airport kirjutas:Vabandust kui midagi valesti kirjutasin , ma arvan et see ei tee takistuse . Jah me räägime ühest laevast . Et siis kui trossid tulevad jamedam kui eelmised siis sa arvad et saad hakkama ? Arvan proovida umbes veebruari kuus .
Talvel see töö küll mulle meeltmööda pole

Kahjuks ei tea mina mis seal vee all on. Väidetavalt olevat üks igavene suur kivi keset laeva. Oleks rääkinud varem, oleks suvel üle vaadanud. Siis oli veetase ka madal. Seal peab plokisüsteemi üles ehitama, milleks vaja tugevaid ankruid. Eelmine kord see buldooser ka ei saanud ennast nii kõvasti maakülge.
Ühesõnaga on nii, et seda lubada ei saa, kas kaldale tõmban. Lubada saan, et kui leiad ankrud ja saad trossid, mis vastu ka peavad, saan tõmmata ca 200 tonnise tõmbe. Seda oleks teoreetiliselt võimalus ühe autoga. Aga olen kindel, et sa laeva külge vees sellist kinnituste ei tee. Kui laeva külge kaks eraldi kinnitust (siis minu poolt kaks autot) oleks tõenäosus suurem, et kinnitused vastu peavad. Praegu on mul 4 korralikku plokki. Eelmine kord sai kahe plokiga kõik trossid puru kistud, nii et mõtle oma võimaluste peale. Siinjuures soovin, et minu plokid jääksid kõik kaldale. Täna pole veel 34-le trossile plokki valmis teinud kuna ei ole saanud sellele tossile otsa silmuseid. Sõlmed mulle ei meeldi, lukke pole leidnud, hülsse nii jämedale pole, klambrid kinni ei tõmba ja muidugi rängalt raske see plokk ja tross ka. Plokiratas ja telg kõik muidu olemas. Arvan, et päevaga saaks selle valmis. Siis saaks muidugi juba kahe plokiga (ühe suure ja ühe väikesega) 100 tonni kätte.
Ja teiseks kauge võitu käia üle vaatamas sinu trosse ning kinnitusi ja ehkupeale tulek on ka nii nagu ta on.
Nii, et on sul mõtlemisainet