Kui avastasite selle masina tüürimehe ja juhi maani täis olevat Palun:mitte neid segada.
Suretage välja mootor, vahetage õlid sildades ja käigukastis,
pumbake rehvid kuni 2atm (pump pagassis) puhastage
esiklaas, nähtavasse kohta auto kõrvale pange
2 pudelit õlut ja mineraalvett.
jr kirjutas:www.perekool.ee
[....]
polnud. Vaatasin ,et pole ta ju nii ilus midagi kuigi pikk tüdruk. Läksin kööki õlle järgi ja mõte hakkas väga imelikus suunas tööle. Võtsin köögist suure kurgi, läksin tuppa ja hakkasin libu kurgiga panema. Algul oli kõik ok, suur kurk ajas ikka veneeide üleni värisema ja siis järsku kõik kohad
[....]
Palju siin nalja enam on, aga ma tunnen isiklikult (lugupeetud) inimest, kes jama ei aja ja sarnase loo rääkis... Nende seltskond oli kunagi ammu kambaga juues end piisavalt meheks joonud ja telliti lits. Selline, "säästukas" ehk siis elukole lehm astunud uksest sisse. Mehepoegadel oli ilmselgelt vähe viina veel kõhus, sest ei tahtnud teda keegi. Leidlik vaim ei puhka ja tegevusetus sünnitab huligaansust - joodetud lits silmini täis, otsitud kurk, tõmmatud otsa kumm, pistetud kuhu vaja ja "südamemassaazhi" kõhu peale, et kellel kaugemale lendab.
Võitja skoor oli olnud 30 cm kanti.
P.S: kes süüdistab Juha Vuorineni viimase kapsa plagiaadis, siis pole see siiski nii. Täpsemalt siiski asjaosalistele ei viita. Sarnast tegevust, ise umbjoovet omamata, heaks ka ei kiida..
Tere kallis pojuke...kirjutan sulle, et sa teaksid, et minul ja ka Teistel läheb võrreldes sinuga väga hästi. Ma kirjutan aeglaselt,sest ma tean, et sa ei oska kiiresti lugeda. Me ei ela enam meie vanas kohas.Isa luges lehest, et enamus õnnetustest juhtub umbes 20km kaugusel kodust, seega me kolisime...Teisipäeval vaktsineeriti meid kõiki maavärina vastu.Ma ei saa veel sulle aadressi saata sest eelmine pere, kes siin elas, võttis maja numbrid kaasa, et nad ei peaks aadressi vahetama.Maja on päris tore. Mul on isegi pesumasin, pole eriti kindel, et see Töötab aga eelmine nädal panin riided sisse, tõmbasin ketist... sellest ajast peale pole neid näinud.Sinu onu sai uue töökoha. Tema alluvuses on 500 inimest. Ta töötab nüüd surnuaias muruniitjana.Sinu õde sünnitas eile lapse. Me veel ei tea, kumb sündis, kas poiss või tüdruk, seega ei saa ma sulle öelda, said sa nüüd onuks või tädiks.Ilm on kah päris kena, eelmine nädal sadas ainult 2 korda, esimesel korral 3 päeva ja teisel korral 4 päeva. Müristas nii kõvasti, et kana munes ühte muna neli korda.Saadan sulle veel selle vesti, mida sa nii väga igatsed. Nööbid tõmbasin eest, et paki kaalu vähendada. Nad on vesti paremas taskus.
Armastusega: sinu ema.
PS. Oleksin sulle ka raha saatnud, kuid olin juba kirja kinni kleepinud
Get Nitrous and ARB, keep pushing buttons till You make it!
Eraviisiliselt on meie politseinike poole pöördunud 2 ülikoolis õppivat Korea tunengit Liu Peng ja Wan Liu Hong. Nimelt on nad tõsises mures oma turvalisuse pärast, kuna on kohanud mitmetes asutustes ja ettevõtetes plakateid üleskutsega, TÄNA VÕISTLEME, KES LASEB PIKEMA LIU. Muidu väheldase kasvuga idamaalased ihkaksid ehk pikemadki olla, kuid pärast sääraseid teateid ei julge kodunt väljagi minna. Ei tea ju kas160 cm on piisavalt väike kasv, et eestlaste laskmishuvi alt pääseda. Seda, et tulirelvi on meil rohkem kasutusel, kui Koreas, räägiti juba enne õppima asumist hoiatuseks. Samuti on nad kuulnud, et sageli tarvitatakse enne LIU LASKMIST alkoholi ja siis ei ole mingist hetkest LIU pikkus enam üldse oluline, lastakse niisama ja huupi. Suhtugem siis kõikidesse LIU nime kandvate kodanike muredesse täna erilise tähelepanuga. Seda ohtu ju neile ei räägitud, kui Eestisse õppima kutsuti…
Klaasplast. Mahutid kanalisatsioonimahutid, vaakum- ja survemahutid ja septikud. Lipumastid,kastikatele kastikatted ja kuudid. Klaasplast toodete valmistamine ja remont,
56678664 Martin http://klaasplast.eu http://lipumast.eu