plokisoendus - jah või ei?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kalamees
Fitting 44"

Re: plokisoendus - jah või ei?

Postitus Postitas Kalamees »

Ma kirjutasin sellest mis käib karteri külge. Kui ikka öösel oli -25...... siis asi vaevaline. Defa muud varianti osadele Fordi vanidele ei pakkunud.
Siis pandi varint mis käib lõdviku vahele ja asi OK.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Tänud kõigile, kes võtsid vaevaks vastata. Selle kleebitava virbli olemus sai selgeks. :mrgreen:
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

kas JEEp 2.7CRDle on Defa paigaldus käkitegu, nagu vanale Transitile või suurem jama?
Kui ise saaks hakkama, siis paneks nalajapärast peale. EURi ajal ei maksa need suurt enam midagi ju.
teex yhe zuicu
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

Pomo kirjutas:kas JEEp 2.7CRDle on Defa paigaldus käkitegu, nagu vanale Transitile või suurem jama?
Kui ise saaks hakkama, siis paneks nalajapärast peale. EURi ajal ei maksa need suurt enam midagi ju.

Päris kerge see ei ole suht piiratud ruum on seal , mina võtsin algul starteri maha. siis sain aimu´kus ärakeeratav punn on ,siis proovisin seda kätte saada nii nagu peab ,aga ei tulnud. Siis võtsin eest kardaani, Normaalsel moel se punn sealt eest ära ei tulnud. Kui ta algul on 22 mm padruniga , siis sellega seda kätte ei saanud , Võtsin siis 1,5 meetrise raud kangi ja hakkasin ehmatama, lõpuks tuli nii,,et kui ma olin otsa surunud selle sama kangiga 21 mm padruni, Kokku läks aega umbes 3 tundi. Nii, et edu.
Jeep
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

Defa soomekeelne kataloog juhistega ja sobivustabeliga:
http://www.tarvikkeet.fi/pdf/defa_2010_2011.pdf
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

Kas keegi on huvitatud Tartus Jeebile DEFA paigaldamisest? Mis see töö maksma läheks? Paberit ka vaja.
teex yhe zuicu
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”