Kes ütles et Panda päris maastur pole
http://www.youtube.com/watch?v=1yqTOunVNc8&NR=1
Tõsisema poole pealt .
Kerge vaevaga saab 5-7cm kliirensit juurde.
1. taha niva vedrudele alla pandavad kummi rõngad. VAZ poest saab 25.-paar (oli2a tagasi)
2.ette samasugused aga nati õhemad.selleks tuleb McPherson lahti keerata.
siis saad ca 5cm juurde
PS mul ned kummijunnid vastu pidanud juba ca 2a.
3.alla 14" veljed (cross originaalis 15") ja karvase mustriga proti MS alla mõõduga 195/70/14. väga napilt läheb siiski nati pidi logareid räsima. +2cm
4.Ette kere ja McPhersoni vahele puksid. kas alust või uued laagrid mis kinnituksid kere külge .Muidu originaalis koliseb rõvedalt kui HÜPATA
(mul see veel tegematta...tähendab hüpanud olen puksid on tegematta)
PS!PS!!!!!!! Ära tõmba autot mudast välja esimese pampri külge kinnituva seekli abil.Tõmbad selle kere küljest koos plastmassiga.
Siit ka ESIMENE TÕSINE EHITAMINE mis tuleks teha . Uus stange koos vintsi alusega.Pärast seda juba suva mida lisada.
Tagumine seekel kinnitub raami külge ja tiri palju jaksad.
Muid miinuseid pole täheldanud. Olen teda ujutanud vihterpalu jões ja lund lükanud jms nüüdseks juba 65000 th km. Kõik peab vastu.
Ah jaa sidur omab kinnijäämise korral ainult ON/OFF olekut muidu kohe suits taga. Parema ketta leidmisega tuleks ka tegeleda.(pole viitsinud ise)
Igatahes 3a jooksul pole see junn veel ennast ammendanud.Ikka hea tunne on et peaaegu igal ajal võid ametliku tee pealt ära keerata.
Põhiline on see ,et ta on ka täiesti igapäeva autona kasutatav ka praeguste küttehindade juures. Keskmine kulu on ainult 5,5 l 100