Seega Jimnys kohad bronnitud.nissan.pickup99 kirjutas:Nagu ikka, tulen kaasreisjaks
Kui rohkem autosi pole tulemas, siis lähme kolmekesi minu omaga.
Olen kell 9:00 Pärsama poe ees.
Või Priit tulen kohe sinu juurde?
Moderaator: Moderators
Seega Jimnys kohad bronnitud.nissan.pickup99 kirjutas:Nagu ikka, tulen kaasreisjaks
Ma hakkan umbes 8.30-8.40 Kuressaarest liikuma.nissan.pickup99 kirjutas:Mis kellast linnast liikuma hakkate, u kaheksa paiku?
Üks rullnokk kes eelmine reis kh kaasas käis sooviks kh kaasa tulla, liituks teiega Upa ristist.
Enxil ju kohad täis! Kui Isuzu peale mahub?nissan.pickup99 kirjutas:Mis kellast linnast liikuma hakkate, u kaheksa paiku?
Üks rullnokk kes eelmine reis kh kaasas käis sooviks kh kaasa tulla, liituks teiega Upa ristist.
Miniman kirjutas:Kui karmi rada plaanite,võibolla ühinen ka aga see pole veel kindel.
Mis kellast stardite.
tmax kirjutas:Kahjuks laupäeval ei saa tulla kuid pühapäeval tuleks!
Noh Pärsamale ma võin ju kedagi tuua, et seal istub Trooperisse ümber.Priitm kirjutas:Enxil ju kohad täis! Kui Isuzu peale mahub?nissan.pickup99 kirjutas:Mis kellast linnast liikuma hakkate, u kaheksa paiku?
Aga kas trooper on tulemas?enx kirjutas:Noh Pärsamale ma võin ju kedagi tuua, et seal istub Trooperisse ümber.Priitm kirjutas:Enxil ju kohad täis! Kui Isuzu peale mahub?nissan.pickup99 kirjutas:Mis kellast linnast liikuma hakkate, u kaheksa paiku?