-saarel
Be Young,Have Fun,Drink Offroad.
5132620
5132620