No ära sa neid nüüd saba ees õhuvõtust sisse küll ajama hakkaTiitR kirjutas:Ei tea, kas rebased ka kõlbavad mootorist läbi lasta?..mul siin kahe nädalaga 7tk. ära korjatud
Täitsa pekkis, jälle tõsteti kütte hinda.
Moderaator: Moderators
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
- RAMBO
- True Off Roader!
See masin on ammu,ammu juba olemas ja ei ole mingi raketi teadus.säinas kirjutas:krt, selle sakslase retseptis oli muarust suurem osa muud sodi, kassid olid ainult kvaliteedi parandamiseks. ta sai oma "generaatorist" korraga miski 30-40l kütust. loodan, et mälu mind ei peta. kui keegi sellise masina valmis teeks siin, oleks teed laipadest puhtad.
Mind huvitab hoopis kasutatud auto rehvidest kütuse villimine.See aparaat on ka tegelt olemas aga kodustes tingimustes väga tule ohtlik ja suur ettevõtmine. Mõte selles,et vanu auto rehve on kõik kohad täis ja minu arust eestis ei oska keegi nendega midagi ette võtta.Või siis tõesti jälle eesti riigi seadused ei luba?
Kui kellegil on seoses sellega mingeid teadmisi ja tahab seda jagada,siis on see õige koht,kus sellest teada anda.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- RAMBO
- True Off Roader!
Töötab. Ei pea olema tingimatta kass.säinas kirjutas:kellel see kassi retsept töötab?
Kassist ei tehta aga on võimalik teha.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
ardi kirjutas:Ja kehtestaks automaksu?Romek kirjutas:See partei, kes lubaks praegu kütuseaktsiisi ja km,i alandada, oleks vist hoobilt valimised võitnud....
Pigem siiski siiski kõrgem aktsiis ja automaksuta.
Kui peaks valima automaksu või odavama kütuse vahel, siis kuna minu aastane läbisõit on ~40-50 tuhat aastas, valiks mingis versioonis automaksu.
Eeldusel et kütuse hind langeb kuhugi 1,midagi kanti.
Hind 1,25, keskmine 10L sajale, 40000 km läbimiseks 5000
Hind 1,05 läheb sama kogus 4200
Kannataks ju mingi paarsada euri automaksu isegi maksta.
Teemasse kah
Just hetk tagasi rääkis järjekordselt raadios, et viimase paari päevaga on diislikütuse hind maailma turul 4% võrra kallinenud ja KAHJUKS on järjekordne hinnatõus kohe kohe tulemas.
Kurat, kui kõrgele see hind siis lõpuks huvitav tõuseb, selliste hindade juures hakkab vaikselt selline tunne tulema, et peaks varsti Raplast Tallinnasse ka veloga tööle hakkama käima.
Just hetk tagasi rääkis järjekordselt raadios, et viimase paari päevaga on diislikütuse hind maailma turul 4% võrra kallinenud ja KAHJUKS on järjekordne hinnatõus kohe kohe tulemas.
Kurat, kui kõrgele see hind siis lõpuks huvitav tõuseb, selliste hindade juures hakkab vaikselt selline tunne tulema, et peaks varsti Raplast Tallinnasse ka veloga tööle hakkama käima.
2018 "Lendav Draakon" TR1 177
- tai
- unistus TR nullist
Ei saa mitte vaiki olla... mõned mehed ei oota selleks suve ja 15l bensuga saab sõita päris mitu km.Ise ootan kevadet/suve siis liikumine kohalik liikumine kolib tsikli peale ringi. 15l bensuga saab päris mitu km sõita Cool
Kõrv ja rahakott puhkab, kui R3 tuksub.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
- uputaja
- I live off from the mud
Mul suveks üks silinder mis pärit aastast 1960.tai kirjutas:Ei saa mitte vaiki olla... mõned mehed ei oota selleks suve ja 15l bensuga saab sõita päris mitu km.Ise ootan kevadet/suve siis liikumine kohalik liikumine kolib tsikli peale ringi. 15l bensuga saab päris mitu km sõita Cool
Kõrv ja rahakott puhkab, kui R3 tuksub.
PS: Tai, kas tead, et sooja ilmaga võtab 3silindrit veel vähem kütet.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Toornafta hind tõusis täna 113 taala per tünn. Kui nii edasi siis hakkan omale elktri maasturit ehitama või siis peab vaatama kuidas nende kassidega lugu on. Tegelt TiitR siin meil kange jahimees ,et võtaks toormeks rebased saaks kaks kärbest ühe hoobiga. Rebaste arvukus kahaneks ja odav kütus ,et käia metsas rebaste arvukust kahandamas.
Oh õudust kui loomakaitsjad seda lugema juhtuvad,siis on minu tunnike tulnud või lõpetan ise seal masinas kütuse toorainena.
PS. Teglikult mulle loomad meeldivad.
Oh õudust kui loomakaitsjad seda lugema juhtuvad,siis on minu tunnike tulnud või lõpetan ise seal masinas kütuse toorainena.
PS. Teglikult mulle loomad meeldivad.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Suhtlen inimestega ka 56 204 888