Küsimus kellel lumesahad maasturitel ees

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Mul ka nüüd pisike mure.
Nimelt vaja ca 2m. laiune (tegelikult piisab 1m. ka isegi) siht lumme lükata Tartumaal Kurepalus.
Aga lumi on seal ca 50+ cm. ja allamäge minek :) ning vasakul pool on auto varjualune ning paremal pool sirelipõõsad
Seega ainuke võimalus see lumi sirelitesse lükata :)
Kas on kedagi kes saaks aidata ?

Raiki
52 34 304
Jeep Crand Cherokee Overland
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Raiki kirjutas:Mul ka nüüd pisike mure.
Nimelt vaja ca 2m. laiune (tegelikult piisab 1m. ka isegi) siht lumme lükata Tartumaal Kurepalus.
Aga lumi on seal ca 50+ cm. ja allamäge minek :) ning vasakul pool on auto varjualune ning paremal pool sirelipõõsad
Seega ainuke võimalus see lumi sirelitesse lükata :)
Sry, solgin teist korda 2 päeva jooksul teemat, aga kui pikk see auto varjualune sul siis on? :lol: Et mitu meetrit seda teed on?

Tanel, ~220 m2 käsitsiroogitava pinnaga ja ei kurda :) Paras fizkultura, isegi lumerekordite ja nädalaste laisklemistega.
tegime pulli, aitab
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

tanel kirjutas: kui pikk see auto varjualune sul siis on? :lol: Et mitu meetrit seda teed on?
max 15m. kokku kui sedagi.
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

tanel kirjutas:..Tanel, ~220 m2 käsitsiroogitava pinnaga ja ei kurda :) Paras fizkultura, isegi lumerekordite ja nädalaste laisklemistega.
sama siin, ca 500 ruutu roogitavat pinda, vahel 100 ruuduse sissesõidutee jupi (30x3,5m) osas aitab valla traktor, aga edasi ei mahu ...
Kasutaja avatar
garfield
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas garfield »

:roll: Raiki, sain ma õigesti aru, et lükata on 1-2 m laiune ja ca 15 m pikkune ala?
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia :)
Kasutaja avatar
J.Lagle^
Mudder

Postitus Postitas J.Lagle^ »

Siiani pole lumetõrjumisega jänni jäänud, T-40 või Jumz ikka liiguvad.
küll aga oli valla poolt tellitud traktorite poolt ühe mu värava alla lükatud umbes 2m kõrgune ja 10 m pikkune lumevall ja selle likvideerimiseks tuli liikvele ajad oma mänguasi :twisted:
T-74

Parimat, Jaanus.

sry OT pärast, mõtlesin et tuletan rahvale meelde , et millist tehnikat veel ringi liigub :D
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

garfield kirjutas::roll: Raiki, sain ma õigesti aru, et lükata on 1-2 m laiune ja ca 15 m pikkune ala?
Põhimõtteliselt jah
Kasutaja avatar
garfield
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas garfield »

:D
Võimalik, et olen Garfieldile omaselt õel aga see lapike ei tohiks olla raske ja keeruline ka käsitsi puhtax rookida, hoolimata 50cm ja x kõrgusest/paksusest. Privas võin oma kogemusi jagada... :D
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia :)
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Postitus Postitas marxkoll »

Täna on üks neist päevadest kus tänan jumalat et viitsisin lumesaha oma linnamaasturile varem valmis aretada! :hail Täna on tõeline maasturi ilm- teepealt maastikule keerates ei taha enam 36 tolline rehv enam maani ulatuda. :twisted:
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kaks tundi rookisn lund käsisti ja unistsin sahaga maasturist või tarktorist, mis selle töö ära teeks. :evil:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Mulle on viimasel ajal hoopis lumepuhurid meeldima hakanud. Lumerookimisest on siiber saanud lihtsalt, kaevikusõda võib hoovis juba harjutada, hunnikute tipud on mulle rinnuni ja kurgu alla ja tänaval lausa minu mõõtu...
Selline 10 hp kandis, vedavate suurte ratastega puhur tundub praktilisem kui mingi atv sahk, majapidamises-hoovis st.
Hind on raibetel ainult 15+...

Vaatasin just naabrimehe oma täna ja ajasin juttu. Trakatsi poolt teeserva lükatud tihe vall lendas nagu sitapuru 7-8 m kaugusele. 9 hp moto vahel, reguleeritav vedu jne. 18k. :roll:

Nii et, kõvemini süüa ja rohkem õlut ja paremad labidad-sahad, pole siin midagi. :D Millal selline talv jälle tuleb... Kui sagedamini juhtub, võib enne penssi ära lohistada vanade kontide säästmiseks. :)
Ja sa Landy ära hädalda oma kahe tunniga. :) Mul tuleb "täispauk" vähemalt 4 tundi kui niimoodi lahmab nagu praegu tuli. :) Ma olen selline esteet ka muidugi, kes peab hommikul plähv jala otsas mugavalt postkastist ajalehte tuua saama. :) Ilus vaadata kah sedasi.
tegime pulli, aitab
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

Landy kirjutas:Kaks tundi rookisn lund käsisti ja unistsin sahaga maasturist või tarktorist, mis selle töö ära teeks. :evil:
ainult kaks tundi!!!! mul eile peale tööd 4 tundi, täna peale tööd 4 tundi ja vast natuke alla poole 500 ruudust on roogitud
Pilt
Pilt
Pilt

Pilt

... kaks lõbusat õhtupoolikut kindlasti veel sisustatud. Ja palun mitte ära unustada samasugust reedeõhtut, kus lund oli vaid natuke vähem, ja laupäevaõhtut... pühapäevaõhtuse tormi ajal piirdusin vaid piskuga ja ajasin sisse kitserajad.
Mõte liikus sellise pisikese traktori poole
Pilt
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

honkomees kirjutas:
Landy kirjutas:Kaks tundi rookisn lund käsisti ja unistsin sahaga maasturist või tarktorist, mis selle töö ära teeks. :evil:
ainult kaks tundi!!!! mul eile peale tööd 4 tundi, täna peale tööd 4 tundi ja vast natuke alla poole 500 ruudust on roogitud
Vähemalt on maja ära soojustatud... :thumb:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Eks korralik tera koos töstesüsteemiga kah sinna 18k kanti ju.
Team saarlased
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Enda vabanduseks ütlen, et mul pole eramaja. See aeg kulus vaid Mustamäel kahe autokoha ja Lillekülas ridaelamu boksi esise hange ümberapigutamise ning sissekäigu teel ja garaaziesisel oleva lume liigutamisele. Seal on ka varsti garaazi juures hanged räästani ja tee ääres enam üle hange kohati ei näe.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”