Et rohi oleks jälle porisem ja üldse...

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
MM
HallKardinal
Kontakt:

Re: Et rohi oleks jälle porisem ja üldse...

Postitus Postitas MM »

Movistar kirjutas: Aga siiski ei ole ma saanud vastust küsimusele,et miks on kõikidel korraldajatel ühesugune osavõtutasu ja kuidas lõunanaabrid saavad hakkama poole väiksema osavõtutasuga ?
Vastus: 03.11.2008 AK koosolekul sai seatud kokkuleppel korraldajatega Eesti 4x4 KV osavõistluste osalustasu ülempiir, milleks oli 3000 EEK.
Mait Mumme - eks ole sõidetud kah ... 4x4 fän since`99
www.europart.ee
+3725069842
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Movistar kirjutas:Üks seos veel osalejate arvu ja võistluste kuupäevade vahel:
Enamik inimesi saab kuupalka ja seda kuu algul.Enamik võistlusi on paraku kuu lõpus.
Kuu lõpus on tavalisel palgatöölisel raha otsas ja ta ootab uut palka.Niikaua elab peost suhu.
Leida veel see 190 euri kuu lõpus korraldajale deposiidiks ja 190 euri võistlustasuks,paneb paraku paljud loobuma. Tean isiklikult selliseid.Ja rääkida,et pane kuu algul kõrvale .......:D :D :D .See ei toimi nii.
Olen ka ise kunagi palgatööline olnud ja tean täpselt mis tunne iga kuu lõpus on.Siis on tähtsamaidki asju kui hobi.
Seega peaks kõik võistluskuupäevad võimalusel olema esimese 10. päeva jooksul,mitte kuu lõpus.
See on nüüd küll isikliku finantsplaneerismise viga kui ei suuda aasta aega ette tead oleva võistluskuupäeva jaoks raha kõrvale panna vaid "ärkad" mõni päev varem! Loodetavasti sellel teemal siin rohkem ei arutleta! PUNKT.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Landy kirjutas:See on nüüd küll isikliku finantsplaneerismise viga kui ei suuda aasta aega ette tead oleva võistluskuupäeva jaoks raha kõrvale panna vaid "ärkad" mõni päev varem! Loodetavasti sellel teemal siin rohkem ei arutleta! PUNKT.
Kuule kas sa ise endale vastu ei räägi?
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Madis kirjutas:
Landy kirjutas:See on nüüd küll isikliku finantsplaneerismise viga kui ei suuda aasta aega ette tead oleva võistluskuupäeva jaoks raha kõrvale panna vaid "ärkad" mõni päev varem! Loodetavasti sellel teemal siin rohkem ei arutleta! PUNKT.
Ei räägi vastu. Movistaril pole mitte piisva rahakoguse, vaid raha kasutuse planeerimise probleem. Minu planeeimise probleemi pole, on permanentne piisva rahakoguse probleem. See on juba O.T. ja ei kuulu selle teema alla siin!
Kasutaja avatar
Sepp
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Sepp »

Movistar kirjutas:Kus tulid nüüd idamaa targad välja.Ja tantsia kirjutatakse ikka tantsija.
Enamus deposiite makstakse mandaadis ja milline palgatööline loobib kuu algul,nii kui palk laekub,kohe 380 euri korraldaja kontole ?
Ja kui teile kõik sobib,siis te ei pea siin teemas sõna võtma.
Ning lisaks ei tea ma,et kodanik Sepp oleks viimasel paaril aastal autoga võistelnud ja autodele sõitu korraldanud.Seega nagu sa ütlesid,siis teie muresid kuulab Rasmus ja seda vist ATV foorumis. Las autodega sõitjad tegelevad omade probleemidega iseseisvalt.
olen düsgraaf, kui ei tea mida se tähendab siis siit saad teada http://et.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCsgraafia
See teema puudutab kõiki sõitjaid mitte AINULT SIND see ei ole autode teema vaid kõikide sõitjate ja ka korraldajate teema.
See on tore, et kõiki puudutava teema üles võtad, aga see peab ka kuhugi välja jõudma...
Siin sülje pritsimine kuskile ei vii, ja see et kaas võistlejatel käsid suu kinni panna ning oma liivakastis mängid on eriti konstruktiivne lähenemine :eek :floff
Nüüd ka 4x4 auto
Peeter ehk Sepp
2010 IV , 2011 II ,2012 II ,2013 III
Kui saan abiks olla
Tel: 5165626
http://www.sepp.ee
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Arto kirjutas: 1. Võistlustasud on liiga kõrged
Jah, tasude suuruse ja selle kujunemise üle võiks edasi arutleda
2. Võistlustel nõutakse deposiiti
Seeon ka teem mille osas võik paindlikematest lahendustest rääkida
3. Võistlused on igavad ja üksluised
Kus sa selle välja lugesid? Loomulikult saab alati paremini ;-)
4. EAL 4x4 alakomitee on ebapädev
Ei ole ebapädev! Kuid laiapõhjalisema seltkonna kaasamine aruteludesse ei teeks kunagi paha. Ka nõu võib alati võistlejalt/korraldajatelt juurde küsida. Lisks saab kõiki asju alati premini teha ning suuremat initsiatiivi üles näidata probleemidele lahenduste otsimisel..
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Landy kirjutas:
Madis kirjutas:
Ei räägi vastu. Movistaril pole mitte piisva rahakoguse, vaid raha kasutuse planeerimise probleem. Minu planeeimise probleemi pole, on permanentne piisva rahakoguse probleem. See on juba O.T. ja ei kuulu selle teema alla siin!
Ja millest see permanentne rahakoguse probleem on tulnud siis? Viin maitseb rahakoti peale hakkavas koguses, või tahad kasiinos käia või oled teinud valesid otsuseid elukutse valikul, mis sinu kalleid hobisid ära ei toida, oled lihtsalt laisk ja ei taha tööd teha, käid naistes, omad enda jaoks tähtsamaid hobisid kui offroad nagu mina, või oled lõhki laenanud ennast - ehk jälle on Ansip liiga palju riigimaksu tõstnud või on maailmamajanduse jahtumine su tasku tühjendanud? Jutumees ei tule siis ka starti, kui osalustasu ümmargune null on, sest siis on ju kohe järgmine probleem, et küttemüüja on hinda tõstnud ja võistlus ise asub minu kodust liiga. kaugel, majutust ei ole ja söögi jaoks ka ei jätku. Me ei taha seda mitte osalemise põhjust ausõna teadagi kurat! Räägi parem, mida sul KONKREETSELT kaasvõistlejatelt, korraldajatelt, alakomiteelt vaja on, et sa Kõuekõminal stardis oleksid? Ja kõige tähtsam, mida sa ISE selleks ära teha saad. Ja kui ikka kohe midagi ei aita, siis tuleb see pull ära lõpetada ja mitte pläägutada koguaeg. Kurat see pidev teemast mööda lahmimine ka kõikide varem foorumisse tehtud sarnaste topicute puhul ajab juba nii närvi. Algul on asjalik jutt ja siis läheb ikka mingiks huinamuinaks, millega asjaosaliste tähelepanu hajutatakse ja lõpuks ikka mitte midagi ei muutu ning teema lüüakse varem või hiljem lukku või hääbub niisama. Ka selle postituse koos eelneva rämpsuga võib ära kustutada, asjalikku arutelu ma ei loe siit mitte kusagilt välja.

Erik, Aurora TR-1
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

totu kirjutas: Ei tea kiibi hingeelu, -maksumust ja -kasutust offroadi väliselt aga mõte, et iga võistkond ostab endale kiibi?
SI-kaartide jaehinnad üksikostude korral koduleheküljelt :

SPORTident versioon 8 : 26,22€ [410,25kr] (30 mälukohta)
SPORTident versioon 9 : 37,62€ [588,63kr] (50 mälukohta)
SPORTident versioon 6 : 47,88€ [749,16kr] (64/192 mälukohta)

Muidugi uuemad SI-kaardid ei pidavat töötama vanade SI- jaamadega.SI-kaart on see mis sulle nööriga autosse pannakse.Paljudel jooksuorienteerujatel on omad isiklikud SI-kaardid.Põhimõtteliselt saan aidata nende muretsemisel.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Landy kirjutas:[
Ländy ega ka keegi teine ei ole õige mees sõna võtma minu rahakasutamise planeerimisest.Oskan seda kasutada ja mis veelgi tähtsam,ka teenida.
Mul ei jääks ka siis võistlustele tulemine raha taha,kui osavõtt oleks kordi kallim,aga see on teema "mul on pikem,kui sul".
Just sinusuguste pärast ma sellest rahast jahungi aga kui ka see on kõigil pohhui,siis teen ettepaneku tõsta osalustasud kahekordseks.Korraldajal on kohe raha rohkem ja ei pea enam minusugustele virisejatele peale maksma.
Kehvikute,vaeste,raha planeerimist mitteoskavate ja muude taoliste kodanike hala kaob kohe tahaplaanile.
Neile ostame AK kaasabil kabelauad,et saaks raja ääres mängida.

Ja kodanikule Erik,kasutajanimega walkman 5+ :D õigete sõnade eest.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Et siis rahakottide paksused on erinevad - selle oleme selgeks saanud.
Sellest tulenevalt oleks igati tore, kui saaks selle osalustasu mõistlikuks kruvida. 190.- euri EI OLE minu arvates mõistlik. Ausõna ei ole. Nimesid nimetamata tean üsna mitut tiimi, kes on osati loobunud ja/või on vägagi valivad, kas ja kus võistelda. Kõigile ei ole rahakott tagasi pähe kukkunud, millest tulenevalt ka võistlejate vähesus. 100.- euri kaabiks juba iga meeskond kokku, sellest edasi tuleb lihtsalt moraalne piir ette. Paraku.
Et asi aus oleks, et mis ma siin vingun kui ise ei võistle - siis ise jõuan rajale tagasi kevadeks. Loodetavasti. Aga tulen kindlasti!
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

srock kirjutas:
totu kirjutas: Ei tea kiibi hingeelu, -maksumust ja -kasutust offroadi väliselt aga mõte, et iga võistkond ostab endale kiibi?
SI-kaartide jaehinnad üksikostude korral koduleheküljelt :

SPORTident versioon 8 : 26,22€ [410,25kr] (30 mälukohta)
SPORTident versioon 9 : 37,62€ [588,63kr] (50 mälukohta)
SPORTident versioon 6 : 47,88€ [749,16kr] (64/192 mälukohta)

Muidugi uuemad SI-kaardid ei pidavat töötama vanade SI- jaamadega.SI-kaart on see mis sulle nööriga autosse pannakse.Paljudel jooksuorienteerujatel on omad isiklikud SI-kaardid.Põhimõtteliselt saan aidata nende muretsemisel.
Usun et paljudele sobib ostmine ja kellele ei sobi, saaks rentida (siis tõepoolest rentida)kaarti korraldajalt või AK lt. Oleks üks mure maas.
Arvet
Tehtud, mõeldud.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Totu:
Oleks üks mure maas
...et siis mure 40,- investeerimisega?
täna saab kiipi kasutada korraldaja kuludega :idea:
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

e.p. kirjutas:Totu:
Oleks üks mure maas
...et siis mure 40,- investeerimisega?
täna saab kiipi kasutada korraldaja kuludega :idea:
Siit joonistus välja deposiitide "mure" (meie ei ole sellest siiani probleemi tekitanud, kuigi on üsna ebamugav see raha edasi-tagasi solgutamine), ostetud kiibiga saaks kiibideposiidina raha liigutamisest vabaks ja ei peaks igal võistlusel plommitangidega majandama. Isiklik eelistus oleks osta.
Arvet
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Movistar kirjutas:
Landy kirjutas:[
Ländy ega ka keegi teine ei ole õige mees sõna võtma minu rahakasutamise planeerimisest.Oskan seda kasutada ja mis veelgi tähtsam,ka teenida.
Mul ei jääks ka siis võistlustele tulemine raha taha,kui osavõtt oleks kordi kallim,aga see on teema "mul on pikem,kui sul".
Just sinusuguste pärast ma sellest rahast jahungi aga kui ka see on kõigil pohhui,siis teen ettepaneku tõsta osalustasud kahekordseks.Korraldajal on kohe raha rohkem ja ei pea enam minusugustele virisejatele peale maksma.
Kehvikute,vaeste,raha planeerimist mitteoskavate ja muude taoliste kodanike hala kaob kohe tahaplaanile.
Neile ostame AK kaasabil kabelauad,et saaks raja ääres mängida.

Ja kodanikule Erik,kasutajanimega walkman 5+ :D õigete sõnade eest.
Ja ... võistlus toimub kui tehnilisest kontrollist on stari lubatud vähemalt 2 võistkonda, karikasarja punkte saab ka 1 võistkond... :D
Arvet
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

MM kirjutas:
Movistar kirjutas: Aga siiski ei ole ma saanud vastust küsimusele,et miks on kõikidel korraldajatel ühesugune osavõtutasu ja kuidas lõunanaabrid saavad hakkama poole väiksema osavõtutasuga ?
Vastus: 03.11.2008 AK koosolekul sai seatud kokkuleppel korraldajatega Eesti 4x4 KV osavõistluste osalustasu ülempiir, milleks oli 3000 EEK.
Siis peab korraldajate ees mütsi maha võtma ja vabandust paluma,kuna 3000 eeki on 191,73 euri aga nema küsivad kõigest 190 euri.
Hinnatõusuks veel ruumi nagu on :D
Kas te leppisite deposiidi maksimumsumma ka kokku korraldajatega ?
Aga tänud Maidule info eest.Jälle sain targemaks.
Aga ok.Raha asi sai nüüd üle targutatud.
Lõhnab kangesti sama teema järgi muidu. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=32&t=37064
Viimati muutis Movistar, E Veebr 20, 2012 4:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
HM Racing Team
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”