4x4.ee aastalõpu üritus
Moderaator: Moderators
Palju plaane - vähe otsuseid. Ma võiks flexi mõõtu võtta või mida iganes. Kui saaks kuupäeva paika. Kardiga saab ka nädala sees hakkama. Kui metsa minna siis võiks järgmisel nädalavahetusel ära teha - igasugune jõulujura hakkab muidu peale pressima.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
IMHO, ei oleks mõtet tõmmelda, et üritus kindlasti selle aasta numbri sees korraldada, nagunii on detsember kõigil kiire nii töiselt kui täis kõikvõimalikke pere- ja muid üritusi.
Minu ettepanek oleks teha millaski jaanuaris ühine safari mis lõpeks kusagil nn. "metsaonnis". Oleks igal juhul rohkem tulija kui nädalasisesele tubasele üritusele... Saaks äkki isegi Volvot jalutada...
andres
Minu ettepanek oleks teha millaski jaanuaris ühine safari mis lõpeks kusagil nn. "metsaonnis". Oleks igal juhul rohkem tulija kui nädalasisesele tubasele üritusele... Saaks äkki isegi Volvot jalutada...
andres
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Härrased, vaadake mu esimese postituse kuupäeva! Ka saate sealt lugeda sellist tsitaati:hulkur kirjutas:IMHO, ei oleks mõtet tõmmelda, et üritus kindlasti selle aasta numbri sees korraldada, nagunii on detsember kõigil kiire nii töiselt kui täis kõikvõimalikke pere- ja muid üritusi.
"Miks ma selle ettepaneku just nüüd teen, sest üsna varsti hakkavad sõpruskonnad ja kollektiivid oma aastalõpu ja jõulu üritusi korraldama.
Seega viimane aeg plaanid paika panna. "
Edasi mõelge ise.

Ma olen pea täiesti kindel, et saams vaimus lõugu lõksutades ja klaveri klahve klõbistades toimub see aastalõpu kokkusaamine kusagil jaanipäeva paiku.Minu ettepanek oleks teha millaski jaanuaris ühine safari mis lõpeks kusagil nn. "metsaonnis". Oleks igal juhul rohkem tulija kui nädalasisesele tubasele üritusele...

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ettepanekuid on mitmeid ja minu meelest sellised üritused toimuvad kõige paremini nii: keegi kohalik boss (landy või keegi teine ntx) lihtsalt otsustab ära, et toimub ntx safari lõpuga metsaonnis (või miski muu) sel ja sel kuupäeval, kes saab ja tahab, see tuleb ja kes mitte, see mitte. Igasugune demokraatia sarnaste ürituste korraldamisel viib ainult selleni, et mitte kui midagi ei toimugi peale pikka-pikka arutelu. Mina ütleks, et jaanuari teine nädalavahetus (sest detsember on üks p...s kuu enivei) ja jutul lõpp. C'est la vie, kõigi jaoks, kõigile sobival ajal ja kõigile sobivat üritust ei õnnestu niikuinii teha, seega seekord asi sedasi, järgmine kord midagi muud ja midagi teisiti. IMHO. 

-
- Rock Crawler
- tai
- unistus TR nullist
Pakun välja varjandi, et mida varem seda parem lauba 2.12.06 (tegelt juba reede õhta panen sauna sooja ja vaadake ise kes sinna kohale end vedada viitsib teoorjas peaks hakkama mingit listi tulijatest tegema aga igausgused kysimused kas maili ja või tel teel teretulnud
tai.kala@mail.ee
56222073
tai.kala@mail.ee
56222073
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
Lõpuks ometitai kirjutas:Pakun välja varjandi, et mida varem seda parem lauba 2.12.06 (tegelt juba reede õhta panen sauna sooja ja vaadake ise kes sinna kohale end vedada viitsib teoorjas peaks hakkama mingit listi tulijatest tegema aga igausgused kysimused kas maili ja või tel teel teretulnud
tai.kala@mail.ee
56222073

Kas paned koordinaadid siia ülese või saab need eraviisiliselt?
Kui sünnipäevast pea terveks saab, olen olemas

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Koordinaadi on ju antud.mikk888 kirjutas:Kas 70km läände tähendab juba läänemaad?
Mingi Risti või Nõva kant?
-----------------------------------------------------------------