Lumme?
Moderaator: Moderators
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
urmas kirjutas:Uups, tuli nüüd meelde, et auto remondis. Uurin asja, äkki ka tulija. Õnneks maa külmunud ja puud ei pääse jooksma.
Olen veendunud, et saad seal läbi 12 cm jää enda autot edasi ragistada...
Kui ma Treppoja kandis viimati käisin oli kah pikalt külma olnud.
samas jää all põhjatus mudas on eriti huvitav, kunagi ei tea kui sügavale nüüd kukkuda väid:P
Kahju et ise tulla ei saa. Pean Jõgevamaa ümbrust hoopis uudistama minema.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Idee viskas välja Tango, kuna tal aga laupäev organisatsioonilistel ja tehnilistel põhjustel võimalik ei ole, siis lepiks kokku, et teeme pühapäeval. Minul endal oli väike plaan seal Vähemalt 1 KP ära võtta. Kuna aga juttude järgi see niisama lihtne ei olevat, siis oleks hea kui saaks paar vintsiga kaaslast.armuke kirjutas:Kus ja millal Treppoja üritus toimub?
5040891
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma tuleks VW-Passatiga nii kaugele kui oma ratastega pääseb. Edasi teen teist kõigist ilusaid pilte ja võin liha valmis grillida, kuni 3 tonni ennast uputab. P.S. Tean KP-sid ja teed, mis sinna kõige sügavam
Hea kohtumise koht on Treppoja oja silla juures kell 11.00. Laske häälel kosta, kes tulijad!
Samas. keegi pole Keila poolt üritanud läheneda!
To Ivan: kes 1 KP-d näinud, ei saa lahkuda, vaatamata 2 KP-d.
Hea kohtumise koht on Treppoja oja silla juures kell 11.00. Laske häälel kosta, kes tulijad!

Samas. keegi pole Keila poolt üritanud läheneda!
To Ivan: kes 1 KP-d näinud, ei saa lahkuda, vaatamata 2 KP-d.
Kuna Urmas nii lahkelt fotoreporteriks lubas hakata, siis teeme ära. Pakun Urmasele võimaluse Passati juurest eesmärgi suunas liikuda 4x4 liikuris, mul seekord vintsmani koht vaba. Miks mitte Keila poolt läheneda, peaks enne kaart uurima, et seal eramaad ja muud midagi ees ei ole.
- urmas
Vaata ivan, rindefotograaf on püha mees, sama staatus nagu kokal. Tal peab olema soe, hea, lõbus ja pehme. Sa pakud katkise kliimaga autot ja veel koos töö tegemise võimalusega.
Loodan siis, et mudaseks ei lähe. Mul kogu varustus Jeebis Peebu töö juures. Uurin kas ta on mulle sobival ajal nädalavahetusel tööl
. Kui ei ole, siis peab hästi andekas olema ja kuiva jalaga Treppoja läbi sõitma.
Keilast pole veel KEEGI alustanud minu teada.
Me alustasime Peebu ja Rommiga siit 59:21:02 24:15:55.
Sul GPS olemas? Mus see ka Jeebis.
Kas H.K ja Romek ja armuke on tulemas? Siis on juba seltskond!

Loodan siis, et mudaseks ei lähe. Mul kogu varustus Jeebis Peebu töö juures. Uurin kas ta on mulle sobival ajal nädalavahetusel tööl

Keilast pole veel KEEGI alustanud minu teada.
Me alustasime Peebu ja Rommiga siit 59:21:02 24:15:55.
Sul GPS olemas? Mus see ka Jeebis.
Kas H.K ja Romek ja armuke on tulemas? Siis on juba seltskond!
GPS ja kindralstaabi kaart olemas, sealt vaadates on linnulennult üks ots Keila poolt 50 vintsimise pikkust, teiselt pool 2x enam. Trassi paneks aga paika kokkusaamis punktis ühiselt. Kohtumise punkti lepiks privas kokku, põhiline, et saaks teada kes tulevad.
TO urmas: mul hea meel kui ükskord ometi püha mees kaasa tuleb kelle poole saaks pöörduda palvega :anna mulle tiivad, sest Red Bul pole veel aidanud, siis saad ka kuiva jalaga Treppojale
TO urmas: mul hea meel kui ükskord ometi püha mees kaasa tuleb kelle poole saaks pöörduda palvega :anna mulle tiivad, sest Red Bul pole veel aidanud, siis saad ka kuiva jalaga Treppojale
- urmas
Mina tulen. Ivani auto peale.
Kui Red Bull lahja peaks äkki midagi hipi aegadest vaatama. Joke.
Krt, aru ma ei saa. Paraad jääb ära. Ei ole halba/külma ilma, on halb varustus. Kas selline kerge talveeilm ongi juba sõjaväele kriitiline? Mingi külma koefitsent!? Mis ivan oma autos siis veel tundma peab.
Ei viitsigi heietada vene sõjaväe aegu ja postil olemist. Jätan need homseks, kui tund aega treppojale sõidame.
Kui Red Bull lahja peaks äkki midagi hipi aegadest vaatama. Joke.
Krt, aru ma ei saa. Paraad jääb ära. Ei ole halba/külma ilma, on halb varustus. Kas selline kerge talveeilm ongi juba sõjaväele kriitiline? Mingi külma koefitsent!? Mis ivan oma autos siis veel tundma peab.

Ei viitsigi heietada vene sõjaväe aegu ja postil olemist. Jätan need homseks, kui tund aega treppojale sõidame.

Viimati muutis urmas, L Veebr 24, 2007 10:10 am, muudetud 1 kord kokku.