TAURAGE 2007 Baltic Sea 4x4 Cup 2007 I stage
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Hoolimata Audriuse lubadusest vajalik kaardimaterial minu e-posti aadressile täna õhtuks ei saabunud
Korraldajad küll ütlesid, et OZI jaoks on kaardid olemas. Proovin Audriusega nädalavahetusel kontakti saada (täna ta miskipärast ,,toru ei tõstnud") .
Eesti poolseks kontaktisikuks ja võistluse väliskomissariks jääb Andres Meesak.
Ise saan neti ligi loodetavasti pühapäeva õhtul.

Korraldajad küll ütlesid, et OZI jaoks on kaardid olemas. Proovin Audriusega nädalavahetusel kontakti saada (täna ta miskipärast ,,toru ei tõstnud") .
Eesti poolseks kontaktisikuks ja võistluse väliskomissariks jääb Andres Meesak.
Ise saan neti ligi loodetavasti pühapäeva õhtul.
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Progress!!!
Leedukad on oma võistluse kodukale üles riputanud võistluse piirkonna ozf failid. Kaart avaneb ja tundub olevat OK. Seega OZI kasutajad saavad selle sealt ise allalaadida (zip fail suurusega ca. 15MB), või soovi korral minu käest kas oma mälupulgale või tuues tühja CD tooriku, siis CD-l, kui tulevad mu juurest Mustamäelt kontorist läbi.
NB!!! Koordinaadid on süsteemis kraad:minut,tuhandik!!!
APS-i jaoks oleks mul olemas kaardist JPEG fail. Koordinaate küll pole, aga need saab vaadata ozf failist. Seega pmst tehtav.
Lisaks on välja riputatud Reglamentas Biuletenis Nr. 1, mis on kahes kohalikus keeles - leedu ja vene.
terv,
Andres
Leedukad on oma võistluse kodukale üles riputanud võistluse piirkonna ozf failid. Kaart avaneb ja tundub olevat OK. Seega OZI kasutajad saavad selle sealt ise allalaadida (zip fail suurusega ca. 15MB), või soovi korral minu käest kas oma mälupulgale või tuues tühja CD tooriku, siis CD-l, kui tulevad mu juurest Mustamäelt kontorist läbi.
NB!!! Koordinaadid on süsteemis kraad:minut,tuhandik!!!
APS-i jaoks oleks mul olemas kaardist JPEG fail. Koordinaate küll pole, aga need saab vaadata ozf failist. Seega pmst tehtav.
Lisaks on välja riputatud Reglamentas Biuletenis Nr. 1, mis on kahes kohalikus keeles - leedu ja vene.
terv,
Andres
- Oliver
- offroad on külm, pime ja vastik
- Kontakt:
"член екипажа прикосаеться к бортовому номеру и СП отметке."hulkur kirjutas:
See peaks siis tähendama võistlusnumbrit...?[/b]
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ