Suur maasturite talvesprint

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
Rtuning
Rock Crawler

Re: Suur maasturite talvesprint

Postitus Postitas Rtuning »

Sõit toimub 21.01.2012

Kuna mõlemas "auto klassis" 6 kokku ei tulnud, tõstame klassid kokku.
Tulemas siis kolm klassi.
Autod
ATV
3500 ja edasi (hetkel peaks olema 2 masinat)
Muus osas kõik plaanipärane.
Teniline: Aku kinni, turvavööd ja kiivrid. Oleks kena kui tuled, viled oleks ka korras.(loe: vaata oma masin üle, et oleks endale ja teistele ohutu)

Tuleb kena talvepäev:)
Rasmus
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Tere korraldajad, arvestades tekkinud olukorda, siis meie otsustasime mitte osaleda.
Ei näe mõtet maksta 140.- + kütus ,nelja tunni sõidu eest ,mille tulemus meie jaoks on jube täna ette teada.

Meeskond Mudatigu.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Tehke osavõtutasu vastavalt rehvimõõdule toll=EUR :D
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

helar kirjutas:Tere korraldajad, arvestades tekkinud olukorda, siis meie otsustasime mitte osaleda.
Ei näe mõtet maksta 140.- + kütus ,nelja tunni sõidu eest ,mille tulemus meie jaoks on jube täna ette teada.

Meeskond Mudatigu.
Sellise raja peal ei ole kindlasti tulemus ette teada.Niipalju kui mina olen omast kogemusest aru saanud,siis just suurte ratastega ja kohmakatel autodel pole mingit eelist sellisel kiirel rajal.Pigem võime pidevalt jalgu jääda.
Vaadates seda videot tundus üldse,et võiks Touaregiga rajale minna :D Arvatavasti saaks oluliselt parema aja kui TR 3-ga.Need paar kehva kohta rajal välistavad selle.
Nii,et ära sellepärast küll tulemata jäta.

PS: ise siin hõiskan,et tulge,tulge aga endal on vaja veel vähemalt kolme päeva,et auto üldse liikuma hakkaks.Sai selle nimel isegi töölt ära sätitud.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
ormti
M.Kukk
Kontakt:

Postitus Postitas ormti »

Movistar kirjutas: Sai selle nimel isegi töölt ära sätitud.
No see on juba mehejutt! :yupikaye
porivormel
tormi tamm
5179866
Kasutaja avatar
Rtuning
Rock Crawler

Postitus Postitas Rtuning »

helar kirjutas:Tere korraldajad, arvestades tekkinud olukorda, siis meie otsustasime mitte osaleda.

Meeskond Mudatigu.
Tere,
Tulemus on lahtine, kuni 4h läbi on. Tänaseks ma ei ütleks, et suurel kollil oleks oluline eelis rajal. Kiirusel on oluline osa ja oma osavusel ka.

Jätan Teid veel nimekirja alles ja võimaluse tulla siiski sõitma :roll:
Traktorid lükkavad ja tallavad rajal rõõmsalt lund.
Ilm peaks tulema ka mõnusalt talvine.
Edu
Rasmus
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

totu kirjutas:Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Aga sa pane oma arve nr mulle ps kannan sulle see 40e, paha kuulata juba seda ale mangumist. Saad sõita ja nats värsket õhku.
Ise oleks igal juhul sõitma tulnud kui oleks vähemalt eelmise aasta sees teada saanud ,et veokaga ka rajale saab.
Aga mina soovitaks ikka kõigil sõitma minna ja alles pärast sõittu korraldajat munadega loopida kui selleks põhjust on.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
ormti
M.Kukk
Kontakt:

heints kirjutas:
totu kirjutas:Et siis hind ei muutu? 40 EURiga oleksime ka rajal. Usun, et nii mõnigi veel (kuigi mida vähem aega jääb, seda vähem ümbermõtlejaid).
Aga sa pane oma arve nr mulle ps kannan sulle see 40e, paha kuulata juba seda ale mangumist. Saad sõita ja nats värsket õhku.
Ise oleks igal juhul sõitma tulnud kui oleks vähemalt eelmise aasta sees teada saanud ,et veokaga ka rajale saab.
Aga mina soovitaks ikka kõigil sõitma minna ja alles pärast sõittu korraldajat munadega loopida kui selleks põhjust on.
kui see siin oleks facebook, ma paneks LIKE :thumb: siia alla
porivormel
tormi tamm
5179866
Jõmm
Mudder

Postitus Postitas Jõmm »

Kuidas on lood pealt vaatajatega? Kas neile ka pilet? Tuleks isegi raja äärde talve ilma nautima :)
Kasutaja avatar
ormti
M.Kukk
Kontakt:

Jõmm kirjutas:Kuidas on lood pealt vaatajatega? Kas neile ka pilet? Tuleks isegi raja äärde talve ilma nautima :)
Pealtvaatajatele on kõik ikka tasuta, saab sooja suppi ja nalja tehakse ka! Äkki on võimalik isegi midagi võita....
porivormel
tormi tamm
5179866
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

ormti kirjutas:
Jõmm kirjutas:Kuidas on lood pealt vaatajatega? Kas neile ka pilet? Tuleks isegi raja äärde talve ilma nautima :)
Pealtvaatajatele on kõik ikka tasuta, saab sooja suppi ja nalja tehakse ka! Äkki on võimalik isegi midagi võita....
No kui sooja suppi ja nalja ka tasuta pakutakse, siis võib oodata pealtvaatajate horde :lol:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
X-Trail
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas X-Trail »

Hei mehed!

Tuleks ka vaatama,kuidas tõsised masinad müttavad! Vaatasin igalt poolt (võib olla minu viga, et ei leidnud), aga kes pole nende radade asukohaga kursis on ikka raske kohale tulla?! Andke infi!
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

heints kirjutas:
Oleks ma kerjus, tahaksin tasuta võistlust, võistlusautot kasutamiseks ja transporti võistluskekusse ja tagasi. Oleks ma alet mangunud, oleks korraldajatelt personaalset hinda küsinud. Mangun madalamat osalustasu ja rohkem sõitjaid. Lihtsalt meeldivad õiglase hinnaga asjad, 300+ EEK/h õiglasena ei tundu (Kukepea peaks sama loogikaga ca. 400 maksma ja SMS ei viitsi isegi arvutada) . Ja selliseid on veel, kes hinna pärast tulemata jäävad. Põhjendage ära, et asi on hinda väärt ja oleme stardis.
Tänud pakkumast igatahes. :)
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

totu kirjutas:Lihtsalt meeldivad õiglase hinnaga asjad, 300+ EEK/h õiglasena ei tundu
Mingil aastal, talve ja suve vahel oli võistlus, kus sõidu tunni hinnaks kujunes selline number, mil teel finisisse saime arvutamise tulemusena teada, et 1h litsi oleks odavam olnud:) Võistluse sõidu aega kujunes miski 1h 20 min. Suts vähe või mis.
TR3 BHC
Madis 5115033
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”