Sinise diisliga sõitmine ehk kas varastada või mitte

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Taavi_C303
Mudder

Postitus Postitas Taavi_C303 »

Hetkel on lennujaamas bensiinina kasutusel 100LL (vähemalt saaremaal). Vaevalt, et mujalgi teised kütused on. Lähemalt võib lugeda http://en.wikipedia.org/wiki/Avgas . Osta saab igaüks ja liitri hind 1.5a tagasi oli 28 krooni ringis.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Veidi küll OT, aga äkki keegi teab, kust seda lennukipetrooli saaks paar liitrit?
Kasutaja avatar
Taavi_C303
Mudder

Postitus Postitas Taavi_C303 »

fagott kirjutas:Veidi küll OT, aga äkki keegi teab, kust seda lennukipetrooli saaks paar liitrit?
See nn lennukipetrool peaks olema lennujaamas Jet A-1 nime all. See mine nt ülenurme lennujaama ja küsi infoletist. http://www.tallinn-airport.ee/associate ... icleID=608
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Tänks!
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Keegi kena inimene on pealkirja muutes samastanud riigile maksude mitte tasumise varastamisega :evil:

Politsei eelarves on küllaltki suur osa ka trahvidest saadaval tulul - seega on ka trahvide mitte tasumine varastamine - ja kõige hullem varas on see kes käitub nii, et talle pole põhjust trahvi teha.

Ei tasu kütuse aktsiisi = VARAS
Sõidad -90km/h = VARAS
Lased vanamuti üle tee = VARAS
jne-jne

Minu meelest saab siiskit varastada midagi sellist mis ei kuulu vargale - mina olen Eesti Vabariigi kodanik - kõik mis on Eesti Vabariigi oma on seega ka minu oma - iseeneda tagant ei saa varastada :wink: - Ja muulastele kes sinisega sõidavad molli :twisted:
tartuoffroad.ee
5581340
ottocar
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ottocar »

MahviaDeTyrk kirjutas:Keegi kena inimene on pealkirja muutes samastanud riigile maksude mitte tasumise varastamisega :evil:

Politsei eelarves on küllaltki suur osa ka trahvidest saadaval tulul - seega on ka trahvide mitte tasumine varastamine - ja kõige hullem varas on see kes käitub nii, et talle pole põhjust trahvi teha.

Sõidad -90km/h = VARAS
jne-jne

Minu meelest saab siiskit varastada midagi sellist mis ei kuulu vargale - mina olen Eesti Vabariigi kodanik - kõik mis on Eesti Vabariigi oma on seega ka minu oma - iseeneda tagant ei saa varastada :wink: - Ja muulastele kes sinisega sõidavad molli :twisted:
Sellist suhtumist ravib vangimaja!
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

ottocar kirjutas:
MahviaDeTyrk kirjutas:Keegi kena inimene on pealkirja muutes samastanud riigile maksude mitte tasumise varastamisega :evil:

Sõidad -90km/h = VARAS
jne-jne

Sellist suhtumist ravib vangimaja!
Tahad sa sellest rääkida?
Ei õigusta sellist käitumist, kuid kuidagi ju saadakse ka rikkaks! Ise ostan enda autole tanklast diislit ja ei virise. Samas olen näinud kuidas sadama lähedal Olerexi tanklas tangitakse taksosse sinist ja silm ka ei pilkunud.
Mida rohkem sõidad- seda rohkem see ka odavam tuleb.Lisaks seda suurem võimalus vahele jääda.
Igaüks teab ise mis teeb ja vastutab oma tegude eest.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

MahviaDeTyrk kirjutas:Keegi kena inimene on pealkirja muutes samastanud riigile maksude mitte tasumise varastamisega
Misasi see on siis???

Elades riigis oled sa vaikimisi sõlminud selle instantsiga lepingu. Tema pakub sulle keskkonda elamiseks, ettevõtluseks-tuluteenimiseks ja tarbimiseks. Vastavalt neid tegevusi ka maksustatakse. Kust Eesti riik saab sinu arvates oma raha?

Ei meeldi, mine minema. Ikka leidub elukutselisi virisejaid, kes teavad täpselt kuidas ja kus on muru rohelisem, päike eredam ja marjad maitsvamad, aint miskipärast ei viitsita enamasti oma jalakesi kõhu alt välja korjata, et pudrumägede ja piimajõgede manu minna.

Siiber sellest mentaliteedist lihtsalt. Muud demagoogiat su postis ei viitsi kommenteeridagi.

P.S: ma loodan, et sa oma suhtumisega pole elus ka kordagi virisenud riigi pakutavate teenuste ja infrastruktuuri üle?

P.P.S: mul pole midagi isiklikku Sinu vastu, nii tobedalt kui see ka ei kõla siia kirjatüki otsa. :) Ausalt.
tegime pulli, aitab
segusilm
Rookie

Postitus Postitas segusilm »

pigem tuleks riigil siiski reguleerida see ühe ja sama masinaga teel ja mitteteel sõitmine. Hea näide on see lumelükkamine talunike poolt. Kas siis talunik peaks ostma kaks traktorit, et esimesega lükkab tee lahti - näiteks kui see läheb üle valla ja või riigi tee. Siis tuleb tagasi, võtab sarnase traktori ja läheb uue ringiga näiteks põllul olevate heina-silopallide järgi. Mille kuradi pärast peaks selleks ostma kaks traktorit - oodata et ehk keegi tee lahti lükkab ei tule kah kõne alla ju. Ei soodustata kuidagi seda põllumeeste konkurentsivõime tõstmist.
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Postitus Postitas Leedu »

Minul küsimus selle happega pesemise kohta. Kas seda üldse harrastatakse tänapäeval? Üks Emta vunts rääkis, et happega pesemine on iganenud teema. Koplis muulased võibolla leotavad happega kütust ja tapavad endid, aga tänapäeval pidavat see asi käima miskeid mittehappelisi vahendeid kasutades. Sinine värv mida täna kütte värvimiseks kasutatakse pidada olla igati mitte keemia.

Neste kohta: diisel ainult Nestest ja ei ühtegi muret. Juba päris kaua.
Talasilda ja Tugevat Raami!

Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Leedu kirjutas:Minul küsimus selle happega pesemise kohta. Kas seda üldse harrastatakse tänapäeval? Üks Emta vunts rääkis, et happega pesemine on iganenud teema. Koplis muulased võibolla leotavad happega kütust ja tapavad endid, aga tänapäeval pidavat see asi käima miskeid mittehappelisi vahendeid kasutades. Sinine värv mida täna kütte värvimiseks kasutatakse pidada olla igati mitte keemia.

Neste kohta: diisel ainult Nestest ja ei ühtegi muret. Juba päris kaua.
Happega pesemine on vist jah ajalugu,firmad ju skeemitasid miskitmoodi Läti tollilaoga.Kasutati tankistfirmasid.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”