2009a Grand cherokee tõstmine???

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

airport
Rock Crawler

Re: 2009a Grand cherokee tõstmine???

Postitus Postitas airport »

Ei , commanderil on teine veermik , seal ei ole sellist asja :bg
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

airport kirjutas:Ei , commanderil on teine veermik , seal ei ole sellist asja :bg
Veermik pole muidugi sama (mis cherol). GrandCherol Quadre drive II vahekastiga (vist alates 2005) on sama, mis Commanderil. Minu (naise Commanderi) esirattad pole lääpas, seega peab regullimisvõimalus olema... eks ma nüüd suurest uudishimust piilun ka Commanderi alla ehk teen ka mõne pildi:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

no minul oli silmaga näha kohe et kalle vale ja asvaldi peal keerates libisesid rattad läbi ka.ning pärast topis käimist on kohe silmaga näha et rattad otse ja sõita väga hea täpselt nii nagu enne.ma ei tea mis jakuidas nad seal midagi tegid aga sillastendi jutuga ma sinna läksin ja korda asi tehti :bg
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
Kasutaja avatar
Kaku82
Mudder

Postitus Postitas Kaku82 »

Sai käidud täna keskpolügonil safaril ning kõik sujus kenasti. Auto lausa üllatas mind oma läbivusega. Tagasi jõudnud, vaatasin kanalis korra ka põhjaaluse üle, kas kõik omal kohal. Avastasin, et esimese alumise õõtshoova radiaatori poolne suur puks kinnitub läbi kere pika poldiga ning poldi avad siiski piklikud, seega mingisugustes piirides on ratta kalde reguleerimine alumise hoovaga siiski võimalik. Minul praegu nii, et juhipoolne ratas silmaga hinnates ideaalselt vertikaalne. Suure puksi kinnituspolt vajab oma seibiga täielikult pikliku ava. Kundepoolne ratas, kergelt kaldus. Ülemine ratta äär vaatab välja poole nig alumine äär mootori poole. Sellel poolel avastasingi, puksi kinituspoldi seibi all piklik ava, ehk siis polt rohkem mootori poole kui juhipool. Seega peaks uuesti sillastendis käima, mäletan eelmisest korrastki, et kundepoolne esiratas jäi suurema kaldega, kui tehnikud arvasid, et juu siis selle poole puksid rohkem väsinud.
Grand Cherokee WH 3.0CRD: veljeadapterid 1", A/T rehvid 245/75R17 [/i]
Kasutaja avatar
Teff
Fitting 38"

Postitus Postitas Teff »

http://nagi.ee/photos/Niimu/23100461/

No nii nüüd siis jeebul uued jalavarjud alla ja ise täitsa rahul.
Nüüd võib rahuliku südamega talvele vastu minna :bg

Rehvideks siis 265/70 R17 Cooper S/T Maxx
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
mäks
Rookie

Postitus Postitas mäks »

Sai lastud tõsta Grandi selle tõstekitiga: http://www.jeep4x4center.com/jeep-lift- ... ft-kit.htm

Töökojas võttis vahetükkide paigaldus aega ca 5-6 tundi. Kui enne tõstet oli nina maas siis pärast oli auto nina ca. 1 cm ülevalpool. Seda siis tühjalt.
Kui veel paar 'paksu' taha istmele panna siis on nokk päris püsti, eriti kiirendades. Sõiduomadused oluliselt ei muutunud, kui siis ainult kurvides väheke kallutab rohkem. Küttekulu jäi samaks. Küttekulu arvuti järgi muutus peale rehvide vahetamist kuid seda peaaegu proportsionaalselt rehvi ümbermõõdu muutusega, ehk reaalkulu jäi enamvähem samaks.
Plaan lähiajal esimesed vahetükid lühemaks teha/asendada lühematega. Kui kellelgi teada meistrimees kes võiks taolised vahetükid mõistliku hinnaga valmistada, oleks tänulik kontakti eest.
Auto on rauast
airport
Rock Crawler

Mina just tellisin ühes freesikodas , homme peavad valmis olema , teen 3cm , sellest piisab !
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

airport kirjutas:Atdoom palju sul sm ratta keskpunktist tiibani , vabandust kui valesti kirjutasin ;)
Kui ma sinust õieti arui sain, siis ees on 525mm.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
airport
Rock Crawler

Ja kohe müün need mis on 5cm , kell on huvi küsige :)
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

airport kirjutas:Mina just tellisin ühes freesikodas , homme peavad valmis olema , teen 3cm , sellest piisab !
Ma juhin tähelepanu, et 30mm seib vahel tõstab ratast ennast rohkem, kui 30mm!
See tuleneb sõltumatu silla ehitusest. Igaks juhuks mainisin...

Chang Ying-Yue
airport
Rock Crawler

atdoom kirjutas:
airport kirjutas:Atdoom palju sul sm ratta keskpunktist tiibani , vabandust kui valesti kirjutasin ;)
Kui ma sinust õieti arui sain, siis ees on 525mm.
Mull commanderil on sama
airport
Rock Crawler

atdoom kirjutas:
airport kirjutas:Mina just tellisin ühes freesikodas , homme peavad valmis olema , teen 3cm , sellest piisab !
Ma juhin tähelepanu, et 30mm seib vahel tõstab ratast ennast rohkem, kui 30mm!
See tuleneb sõltumatu silla ehitusest. Igaks juhuks mainisin...
No jah , mull praegu seisavad 5 cm , nii et ma arvan 3 on paras :)
airport
Rock Crawler

Meie autodel 5cm vaheadapterid teevad lift 3 mitte lift 2 , ja selle pärast on kõik - õõtsoobad , rooliotsad , veovõllid on liiga suure nurga all !
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

airport kirjutas:Meie autodel 5cm vaheadapterid teevad lift 3 mitte lift 2 , ja selle pärast on kõik - õõtsoobad , rooliotsad , veovõllid on liiga suure nurga all !
Pilt

See nüüd küll suur nurk ei ole..., stokis on sama nurk, ainult teisele poole:)

Chang Ying-Yue
airport
Rock Crawler

No jah , aga miks siis poolass annab häält , ja mina ei ole ainuke kes seda kuuleb , vaatsin oma auto alla mulle tundub et mull on veits suurem nurg õõtsoobal . Aga ei ole kindel . Foto ei saa lisada , seest kui telefonist proovin alla laadida kirjutab kogu aeg et fail on liiga suur :(
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”