Vastasin lihtsale soovile.ZilV8 kirjutas: Kas tahad mu jõuetu v8-ga joonelegi panna?
Kui ei meeldi siis ei pea lugema ega kommenteerima.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Vastasin lihtsale soovile.ZilV8 kirjutas: Kas tahad mu jõuetu v8-ga joonelegi panna?
Diislimees valib cumminsi mootori ja trakatsi hääle teadlikult,kui joonele paneme siis saad aru miks valisin trakatsiZilV8 kirjutas: Ega diislimehed saagi sellest aru. Varem olin isegi diislimees, päris palju erinevaid diisel autosi oli, nendepuhul huvitas, et hääl oleks võimalikult vaikne ja sarnane bensumootori omale, et poleks seda trakatsi laginat väga hullult. Niikaua olin diislimees kui sai korra ära proovitud gaasiseadmega V8 bensukas, siis taipasin, et ega diisliga polegi soodsam sõita, ja ei pea seda trakatsi häält kannatama enam...
Aga siis on tore ja kõik korras kui ta sulle rohkem rõõmu valmistab. Kas tahad mu jõuetu v8-ga joonelegi panna?
Kas diisel millest räägid on dodge ram? Mille järgi ise muidu diiselmootoriga auto just valisid? Kas mul on õigus kui arvan, et diisel valitakse ikka ainult sellepärast, et kardetakse, et bensukas on hirmus joodik? Isegi olen muidu dodge rami peale mõelnud aga diisel võib ju öko olla aga ikka ei tahaks trakatsi hääli, ise ikka valiks pigem benusv8kone ja gaasipaneks ökotamiseks peale.
Tahad ka sama kõrgelt proovida kukkuda ja sellist juttu ajada ?tyyp07 kirjutas:Huvitav, kui kõrgelt peab peapeale kukkuma, et sellist juttu ajada?
Mis ma sealt videost vaatama peaks? Kas ilusaid piffe või ?ZilV8 kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=LaQj7qPIxF8