boob kirjutas: Sellel aastal garanteerin, et muda on, iseasi, kas julgeid turiste ka on, kes sinna autoga minna julgevad
Moderaator: Moderators
boob kirjutas: Sellel aastal garanteerin, et muda on, iseasi, kas julgeid turiste ka on, kes sinna autoga minna julgevad
Kuulan siis hiljem muljeidtyyp07 kirjutas:Kahtled Helari ruutus silmades või?![]()
Võta kaasa lisaks hea tuju ja ongi kõik ok. Meenutab kangesti minu esimest turistikale tulekutrenxx9 kirjutas:Hei!
Kas olematu metsa-kaardisirvimis jne. kogemusega tasuks teistele jalgu tulla? Vist ei jõua vintsi ka ette, aga huvi, kummikud ja labidas on juba olemas. Edasi veab Cherokee XJ (esialgu salongi uputada ei sooviks), tõstetud pole jõudnud ja pole erilisi rehve veel![]()
Küll on aga tahtmine kaasa lüüa..
Tore! Saan oma eksi nähasportlane50 kirjutas:Oleme kohal kolme Pajeroga
Esimene Kukepea meie jaoks.
Nagu ma aru saan, siis sa said oma jamadest lahti? Ka stardis?kkaaleste kirjutas:Tore! Saan oma eksi nähasportlane50 kirjutas:Oleme kohal kolme Pajeroga
>sportlane50 kirjutas:Nagu ma aru saan, siis sa said oma jamadest lahti? Ka stardis?kkaaleste kirjutas:Tore! Saan oma eksi nähasportlane50 kirjutas:Oleme kohal kolme Pajeroga
Soovitus uustulnukale:renxx9 kirjutas:Hei!
Kas olematu metsa-kaardisirvimis jne. kogemusega tasuks teistele jalgu tulla? Vist ei jõua vintsi ka ette, aga huvi, kummikud ja labidas on juba olemas. Edasi veab Cherokee XJ (esialgu salongi uputada ei sooviks), tõstetud pole jõudnud ja pole erilisi rehve veel![]()
Küll on aga tahtmine kaasa lüüa..