Suur maasturite talvesprint
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Re: Suur maasturite talvesprint
Sõit toimub 21.01.2012
Kuna mõlemas "auto klassis" 6 kokku ei tulnud, tõstame klassid kokku.
Tulemas siis kolm klassi.
Autod
ATV
3500 ja edasi (hetkel peaks olema 2 masinat)
Muus osas kõik plaanipärane.
Teniline: Aku kinni, turvavööd ja kiivrid. Oleks kena kui tuled, viled oleks ka korras.(loe: vaata oma masin üle, et oleks endale ja teistele ohutu)
Tuleb kena talvepäev:)
Rasmus
Kuna mõlemas "auto klassis" 6 kokku ei tulnud, tõstame klassid kokku.
Tulemas siis kolm klassi.
Autod
ATV
3500 ja edasi (hetkel peaks olema 2 masinat)
Muus osas kõik plaanipärane.
Teniline: Aku kinni, turvavööd ja kiivrid. Oleks kena kui tuled, viled oleks ka korras.(loe: vaata oma masin üle, et oleks endale ja teistele ohutu)
Tuleb kena talvepäev:)
Rasmus
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
- totu
- I live off from the mud
Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Tehtud, mõeldud.
- helar
Tere korraldajad, arvestades tekkinud olukorda, siis meie otsustasime mitte osaleda.
Ei näe mõtet maksta 140.- + kütus ,nelja tunni sõidu eest ,mille tulemus meie jaoks on jube täna ette teada.
Meeskond Mudatigu.
Ei näe mõtet maksta 140.- + kütus ,nelja tunni sõidu eest ,mille tulemus meie jaoks on jube täna ette teada.
Meeskond Mudatigu.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Sellise raja peal ei ole kindlasti tulemus ette teada.Niipalju kui mina olen omast kogemusest aru saanud,siis just suurte ratastega ja kohmakatel autodel pole mingit eelist sellisel kiirel rajal.Pigem võime pidevalt jalgu jääda.helar kirjutas:Tere korraldajad, arvestades tekkinud olukorda, siis meie otsustasime mitte osaleda.
Meeskond Mudatigu.
Vaadates seda videot tundus üldse,et võiks Touaregiga rajale minna

Nii,et ära sellepärast küll tulemata jäta.
PS: ise siin hõiskan,et tulge,tulge aga endal on vaja veel vähemalt kolme päeva,et auto üldse liikuma hakkaks.Sai selle nimel isegi töölt ära sätitud.
HM Racing Team
No see on juba mehejutt!Movistar kirjutas: Sai selle nimel isegi töölt ära sätitud.

porivormel
tormi tamm
5179866
tormi tamm
5179866
Tere,helar kirjutas:Tere korraldajad, arvestades tekkinud olukorda, siis meie otsustasime mitte osaleda.
Meeskond Mudatigu.
Tulemus on lahtine, kuni 4h läbi on. Tänaseks ma ei ütleks, et suurel kollil oleks oluline eelis rajal. Kiirusel on oluline osa ja oma osavusel ka.
Jätan Teid veel nimekirja alles ja võimaluse tulla siiski sõitma

Traktorid lükkavad ja tallavad rajal rõõmsalt lund.
Ilm peaks tulema ka mõnusalt talvine.
Edu
Rasmus
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Aga sa pane oma arve nr mulle ps kannan sulle see 40e, paha kuulata juba seda ale mangumist. Saad sõita ja nats värsket õhku.totu kirjutas:Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Ise oleks igal juhul sõitma tulnud kui oleks vähemalt eelmise aasta sees teada saanud ,et veokaga ka rajale saab.
Aga mina soovitaks ikka kõigil sõitma minna ja alles pärast sõittu korraldajat munadega loopida kui selleks põhjust on.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
kui see siin oleks facebook, ma paneks LIKEheints kirjutas:Aga sa pane oma arve nr mulle ps kannan sulle see 40e, paha kuulata juba seda ale mangumist. Saad sõita ja nats värsket õhku.totu kirjutas:Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Ise oleks igal juhul sõitma tulnud kui oleks vähemalt eelmise aasta sees teada saanud ,et veokaga ka rajale saab.
Aga mina soovitaks ikka kõigil sõitma minna ja alles pärast sõittu korraldajat munadega loopida kui selleks põhjust on.

porivormel
tormi tamm
5179866
tormi tamm
5179866
Kuidas on lood pealt vaatajatega? Kas neile ka pilet? Tuleks isegi raja äärde talve ilma nautima 

Pealtvaatajatele on kõik ikka tasuta, saab sooja suppi ja nalja tehakse ka! Äkki on võimalik isegi midagi võita....Jõmm kirjutas:Kuidas on lood pealt vaatajatega? Kas neile ka pilet? Tuleks isegi raja äärde talve ilma nautima
porivormel
tormi tamm
5179866
tormi tamm
5179866
No kui sooja suppi ja nalja ka tasuta pakutakse, siis võib oodata pealtvaatajate hordeormti kirjutas:Pealtvaatajatele on kõik ikka tasuta, saab sooja suppi ja nalja tehakse ka! Äkki on võimalik isegi midagi võita....Jõmm kirjutas:Kuidas on lood pealt vaatajatega? Kas neile ka pilet? Tuleks isegi raja äärde talve ilma nautima

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Hei mehed!
Tuleks ka vaatama,kuidas tõsised masinad müttavad! Vaatasin igalt poolt (võib olla minu viga, et ei leidnud), aga kes pole nende radade asukohaga kursis on ikka raske kohale tulla?! Andke infi!
Tuleks ka vaatama,kuidas tõsised masinad müttavad! Vaatasin igalt poolt (võib olla minu viga, et ei leidnud), aga kes pole nende radade asukohaga kursis on ikka raske kohale tulla?! Andke infi!
- totu
Oleks ma kerjus, tahaksin tasuta võistlust, võistlusautot kasutamiseks ja transporti võistluskekusse ja tagasi. Oleks ma alet mangunud, oleks korraldajatelt personaalset hinda küsinud. Mangun madalamat osalustasu ja rohkem sõitjaid. Lihtsalt meeldivad õiglase hinnaga asjad, 300+ EEK/h õiglasena ei tundu (Kukepea peaks sama loogikaga ca. 400 maksma ja SMS ei viitsi isegi arvutada) . Ja selliseid on veel, kes hinna pärast tulemata jäävad. Põhjendage ära, et asi on hinda väärt ja oleme stardis.heints kirjutas:Aga sa pane oma arve nr mulle ps kannan sulle see 40e, paha kuulata juba seda ale mangumist. Saad sõita ja nats värsket õhku.totu kirjutas:Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Tänud pakkumast igatahes.

Tehtud, mõeldud.
Mingil aastal, talve ja suve vahel oli võistlus, kus sõidu tunni hinnaks kujunes selline number, mil teel finisisse saime arvutamise tulemusena teada, et 1h litsi oleks odavam olnud:) Võistluse sõidu aega kujunes miski 1h 20 min. Suts vähe või mis.totu kirjutas:Lihtsalt meeldivad õiglase hinnaga asjad, 300+ EEK/h õiglasena ei tundu
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033