Klapper 2006
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
ja muu seas veel. Kodanikud http://eal.4x4.ee/Gallery/gallery2/main ... temId=1066
selles autos.
Tegelikult teil vedas. Päriselt ka. 1 samm veel ja aasta lõpuni ei oleks teil mitte üht võistlust. Nii ebasportlikku käitumist ma pole offroadis enne näinud.
Mees, täna õnne, et sa oma kandiliste silmadega vaid teise võistleja auto ratta pihta virutasid. Uskumatu, et meil on selliseid võistlejaid, kes ei suuda asju rahulikult lahendatud.
selles autos.
Tegelikult teil vedas. Päriselt ka. 1 samm veel ja aasta lõpuni ei oleks teil mitte üht võistlust. Nii ebasportlikku käitumist ma pole offroadis enne näinud.
Mees, täna õnne, et sa oma kandiliste silmadega vaid teise võistleja auto ratta pihta virutasid. Uskumatu, et meil on selliseid võistlejaid, kes ei suuda asju rahulikult lahendatud.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Pluss pool:
Kohale jõudmisega probleeme polnud. Ühestki teeotsast mööda ei sõitnud kuigi kohale jõudsime reede õhtul pimedas.
Hea oli võistlejate parkimis-telkimisala suurus ja asukoht.
Samad sõnad ütleks ka pealtvaatajate parkla kohta.
Söögikohad loogiliselt paigutatud ja hajutatud. Üldiselt jäi selline tunne, et pealtvaatajale oli mõeldud.
Rada: stardikoridor piisava laiuse ja pikkusega.
Metsavahel oli kitsas ja palgiotsi täis aga esimese aasta kohta arusaadav.
Kände tuli jälgida nii, et silm peas pungis.
See osa rajast mis oli väljapeal ja hoolsat rooli keeramist vajas ei andnud kiiretele sõitjatele mingit suurt eelist.
Poriaugud- poleks uskunud, et need pealtvaatajate hulgas nii popid võivad olla.
Tõusud ja langused tekitasid esmapilgul kõhus imeliku tunde. Võistlus olukorras aga adrenaliin muudkui voolab ja voolab.
Kohtunike ja korraldajaid oli ka piisavalt. Üldine korraldus oli sujuv.
Ühesõnaga uus rada on tunduvalt parem kui vana. Nii pealtvaatajatele kui ka võistlejatele. Kindlasti rõõmustavad ka offroad tarvikute müüjad, sest kindel on see et tehnika vajab parendamist.
Miinus poolele tuleks ka üht koma teist
Pealtvaatajatele viidad kus miskit toimub. Viidal kuhu jääb (sponsori nimega) muda auk või tõus.
Peldikuid vähemalt võistlejate parkimis-telkimis alal polnud.
Kommentaariaid oli üks ja seda sai kuulata ainult finishis. Ma pean silmas ametliku.
Kohale jõudmisega probleeme polnud. Ühestki teeotsast mööda ei sõitnud kuigi kohale jõudsime reede õhtul pimedas.
Hea oli võistlejate parkimis-telkimisala suurus ja asukoht.
Samad sõnad ütleks ka pealtvaatajate parkla kohta.
Söögikohad loogiliselt paigutatud ja hajutatud. Üldiselt jäi selline tunne, et pealtvaatajale oli mõeldud.
Rada: stardikoridor piisava laiuse ja pikkusega.
Metsavahel oli kitsas ja palgiotsi täis aga esimese aasta kohta arusaadav.
Kände tuli jälgida nii, et silm peas pungis.
See osa rajast mis oli väljapeal ja hoolsat rooli keeramist vajas ei andnud kiiretele sõitjatele mingit suurt eelist.
Poriaugud- poleks uskunud, et need pealtvaatajate hulgas nii popid võivad olla.
Tõusud ja langused tekitasid esmapilgul kõhus imeliku tunde. Võistlus olukorras aga adrenaliin muudkui voolab ja voolab.
Kohtunike ja korraldajaid oli ka piisavalt. Üldine korraldus oli sujuv.
Ühesõnaga uus rada on tunduvalt parem kui vana. Nii pealtvaatajatele kui ka võistlejatele. Kindlasti rõõmustavad ka offroad tarvikute müüjad, sest kindel on see et tehnika vajab parendamist.
Miinus poolele tuleks ka üht koma teist
Pealtvaatajatele viidad kus miskit toimub. Viidal kuhu jääb (sponsori nimega) muda auk või tõus.
Peldikuid vähemalt võistlejate parkimis-telkimis alal polnud.
Kommentaariaid oli üks ja seda sai kuulata ainult finishis. Ma pean silmas ametliku.
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
hea, et keegi teine ka aru sai. Muidugi nende fännid ei jätnud ka oma käitumisega kõige paremat muljet...diff kirjutas:ja muu seas veel. Kodanikud http://eal.4x4.ee/Gallery/gallery2/main ... temId=1066
selles autos.
Aga see selleks, rada oli ka minu arust suurepärane. Au ja kiitus rajameistritele ja korraldajatele. Esimese korra kohta oli tulemus ka hea ja loodame, et tulevikus on ka lootust kõrgemate kohtade nimel võidelda.
Urvo@Jeebu(kes sai korraliku jalalöögi kurjalt niva mehelt)
Päikesejänkud tänavad korraldajaid ja rajameistreid meistriteose eest! Rada oli super ja korraldus meie arust sujuv.
Üks asi jäi aga siiski vajaka: oleks võinud autosauna kohale tellida - ise oleks selle hüve eest olnud nõus suuremat osalustasu maksma küll...
Üks asi jäi aga siiski vajaka: oleks võinud autosauna kohale tellida - ise oleks selle hüve eest olnud nõus suuremat osalustasu maksma küll...
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Minu sinisilmne vintsimees arvas, et kui puu ümber vedeleb üks puuvöö siis see on üldkasutatav, kuni ilmus välja kuri onu, kes lubas pasunasse anda kohe ja jooksis märatsedes auto juurde.(mina samal ajal süütult vintsisin). Loomulikult tegi minu vintsmänn valesti, aga kas nüüd nii pidi kohe käituma.
vintsisin ise kõrval...Offy-roady kirjutas:Minu sinisilmne vintsimees arvas, et kui puu ümber vedeleb üks puuvöö siis see on üldkasutatav, kuni ilmus välja kuri onu, kes lubas pasunasse anda kohe ja jooksis märatsedes auto juurde.(mina samal ajal süütult vintsisin). Loomulikult tegi minu vintsmänn valesti, aga kas nüüd nii pidi kohe käituma.
no kindlasti ei olnud viisakas jalaga vastu ratast virutada (märatsemist ma ei täheldanud) , aga no eks mehel oli ka esimene võistlus ja närvid olid niigi pingul ..., mingit suurt kahju siiski sellest ju ei sündinud...
vahetame nüüd hetkeks rollid... sa oled ise hea koha peal hetkel ja tahad vintsima hakata ,kui märkad et keegi on su puukaitsevöö juba ära hõivanud , arvataon et sa oleks ise ka kisama kukkunud(märatsema) ...

peaks juba selge olema et võistluse ajal on nagunii kõik

Küll pärast sõitu jõuab juba

aga no hr diff kes sa suur ja kuri oled (mees sa täna õnne.. jne)
No mees ilmselt tänab õnne jah , mis parata kees üle natuke ...no sellepärast ei peaks sa ju ka kohe hakkama võistlustelt eemaldamisega ähvardama

Võimsaid edasisi järgnevaid maasturilahinguid ootama jäädes
Tervitades
Silvar

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Idee on tegelikult igati kiiduväärt ja ilmselt sponsoritelegi sobiv. Kui rhvarohked tõusud ja mudaugud nende nimedega tähistada on ka reklaam om töö teinud. Ühtlasi kõigil lihtsam raajal orjenteeruda ja hiljem üksteisega muljetada.Aare kirjutas:Pealtvaatajatele viidad kus miskit toimub. Viidal kuhu jääb (sponsori nimega) muda auk või tõus.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- inseneer
- Legod Varuosadest
Tänud korraldajatele. Rada oli tore küll, aga minu jaoks jäi veits lühikeseks... Järgmine aasta tahaks pikemalt sõita. Eks tuleb nüüd autot modida. 

I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Jah,tõepoolest väga hea rada oli,esimesed kaks tiiru andsid autojuhile kõvasti peamurdmist(ma sain kah jalad mudaseks),edasi oli juba lihtsam.Aga eriliselt tahaks tänada korraldajaid selle eest,et KÕIGIS võistlusklassides olid karikad,medalid ja normaalsed auhinnad.Vaeva näevad ju kõik ühtmoodi.Hästi meeles veel emotsioonid,kui suvesõidu esikoha eest vabaklassis sain diplomi ja saunalina...
Tänud meiegi poolt korraldajatele, tegevust jätkus rajal küllaga.
Laagriplats väga hea, ruumi jätkus kõigile, korraldus püsis samuti enamvähem ajagraafikus.
Murelikuks tegi tohutu saastamine pealtvaatajate poolt, samas olid metsas mõnes kohas prügikastid kus polnud ühtegi inimest aga mudaaugu kõrval kus oli meeletu rahvamass polnud ühtegi
Tekkis veel selline huvitav mõte, et kas nüüd on kõik võistlusklassid jõudnud ühele tasemele
Arto
Laagriplats väga hea, ruumi jätkus kõigile, korraldus püsis samuti enamvähem ajagraafikus.
Murelikuks tegi tohutu saastamine pealtvaatajate poolt, samas olid metsas mõnes kohas prügikastid kus polnud ühtegi inimest aga mudaaugu kõrval kus oli meeletu rahvamass polnud ühtegi

Tekkis veel selline huvitav mõte, et kas nüüd on kõik võistlusklassid jõudnud ühele tasemele

Arto