15-16.08 safari lääne eestis
Moderaator: Moderators
-
- Off Roader Wannabe
Täna, siis selline jama, et esisilla kardaan kukkus alt ära. Üks rist lõpetas töölepingu ja otsustas laiali minna. Tellisin täna uue ära, eks näis siis kas vidin ikka laupäevaks jõuab. Tulija olen ma nii või naa, kasvõi 4x2.
Või kui kellelgil heal inimesel on laenuks kaasa võtta 4runnerile esimene kardaan, siis see oleks eriti vunts.
Annan reedeks teada, kas vajan kardaani või mitte. Ühislauast võtaks ka osa, mina ja poiss.

sopp on popp
Mimmu sina ka , lahe , kõik mis põleb ja on etanoolist tehtudfrontera001 kirjutas:Mimmu ka tulemas.Heinsa kleepekat pole võtta kas kõlbab midagi muud ka vä?

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kuna ühise söögi idee toetus tuli teilt liiga hilja, siis rentisin kahjuks juba oma uhke wokpanni selleks ajaks välja.
Kui teile sobib, siis teeme nii, et ostan lihatööstusest hunniku kraami mida grillida ja võtan sinna juurde salatit, leiba ja kastmeid. Samuti ühekordsed nõud. Saadud summa jagame osalejate vahel ära. Alkohol igaühel endal kaasa.
Ja vihma juba tuli
Kui teile sobib, siis teeme nii, et ostan lihatööstusest hunniku kraami mida grillida ja võtan sinna juurde salatit, leiba ja kastmeid. Samuti ühekordsed nõud. Saadud summa jagame osalejate vahel ära. Alkohol igaühel endal kaasa.
Ja vihma juba tuli

See lihatööstuse asi on õige asi, õige mehe toit ongi liha.karli kirjutas:Kuna ühise söögi idee toetus tuli teilt liiga hilja, siis rentisin kahjuks juba oma uhke wokpanni selleks ajaks välja.
Ja vihma juba tuli

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kuidas selle õhtuga siis on? Mulle jäi veidi arusaamatuks, kas saun ja majutus jäävad ära ning õhtu veedamegi kuskil metsasügavuses või on see telkimisala ikka kuskil majade läheduses metsaservas?
Ei taha nagu naisi-lapsi kaasa võtta sellise ilmaga, kui peab telkima hakkama.
Ei taha nagu naisi-lapsi kaasa võtta sellise ilmaga, kui peab telkima hakkama.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.