Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
tere taas... hakkasin siin mõtlema... omal auto iseenesest veereb omal jõul... sillad ja vahekast korras... all talverehv... kuid... autol puudub ülevaatus, kindlustus, korralikud võimalused pukseerimiseks/mülkast välja tõmbamiseks... samuti vaja vähe tagumist bumperit keevitada ja summutit... küsimus siis selline et kas on mõtet tulla sellega??? või leidub äkki keegi hea inimene kes võtaks minu kah peale... kindlasti ei oleks niiöelda puuk kes pealt vaatab ja õlut lürbib... vaid aitaksin igal võimalikul moel kaasa... kindlasti saab see kes mu peale võtab(kui keegi võtab) ka 4/6 pack-i omanikuks oma vaeva eest...
telefon mul 53 811692
PS: pahklasse ja selle lähiümbrusse saaks ka oma autoga tulla kuna ise orus elan ja metsateid viib pahklasse mitmeid... kuid maanteele ei riskeeri minna...
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
heh... sain kah otsa peale... võtan kaasa ka kaamera... ent palju ei maksa loota... kuid kui kõik hästi läeb, siis vhs-ilt ikka vaadata saab... et siis homme 1000 urge tanklas...
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
Tere tulge ikka kül mahub ma ise ka sant äkki teist keegi ka rooli tulex kui vaja nimelt kukkus parema jala peale 30 kg kanalisatsiooni luuk varbaid ei julge vaadatagi jäkki oli aga ehk muda ravi aitab igatahes käpp homme
päris pikka päeva ei tahax teha esmasp vaja tööle minna ja ölut tahax ka veel kodus öhul juua arvan et kui ming 1500 löpetax olex ok eelmine nädalavahetus väsitas lapse nii ära et ei jöudnudki kooli e päev
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.