ajee nalja ka VOL2
Moderaator: Moderators
Poisikesed.jr kirjutas:Õllepudeliavajad:
http://youtube.com/watch?v=V8-ANT1TNU0
http://www.youtube.com/watch?v=lUvmPj9zU64
tegime pulli, aitab
- sambla-aadu
- Rock Crawler
Naised ja geograafia:
Naine vanuses 15 kuni 20 -- nagu Aafrika: pooleldi avastamata, pooleldi metsik, ilus ja viljakas
Naine vanuses 21 kuni 30 -- nagu Ameerika: arenenud ja avatud kaubandusele, eriti võimsate ja varakatega.
Naine vanuses 31 kuni 35 -- nagu India: kuum, rahulik ja küpses ilus.
Naine vanuses 36 kuni 40 -- nagu Prantsusmaa: veidi hääbuv, kuid siiski soe ja külalislahke.
Naine vanuses 41 kuni 50 -- nagu Jugoslaavia: lahingud kaotatud, mineviku vead kummitavad, vajab muutusi.
Naine vanuses 51 kuni 60 -- nagu Venemaa: suur ja lai, piire ei kontrollita, karmid olud peletavad eemale.
Naine vanuses 61 kuni 70 -- nagu Mongoolia: kuulsusrikka ja vallutusterohke minevikuga, aga erilise oleviku ja tulevikuta.
Naine vanuses 70+ -- nagu Afganistan: paljud teavad, kus ta asub, kuid keegi ei taha sinna minna.
Naine vanuses 15 kuni 20 -- nagu Aafrika: pooleldi avastamata, pooleldi metsik, ilus ja viljakas
Naine vanuses 21 kuni 30 -- nagu Ameerika: arenenud ja avatud kaubandusele, eriti võimsate ja varakatega.
Naine vanuses 31 kuni 35 -- nagu India: kuum, rahulik ja küpses ilus.
Naine vanuses 36 kuni 40 -- nagu Prantsusmaa: veidi hääbuv, kuid siiski soe ja külalislahke.
Naine vanuses 41 kuni 50 -- nagu Jugoslaavia: lahingud kaotatud, mineviku vead kummitavad, vajab muutusi.
Naine vanuses 51 kuni 60 -- nagu Venemaa: suur ja lai, piire ei kontrollita, karmid olud peletavad eemale.
Naine vanuses 61 kuni 70 -- nagu Mongoolia: kuulsusrikka ja vallutusterohke minevikuga, aga erilise oleviku ja tulevikuta.
Naine vanuses 70+ -- nagu Afganistan: paljud teavad, kus ta asub, kuid keegi ei taha sinna minna.

51963080

Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

Minul oli jälle ükskord sihuke lugu, et läksin pangaautomaadi juurde ja nagu ikka sättisin Jeebu ilusti aia äärde teiste vahele. Kui raha käes, mõtlesin enne kojuminekut paar Saku originaali teha ja läksin käisin poes kah ära. Jeep jäi pangaautomaadi juure. Noh sain seal siis Leiva Lempsi ja Pendli Endliga kokku. Ühest originaalist sai tosin ja hiljem tõime veel riigiviina kah ära. Eks see ilm oli ilus ja varsti jõudis õhtu kätte, eks olime juba pisut väsinud ka ja heitsime puu vilusse veidi pikali. Kui siis silmad lahti sain oli juba kuu ülal ja vaatasin, et kuhu ma nüüd sattunud olin. Polnud enam keda kuraditki ümberringi ja kuramus, raha oli ka taskust kadunud ja sitt oli olla. Rögistasin veidi ja süütasin priima, sest keegi oli Marbsi pihta pannud. Kui elu on kehva siis suits olgu priima. Nii vähemalt on keegi targem ütelnu. Ei noh tuli hakata kodu minema nüüd. Pea oli mul juba päris klaar ja seadsin sammud pangaautomaadi juure, kuhu mu Jeep oli jäänud. Vaatan kuramus, et ei ole minu Jeepi enam seal, oli küll igasuguseid teisi, Kantidel ju disko või midagi kultuurimajas. Ah polnud mull aega sealt otsida kah eriti midagi, haarasin siis ühe ja hakkasin kodu poole sõitma. Päris hea jooksuga oli teine ja ei logisenud üldsegi. No hakkan juba kodu jõudma kui mulle jõuab järgi üks X5, kust neli kantpead välja hüppasid ja miskisuguste nuiadega käes minu poole astuma hakkavad. Üks aga lõugab, et vanamees anna minu Hummer tagasi, või muidu saad kitli peale. Ei noh kurat mul koduni veel kaks kilti minna, raha ära varastatud, enda Jeep pihta pandud ja laske nüüd inimesel olla räägin ma vastu. Pole mul siin mingit Hummerit ainult üks metallikolakas ja seegi pole veel minu, võtsin laenuks. Ei midagi aga kantpea muudkui vingub, et anna Hummer tagasi ja anna Hummer tagasi. Sittagi ma andsin, polnudki mul ju teist. Väljusin masinast ja käärisin käised ülesse. Minul polnud mingit tahtmist veel liiva-annuse juure minna kui ma ekspressist lugesin kus miskid tatikad minusuguse surnuks tampisid -tutkit kantidele, olen siiski Afgaanis võidelnud ja paljaste kätega terase vasta saanud, asi see mõned kandid peadpidi kokku virutada siis on. Tõmbasin aga varrukast cakud välja ja hakkasin andma, kolm tükki tõmbasin kohe maha, oli kuulda ikka väga kõmisev heli kui vasta pead said, aga neljas oli sitkem vend, kohe sihuke pikemat kasvu ja kolge selline. A noh sain ka selle lõpuks pikali ja sidusin selle pundi kättpidi kokku. Siis hakkasid küll paluma, et lase lahti ja me enam ei tee ja ega seda Hummerit neil väga vaja polevatki, lihtsalt olla vaja see korra hooldusesse viia ja pärast võin tagasi saad. Polnudki seal midagi õiendada, kui poisid nüüd peksa anda tahtmise eest kinni ei taha kukkuda siis klapitagu aga retributsioonirahad kokku ja andku aga jalgadele tuld, pealegi ärgu kobisegu siin midagi, pole mull miskit Hummerit olemaski. Poisid olid aga kohe nõus, klapiti aga peaaegu europoliitiku aasta palk kokku ning padavai aleviku poole ajama. Et kõik jäljed sellest ebamugavast intsidendist kustutada võtsin masinast ühe väiksema paki dünamiidiga ja panni selle X5-te, samamoodi ka pudrunuiad. Sihukesed väikesed asjad olid masinas mille olin laenanud. Kui ajanäitaja oli paika saanud, tõukkasin X5 kergelt kruusakarjääri servast allapoole ja kui see järve sulpsatas, käis kohe ka plahvatus. Ega ikka vanad kroonu oskused ei unune. Hakkasin siis jälle kodu poole astuma, pea veel kergelt kumises neist üleelamistest, ma eland kah juba, ega vererõhk pole naljaasi. Jõudsin siis kodu ja mis ma näen, minu Jeep ilusti katuse all. Hiilin siis vaikselt tuppa, kui eit mul vastas. Oh kus siis läks kriiskamiseks, tema peab minu järgi käima Jeepu kodu toomas ja kuskilt poe tagant minu raha käima tagi karmanitest otsimas. Sain teada et olen ikka igavene molkus küll ja et kes sihukesega elada tahab. Tema igatahes hakkab juba hulluks minema ja ei taha siukse alkohoolikuga ühe katuse all olla. Ei noh varsti rahunes eit maha ja kobis põhu peale, minul veel und ei tulnu-sirvisin veidi seitungit ja seal olid mingi autofirma pildid ülal ja kuram nad nimetasidki neid masinaid Hummeriteks. Oleks teadnud, poleks siis raha järgi astunudki. Pisut imelik hakkas ka muidugi, tegin veel ühe suitsuja kobisin eide kõrvale põhku.
-
- asjade olemus - see on imelihtne
Pigem nagu "kohaliku koolipoisist petturi" moodi.yanekk kirjutas:Mälupulk "Hiina" moodi.
PS. DWL-G122 (nagu pildilt näha) ei ole originaalis mitte mälupulk, vaid wifi adapter.
KN (ehk kohustuslik nali) ka:
Sõbrapoiss oli vene sõjaväes miski lennujuhtimissüsteemi hoolduse peal. Ülilihtsustatult: maapeal keerati mingit nuppu, mille peale jaam saatis signaali lennukile ja tagasitulevat inffi näidati ostutimõõteriista peal. Nuppu tuli keerata seni, kuni osuti oli skaala keskel. Kui riist mingil põhjusel lahti võeti, selgus, et nupp (potekas) andis otse mõõteriistale pinget peale.
Sama tegelane õppis tipis. Esimesel kursusel tuli laboris mingit riista kalibreerida enne mõõtmist - kruvikas torgati mingisse auku, kus asus seadepotekas ja krutiti seni, kuniks osuti nulli läks. Viimasel kursusel samas laboris töötades kanti hulk riistu maha ja läksid tudengitele juppideks. Selgus, et selle augu taga oli tavaline kruvi, mis lihtsalt tühjalt ringi käis.
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

Õu.Mai.Gaad...
:
http://www.itsmy-jeep.com/forums/
Alajaotused, nagu: "Drifting"(Jeebiga
miks ometi?) ja eraldi "Wheels" ja "Tires" ... (mitte teemad)
Kui see üritus sellisele tasemele jääbki, siis saab sealt tänuväärset täiendust siia naljanurka ilmselt hulgem

http://www.itsmy-jeep.com/forums/
Alajaotused, nagu: "Drifting"(Jeebiga

Kui see üritus sellisele tasemele jääbki, siis saab sealt tänuväärset täiendust siia naljanurka ilmselt hulgem

Veel üks pudeliavamise viistanel kirjutas:Poisikesed.jr kirjutas:Õllepudeliavajad:
http://youtube.com/watch?v=V8-ANT1TNU0
http://www.youtube.com/watch?v=lUvmPj9zU64
http://youtube.com/watch?v=Wm0Qnlt8T-0
nii avavad maasturiomanikud ameerikas õlle
http://youtube.com/watch?v=9kKiPGS-Ki8&feature=related