Parima hinna/kvaliteedi suhtega MIG keevitaja.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

margus61
Zootramm

Re: Parima hinna/kvaliteedi suhtega MIG keevitaja.

Postitus Postitas margus61 »

Kuna siin juba juttu balloonidest ja muust juurdekuuluvast, ei hakka uut teemat tegema.

Küsin arvamusi hiina SG2 keevitustraadi kohta. Hinnavahe hiinakas vs saksa traat on marginaalne. Muidu neil suht samad serdid olemas, sakslasel lisaks miski ISO. Aga eks mingile standardile vastav õli võib olla ka mineraal või täissünt...

Kuskil siin oli arvamus, et hiinlased teevad traati käepärastest materjalidest. Siin ka üks arvamus: viide.
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Siiani parima hinnaga traadi ja muud vajalikud tarvikud olen leidnud peterburi maante 1,oli äkki aadress,hinnad suht suva poodidega üle poole odavamad jne :D
Proto
53951597
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Esab-i traat :bg Osadel hiinakatel mingi x kogus meetreid vahele juhtunud mis lähevad keema, nagu gaasi ei jookseks peale.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Margus oleks võinud kohe küsida, oleks masinaga kera kaasa saanud!
Joonista või kirjuta mulle. :mrgreen:
Katkestanud Alansi Kapp-il :D
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Hullsaarlane
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Hullsaarlane »

traadihindadeni põõrdudes, kas siis 5kg/20eur on normaalne hind ?(nn harilik keevitustraat 0.8mm)
Saaremaalt ja Nivaga
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Oleneb traadist. Tavaline hiinakas on umbes 1-1.5 euri kg. Sakslane oli ca 2x kallim vist mälu järgi ja esab oli üldse umbes 5euri kg. Kes esabit on kasutanud, võib teada anda, kas põleb rahalõhna ja rohelise leegiga nagu müüja kord väitis :mrgreen: Ootan kuni praegune sakslane otsa saab ja siis võtan prooviks ühe rulli.
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Kas keegi 1,2 traadiga ka keevitab? Tuttaval vedeleb mingi laojääk umbes 30 rulli ja tahab lahti saada.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Sakslane on mingi 10-20 senti hiinakast kallim, kui ostetakse alus+ ja kui rääkida ESABi MAG traadist ja inimesest, kes seda 5 euri kiloga ostab... anna mõistust.
Ma ei hakka siia hinda panema traadile, hoiaks modedega sõbralikku joont, aga 5 kg puhul 20 euri võtaksin kokku järgmiselt: ulmerõvesigakallis.
Kes tahab hinda traadile kirjutab, joonistab mulle.
Katkestanud Alansi Kapp-il :D
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ma ei tea, palju ta alustega ostes maksab, aga umbes selliseid hindu tutvustati mulle 15kg rulli puhul poest ostes ja loomulikult ma ostsin sakslase :mrgreen: Ma ei mäleta, kui palju ma viimati sakslase rulli eest täpselt maksin, aga veel vana raha lõpus maksis sakslase rull letis ca 700 eeki(+-100) ja hiinlane oli ca 300 vana raha.
Kui varsti jälle traati vaja, siis joonistan kindlasti :D
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

tarmo kirjutas:Elme ise ei müü väiksemaid, aga kui kuskilt leiad, siis täidavad hea meelega. Ise andsin ka mõlemad AGA balloonid tagasi, kuna ei tahtnud enam renti maksta ning kasutan nüüd argooni jaoks ca 3 liitrist ballooni (väga harva vaja alumiiniumi keevitamiseks) ning terase jaoks ca 15-20 liitrist CO2 kustuti ballooni, kuhu lasen ELME segugaasi panna (umbes sama nagu AGAMIX20).
Väike pilt kah minu ümbertehtud CO2 kustuti balloonist, mis sai hiljuti esimest korda täidetud.

ELME-s kraan pandi uus, värviti sobivasse tooni kah (enne oli punane). Sisse läks 10 liitrit segugaasi (20% CO2 + 80% Argoon) 150 bar rõhu alla. Ballooni kõrgus ca 115 cm, läbimõõt 15 cm.

Võibolla ajan pada, aga minu meelest on keevitada isegi parem, kui oli AGAMIX20-ga, kuigi sisuliselt peaks see olema täpselt sama segu...

Pilt
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Postitus Postitas Trykk »

On`s kellegil äkki miskit pakkuda?
Plaan lähipäevil miskit ära võtta.
3 faasi, hinnapiir ca 600€
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
Kasutaja avatar
enx
True Off Roader!

Postitus Postitas enx »

Kas keegi selle fima toodangu kohta oskab ka midagi kommenteerida?
http://www.stahlwerk.ee/
Sämmy Offroad Team
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

enx kirjutas:Kas keegi selle fima toodangu kohta oskab ka midagi kommenteerida?
http://www.stahlwerk.ee/
Väliselt sarnaneb plasmalõikur peaaegu üksühele minu saksa ebayst ostetule. Hiinakas, värvitud ja logotatud vastavalt müüja soovile. Lõikekäpp ja düüsid on tõsi küll, pisut erinevad. Maksis minu oma koos transaga 70-80 € vähem.

Aga siiani on töötanud ja ma ei nurise. Muidugi, ma ei ole ka väga aktiivne kasutaja.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
alf127
Rookie

Postitus Postitas alf127 »

Kiitma või laitma ma eespool toodud lingilt leitavaid tooteid ei hakka, kuna seda oleks võimalik võimalik võtta räige reklaamina, aga paar tarkusetera võin sellegipoolest poetada.

Hiinas valmistatud keevitusmasinal ja Hiinas valmistatud keevitusmasinal võib tegelikult olla vägagi suur vahe (isegi väliselt identsed masinad). Loogiline ju oleks, et saaks hinna järgi otsustada, kas masin on hea või mitte, aga mõni oskab ka jurale asjale hinda keevitada, nii et silm ka ei pilgu. Terve Euroopa on aga täis selliseid firmasid, kes luuaksegi eesmärgiga toimida aasta poolteist ja kui jamad liiga suureks kuhjuvad, siis firma kaob. Siililegi on selge, et selliste firmade masinad on ehitatud lähtudes võimalikult odavast tootmishinnast ja selle järgi valitakse ka komponente. Samuti võib olla ühe aasta masinate puhul välja antav keevitusvool andmetes kirjutatust kuni 25% väiksem. Reeglina, kuid mitte alati, on selliste ühe aasta firmade toodang väga palju odavam.

Kui näiteks osta eBay-st keevitusseadet ja tootja on tundmatu, siis tasuks kõigepealt võtta kätte ja otsida üles tootja koduleht. Teise sammuna vaadata seda, et kui vana nende domeen on (kui ainult aasta kaks, siis on kahtlane). Tihti sellistel kiirelt rikkaks kaubamärkidel kodulehte üldse ei olegi. Reeglina aastaid tegutsenud tootjad (jah isegi Hiinas valmistatud masinate puhul) on täiesti talutava kvaliteedi ja vastupidavusega. Ja kui ka ei ole, siis on terve internet seda hala täis, et jura jura ära osta.
Ahjaa, selle unustasin mainida, et reeglina puuduvad ühe aasta liblikatel ka edasimüüjad ja müüaksegi neid ainult eBays.

Plasmalõikurite puhul on lisaks masinale endale ka suht suur osakaal selles, et milline on põleti. Korralikuma põletiga masinate hinnad on aga väga palju kõrgemad (50 ampristel korruta pea kahega).

Toonitan veel üle, et minu eelpool toodud jutt ei käi ühegi kindla kaubamärgi pihta, vaid on lihtsalt selline üldine tarkusetera odavama otsa keevitusseadmete ostmisel.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”