Soov osta "kastikas" aga millline....
Moderaator: Moderators
Re: Soov osta "kastikas" aga millline....
Eks see ole selline mugavuse libe tee linnamaasturiniTz4k14 kirjutas:Kõik teed viivad lõpuks autoni, LC 120

- TiitR
- I live off from the mud
Korduvalt proovitud, 100% maha ei lähe. Kõvasti kaugemale laseb minna küllnasa kirjutas:Kas keskdiffri lukustamisega seda mitte välja ei lükanud? Muidu oli sellise pudruse paksu lumega ikka paras ..... jah. Eriti veel 275/70 rehvigaTiitR kirjutas: On LC120-l täiesti stabiilsus kontroll (VSC) olemas. Veojõukontroll on aga vaat, et liiga "innukas" isegi. Tavakasutajale kindlasti sobib, metsas hakkab vastu töötama (isegi kui keskdiffer lukustada ja veojõudu vähemaks saab).

- TiitR
- I live off from the mud
Linnakaks just ei nimetaks, kuid kui võrdluseks tuua 10a. vanem Pajero (SS neliveoga), siis sellel tehasest tagalukk olemas (jube palju andis juurde), LC120-le peab selle, aga margiesindusest ca. 1000+€ juurde omandamarommel kirjutas:Eks see ole selline mugavuse libe tee linnamaasturiniTz4k14 kirjutas:Kõik teed viivad lõpuks autoni, LC 120

Võtan Subaru soovituse tagasi... ma ei teadnudki, et sellega nii palju jamasid on. Hea teada.
Mis selle Subaruga siis ikkagi on?
LC120 ei mängi kuidagi välja kuna 2004-2005 ei saa liisingusse võtta kuna kasko ju 10a vanustele ainult.

Vaatasin just nt IF-i kaskot. Superkasko kuni 12 aasta vanuseni, minikasko kuni 15 aasta vanuseni. Võibolla teistel kindlustusseltsidel on paremad tingimused.
Ma täpsemalt ka pole Subaru kohta küsind tuttavatelt, 3 inimest on uuena ostnud diisel Foresterid ja ütlevad, et laguneb jubedalt ning enam kunagi seda pilli ei osta.
Ma täpsemalt ka pole Subaru kohta küsind tuttavatelt, 3 inimest on uuena ostnud diisel Foresterid ja ütlevad, et laguneb jubedalt ning enam kunagi seda pilli ei osta.
Eks vaatab siis ikkagi parketti;-). Äkki tulevikus paremad väljavaated.Kui CRV on jura siis peab Ravi ja Outlanderi vahel valima...
-
- Off Roader Wannabe
Mina julgen Foresteri soovitada küll. Kuigi ise sõidan 2006 aasta bensukaga. Diislite ja uuemate kohta on arvamusi nii ja naa. Neliveoskeem on hea, kliirens samuti - olen päris müstilistesse kohtadesse roninud ja kinnijäämise ohtu ei ole. Viimase 13000km jooksul ei ole remonti vajanud ja peale kütuse ei ole auto midagi nõudnud. Salongis ruumi on aga kahjuks ka naginaid, ka ei ole helisummutusele eriti rõhku pandud. Eks kõik oleneb enda valikutest:)
-
- Rock Crawler
Jah, ema hellad käed jäävad ikka valvesse. Kui Elektroonikale tundub, et lapsuke on ohus siis sekkub otsustavalt!TiitR kirjutas:Korduvalt proovitud, 100% maha ei lähe. Kõvasti kaugemale laseb minna küllnasa kirjutas:Kas keskdiffri lukustamisega seda mitte välja ei lükanud? Muidu oli sellise pudruse paksu lumega ikka paras ..... jah. Eriti veel 275/70 rehvigaTiitR kirjutas: On LC120-l täiesti stabiilsus kontroll (VSC) olemas. Veojõukontroll on aga vaat, et liiga "innukas" isegi. Tavakasutajale kindlasti sobib, metsas hakkab vastu töötama (isegi kui keskdiffer lukustada ja veojõudu vähemaks saab).
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Minul tuleb ka lähiajal kastika vahetus. Kohe saab 5 aastat hilux-ga sõidetud. Spidonäit 152000 km
Jamad hakkasid kohe. 18 tuhande peal kardaanirist, siis veidi hiljem veepump. Neile järgnes konditdsioneeri toru, mille pärast käisin mitu korda esinduses keset suve (otsisid leket ja tellisid valesid juppe paar-kolm nädalat).Siis sai vist garantii läbi.Peale seda tuli kohe siduripeapumba vahetus. Siis vahetasime jälle kardaaniristi. Viimasena tuli turvapadja mingi klemm rooliseest välja vahetada, mis ei olnud sugugi odav lõbu. Lisaks sai käidud veel korralistes hooldustes. Nii, et sai seda teeninduse vahet uhatud küll. Mul selline tunne, et minu auto puhul pole küll Toyota oma nime väärt.
Nüüd mõtlesin, et äkki prooviks järgmisena Ford Rangerit. Mis arvate, kas tasub?
A, jaa see pole veel kõik. Nüüd ulub turbo juba pikemat aega ja varsti tuleb arvatavasti see ka ära vahetada. Selline hääl on autos, nagu kiirabiauto sõidaks kahe kvartali kaugusel.
Jamad hakkasid kohe. 18 tuhande peal kardaanirist, siis veidi hiljem veepump. Neile järgnes konditdsioneeri toru, mille pärast käisin mitu korda esinduses keset suve (otsisid leket ja tellisid valesid juppe paar-kolm nädalat).Siis sai vist garantii läbi.Peale seda tuli kohe siduripeapumba vahetus. Siis vahetasime jälle kardaaniristi. Viimasena tuli turvapadja mingi klemm rooliseest välja vahetada, mis ei olnud sugugi odav lõbu. Lisaks sai käidud veel korralistes hooldustes. Nii, et sai seda teeninduse vahet uhatud küll. Mul selline tunne, et minu auto puhul pole küll Toyota oma nime väärt.
Nüüd mõtlesin, et äkki prooviks järgmisena Ford Rangerit. Mis arvate, kas tasub?
A, jaa see pole veel kõik. Nüüd ulub turbo juba pikemat aega ja varsti tuleb arvatavasti see ka ära vahetada. Selline hääl on autos, nagu kiirabiauto sõidaks kahe kvartali kaugusel.
Viimati muutis voolukivi, T Nov 05, 2013 2:13 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mina oma Rangeriga väga rahul, vaata siin samas eelmist teemat,seal 30 lehekülge Rangeri juttu .voolukivi kirjutas:Minul tuleb ka lähiajal kastika vahetus. Kohe saab 5 aastat hilux-ga sõidetud. Spidonäit 152000 km
Nüüd mõtlesin, et äkki prooviks järgmisena Ford Rangerit. Mis arvate, kas tkas tasub?
Lugedes seda Hiluxi juttu,siis võib kokkuvõtalt öelda,et igas karjas on mõni must lammas .
voolukivi kirjutas: A, jaa see pole veel kõik. Nüüd ulub turbo juba pikemat aega ja varsti tuleb arvatavasti see ka ära vahetada. Selline hääl on autos, nagu kiirabiauto sõidaks kahe kvartali kaugusel.
Tõenäoliselt on turbol labad kõverad ja selleks on põhjusi erinevaid - praak toodangust kuni "vaenuliku" ekspluatatsioonini. Natuke OffTopic, aga vanasti sai SAAB-i turbost väga lihtsalt lahti. Peale sõitu tühikäigul jahutust ei teinud ja kõvasti tallamist külma mootoriga ja jagu temast saigi.
.
-
- True Off Roader!
koomahai kirjutas:Salongis ruumi on ...

Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
-
- Off Roader Wannabe
alaealistele vist on 
Jah, on
Kahele alaealisele + kahele vanemale + kolale. Nii,et Sul õigus 

Jah, on