Kleebised ja võistlusnumbrid autodele
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
tahho
Vanapagan - selliseid asju vaata näiteks ebay'st (ise kunagi sai ostetud sõiduautole). Sest selliste pisikest asjade nikerdamine võtab palju vaeva ja aega aga raha sellise pisikese jubina eest ei taha keegi maksta 

Amet: pargimaasturist, sõiduk: tall-linnamaastur (vajalik vähemalt 35" ja madal rõhk)
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Re: reklaam kleebis Defender 110-le
selle firma nimi on Briljantkäsi ja telefon on 736 6810Raiki kirjutas:Tartus PRILJANTKÄSI ja kui ma ei eksi siis oli 300.- ruut
Mennäänx mettään!
auto sai kleepsutatud ja maksis 2600.-eek käibemaksuga( sisaldas pigi eemaldamist), sellest ruutmeetri hinnast ma väga aru ei saagi, mis moodi seda seda üldse arvutatakse 
teostajaks oli Tulilohe OÜ, kleepusud siiani alles, pole ei survepesu ega oksad suutnud veel jagu saada

teostajaks oli Tulilohe OÜ, kleepusud siiani alles, pole ei survepesu ega oksad suutnud veel jagu saada

Sonim XP1300/XP3300/XP5300 ja muid mobiiltelefone küsi minult, remondime mobiile ka ootetööna, soovi korral kliendile asendustelefon
GSM: +37251 75555
http://www.germandia.ee
GSM: +37251 75555
http://www.germandia.ee
1 ruutmeeter kleepsu on x hind.
Seega saab sinna nii palju kui võimalik erinevaid asju peale lõigata.
Peale seda lõigatakse erinevad kujundid,kirjad välja ja puhastatakse, ning siis siirdekile peale.
Briljantkäsi (vabandan kirjavea pärast.)
Seega saab sinna nii palju kui võimalik erinevaid asju peale lõigata.
Peale seda lõigatakse erinevad kujundid,kirjad välja ja puhastatakse, ning siis siirdekile peale.
Briljantkäsi (vabandan kirjavea pärast.)
Viimati muutis Raiki, E Jaan 11, 2010 4:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
Jeep Crand Cherokee Overland
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Kleebised ja võistlusnumbrid autodele
Uuriks, kuidas on EURO tulek siinsete kleepsumeistrite hindu kujundanud?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
Endalgi vaja soodsa hinnaga mõned kleepsud teha. Ootan siinsete kleebisemeistrite kontakte 

JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee
Kleebised logod ja kodulehed
Mõtlesin jagada üht kontakti, kelle käest saab tellida erinevaid kleebiseid, logosid, kujundust, plakateid, interneti lehti, visiitkaarte ja palju muud sellist. Tegemist ei ole veel ettevõtjaga kuid töid võtab ette küll
Rohkem infot saate e-maililt kleebised@4x4help.eu (Liina), kui saab uue (eraldi) tel numbri valmis, siis kriban selle siia.
2tööd, mis mina olen tellinud: www.loojahiselts.ee ja www.4x4help.eu, temal on ettenäidata neid rohkemgi

Rohkem infot saate e-maililt kleebised@4x4help.eu (Liina), kui saab uue (eraldi) tel numbri valmis, siis kriban selle siia.
2tööd, mis mina olen tellinud: www.loojahiselts.ee ja www.4x4help.eu, temal on ettenäidata neid rohkemgi

Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu 

enda omad sain sealt
www.laiformaat.ee
www.laiformaat.ee