Saarekoll 2010

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Tere
Nendele, kes tulevad suvilaga, võimaldatakse võistluskeskuse tehnilisel alal (töökoja hoovil) üks 220 v. pistik. Pikendusjuhe tuleb endal kaasa võtta.
Parkla on valve all 29. ja 30 jaanari öösel. NB. alasse sisse saab ainult võistlejakaardiga. Et vältida soovimatuid külalisi.
24 h. WC asub võistluskeskuse sekretariaadialas (vana koolimaja).
Söömise tingimused selguvad täpsed siis, kui ilmaprognoos on selge.
Seda, et toitlustaja on 24 h. kohapeal, ei pea mõistlikuks. Toitu saab ette tellida. http://web.zone.ee/saarekoll/toitlustus.php

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

3FjaN kirjutas:Söömise tingimused selguvad täpsed siis, kui ilmaprognoos on selge.
Minu luureandmed ütlevad reede päevaks -10..-12. Öösel mõned kraadid madalam ilmselt. Laupäeva kohta ütlevad optimistlikumad prognoosid -6.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Kas on võimalik saada lisatasu eest püsivat 22V/10A voolu? Jätaks naabrid generaatorimürast ilma. Kas seekord on legendis tähistatud "keelatud alad"?
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

totu kirjutas:Kas on võimalik saada lisatasu eest püsivat 22V/10A voolu? Jätaks naabrid generaatorimürast ilma. Kas seekord on legendis tähistatud "keelatud alad"?
:shock:
Ei ole meil sellise pingega voolu. Isegi lisatasu eest, isegi katkevat. Vaatame, mis järgmine aasta teha annab :? .
Millist voolu on pakkuda, saad lugeda minu eelnevast postist.

Aladega tegeleme.

Urmas
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Myrgel kirjutas:
3FjaN kirjutas:Söömise tingimused selguvad täpsed siis, kui ilmaprognoos on selge.
Minu luureandmed ütlevad reede päevaks -10..-12. Öösel mõned kraadid madalam ilmselt. Laupäeva kohta ütlevad optimistlikumad prognoosid -6.

Urmas
Ja-jah
Mõni aeg tagasi näitas -20, natuke vähem tagasi +2. Nüüd -12. On see ikka üks stressi tekitav loterii.
Küsimus on selles, et leidsime toitlustajaga mõistliku olevat selle, et võistlejad saaksid süüa siseruumis. Siis kui on väga külm. Nüüd siis ootame ilmaimet. :P

Urmas
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Kuna järjekordselt ei õnnestu Saaremaale minna,siis on üks edasi tagasi praami pilet üle.

Hetkel piletipeal siis:
üks reisija,
auto kuni 3,5 t (N1)

Maksis 420 .-raha.

Kui keegi tahab anna niisama ära ja saadan muudetud andmetaga pileti.

Enne pühapäeva arvuti taha ei sattu,kui keegi tõsiselt tahab,saab helistada 53 475 429
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

3FjaN kirjutas:
totu kirjutas:Kas on võimalik saada lisatasu eest püsivat 22V/10A voolu? Jätaks naabrid generaatorimürast ilma. Kas seekord on legendis tähistatud "keelatud alad"?
Ei ole meil sellise pingega voolu. Isegi lisatasu eest, isegi katkevat. Vaatame, mis järgmine aasta teha annab :? .

Aladega tegeleme.

Urmas
Ilmselt kiilus "0" klahv kinni :oops:. Eelmises postis mõeldud elektrivarustust (220V) küsisingi, lihtsalt 10A enda tarbeks? Pikendusjuhtmed ja isegi pesade jagamise võimalus on kaasas. Lihtsalt ainuke küte on 2kW elektripuhur ja generaator, see aga plödiseb vastikult ja tarbib ebameeldivas koguses kütust.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

3FjaN kirjutas:

Aladega tegeleme.

Urmas
Ega jah ,see põrin lahe ei ole ,krt Sultsil oli vaja magama jääda ,no mingi 1,5 tundi und ei tulnud ,tekkis väga jõhker mõte elimineerida see müristaja :D Paluks siis korraldajaid kasvõi ämbritega müristajatele voolu tuua :))
Kas mõni kergem koll ei soovi treila kohta?Endiselt meil treila asi lahtine.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

yanekk kirjutas:Kuna järjekordselt ei õnnestu Saaremaale minna,siis on üks edasi tagasi praami pilet üle.

Hetkel piletipeal siis:
üks reisija,
auto kuni 3,5 t (N1)

Maksis 420 .-raha.

Kui keegi tahab anna niisama ära ja saadan muudetud andmetaga pileti.

Enne pühapäeva arvuti taha ei sattu,kui keegi tõsiselt tahab,saab helistada 53 475 429
broneerusin
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Uuendus:
Reede -4, laupäev -1.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
MarkoO
Rookie

Postitus Postitas MarkoO »

Turistid!
Eile sai käidud turistidele katseid ettevalmistamas ja selgus tõsiasi, et kui sellist ilma peab siis saab "Turisti eine" olema tõeline dessert. Sellist lund ei ole mina enne näinud - paks, kohev ilma koorikuta .
Kes sedakorda ei viitsi ennast kohale ajada jääb ilma millestki erilisest - kui ilm ikka miinust hoiab .
Aga kuidas sellises lumes sõita ? :roll: Ma ei tea :lol:
Jimny Team
CallBox
Luige Team
Päikesejänkud
raja ääres targutaja :)
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Tere
Olen Inga Trei. Palun saatke igast Saarekolli võistkonna liikmest mulle digipilt mailile: inga.trei@mail.ee . Kirjutage juurde kindlasti võistkonna nimi ja kes millisel pildil on. Mida rohkem pilte tuleb mailile, seda kiiremini saab mandaadis asjad aetud.

Ette tänades Inga Trei
Jeebidijee
Mudder

Postitus Postitas Jeebidijee »

Sõit tuleb vägev , sest lumi on kyll peal aga maapind jumala pehme. Niiet edu kõikidele. Ja järgmine aasta võibolla saab ka yhineda.
Oh sa issand , mul on Nissan
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

MarkoO kirjutas:Turistid!
Eile sai käidud turistidele katseid ettevalmistamas ja selgus tõsiasi, et kui sellist ilma peab siis saab "Turisti eine" olema tõeline dessert. Sellist lund ei ole mina enne näinud - paks, kohev ilma koorikuta .
Kes sedakorda ei viitsi ennast kohale ajada jääb ilma millestki erilisest - kui ilm ikka miinust hoiab .
Aga kuidas sellises lumes sõita ? :roll: Ma ei tea :lol:

Peab siis uued rehvikud alla panema :)
Nii Saani mudimas
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Jeebidijee kirjutas:Sõit tuleb vägev , sest lumi on kyll peal aga maapind jumala pehme. Niiet edu kõikidele. Ja järgmine aasta võibolla saab ka yhineda.
Mis seal vägevat on ? Pealtvaatajale võibolla küll ,vesi+muda ja -20 on ju päris hea kooslus.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”