Ma olen seda isendit safaril näinud, pmst ongi teise patroli raami jupid koos kinnitustega olemasoleva raami alla keevitatud, et sinna lääbad panna
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Esimesel koolipäeval ühes Ameerika keskkoolis esitleb õpetaja klassile uut kaasõpilast: Sakiro Suzuki, Jaapanist.
Tund algab. Õpetaja: "Vaatame, kui hästi te ameerika kultuurilugu tunnete. Kes ütles "Andke mulle vabadus või surm"?
Klassis on hiirvaikus, ainult Suzukil on käsi püsti: "Patrick Henry, 1775 Philadelphias."
"Väga hea, Suzuki. Ja kes on öelnud: "Riik on rahvas ja rahvas ei tohi alla käia"?"
Suzuki: "Abraham Lincoln, 1863 Washingtonis."
Õpetaja vaatab klassi ja manitseb:"Häbenege, Suzuki on jaapanlane ja tunneb ameerika ajalugu paremini kui teie!"
Tagaridadest kostab vaikne pomin: "Käigu perse need kuradi japsid!"
"Kes seda ütles", karjatab õpetaja. Suzuki: "Kindral McArthur 1942 Guadalkanali juures ja Lee Iacocca 1982 Chrysleri aastakonverentsil."
Klassis on vaikus, tagantpoolt kostab siiski:"Oksele ajab..."
Õpetaja karjub: "Kes see oli?" Suzuki: "George Bush Senior jaapani peaministrile Tanaka lõunasöögi ajal Tokios 1991."
Üks õpilane tõuseb püsti ja vannub: "Ma veel keeran sulle!"
Suzuki silma pilgutamata: "Bill Clinton Monica Levinskyle, 1997
Washingtonis, Valge Maja ovaalsaalis."
Püsti tõuseb järgmine ärritunud õpilane: "Suzuki on üks paras sitt!"
Selle peale Suzuki: "Valentino Rossi, mootorrataste Grand-Prix'l Brasilias 2002."
Klassis puhkeb hüsteeria, õpetaja langeb minestunult maha.... Uksest astub sisse direktor: "Kurat, niisugust segadust pole minu silmad veel näinud!"
Suzuki: "Angela Merkel rahandusminister Schäublele riigieelarve aruande lugemisel, Berliin 2010."
Hüsteeria läheb üle massikakluseks. Pärast mõneminutilist rüselust kõik vaibub ning üks esikaklejaist pomiseb: "Andestage, kellele olen haiget teinud!"
Suzuki: "Evelin Ilves Facebookis, 22. august 2014"
Näide idanaabri keele rikkusest:
Ameeriklane on külas Vene tehases ja märkab,et meister on ühe treialiga elavas vestluses.Palub siis oma kaasavõetud tõlki talle jutt ära tõlkida.
Tõlk siis tõlgib.
"Meister ütles treialile,et seda detaili tuleks natukene täpsemalt töödelda ja lisab,et on olnud treiali emaga sugulises vahekorras.
Selle peale vastas treial, et on olnud meistri emaga sugulises vahekorras.
Lisaks on ta olnud veel vahekorras meistri endaga, meistri tütrega ja meistri koeraga.
Lõpetuseks ütleb ta, et on olnud sugulises vahekorras terve tehasega, oma treipingiga ja samuti ka kõnealuse detailiga.
Ühel etendusel Estonias oli stseen,kus laulja pidi meeleheites kaljult vette hüppama, et end uputada. Lavatöölised olid aga seekord unustanud panna matid kohta, kus oli ette nähtud maandumine. Kui laulja kõrgelt kaljult alla hüppas, käis hirmus müts. Tõusis siis laulja kalju tagant üles ja hõikas: ,, Sa kurat, jõgi juba jääs!"
Müüakse Pajerot, kõige vägevam, mis üldse olla saab. Tõeline AUTO 31" ratastega, tagavararatas on pandud liivapritsitud veljele ja 33"
Keegi hakkab rääkima, et ka tagavara peaks olema 31", et muidu on jama ja siis müüja teatab:
Müüja: rehvid on 31x10,5 r15 mitte 31tolli totu sinna ei mahu kuidagi 31tolli alla kui sa just relakaga ple koopaid maha tõmmanud ja masinat tõstnud
Kommenteerija: 31tolli ehk 31(läbimõõt)x 10,5(Laius) x 15 (velje mõõt)
Müüja: ei ei ei 31 on laius 10,5kõrgus ja velg 15tolli ja kõrgus on protsent laiusest.olen rehvidega tegelenud c13aastat...
Polegi naljakas, kuna margiesindused järgivad rea-realt tehase ettekirjutusi ja seal dünaamilist käimari õlivahetust ilmselt ette ei näe. BMW tehased näevad seal kasutatavatel ZF kastides ette nö. eluaegset õli, kuid kirjutamata reeglina arvestatakse seal ka auto elueaks 200 tuh. km. ja sealtmaalt probleemid pihta hakkavadki. Sellist a`la 3..4L (täielik kogus ka sinna 12L juurde) õlivahetust teostas mu länkarile ka Amserv, kus oli kirjas "korraline käigukasti õlivahetus vastavalt läbisõidule". Selline korralik läbipesemine, vanade adaptsioonide nullimine ongi ikkagi eraettevõtjate pärusmaa, kus tõesti asi hea saab.