Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
ykssilm kirjutas:sain kokku muljetavaldava nimekirja:
pole vist mõtet ennast 2 autoga veel kampa sättida, eelmine näd.vahetus sai käidud 7 autoga, millel kahel vints ja seda läks ka tarvis aga kena rahvaspordipäeva igaljuhul!
vahepeal siis veel lisandunud
14.heints/ranger
15..../pajero
16.VilikiTõnn/pajero
Jeah, tänud, et nimekirja tegid, saab hommikul vaadata, kas komplekt koos. Seltskond annab juba paraja mustlaslaagri välja
Ise tule ka, hommik õhtust targem ja varane stardiaeg hõrendab kindlasti osalejate ridu
pole vist mõtet ennast 2 autoga veel kampa sättida, eelmine näd.vahetus sai käidud 7 autoga, millel kahel vints ja seda läks ka tarvis aga kena rahvaspordipäeva igaljuhul!
vahepeal siis veel lisandunud
14.heints/ranger
15..../pajero
16.VilikiTõnn/pajero
mina siiski rääkisin pühapäevast. Täna mina tööl. Palju muda Teile.
Kuna lõpp läks karmiks vintsimiseks ja jäälõhkumiseks siis mina "Stock" Mavericuga ja slikide kummidega, keerasin otsa ringi ning olen Tallinnas tagasi.
Kellegi Cobra saatja jäi minu kätte (vist oli tt oma). Selle saab kätte kui helistada 53302071.
Pildid kah
Oleks võind tegelt mind ka ära oodata. Kuna mu ainsaks orienteerumisvahendiks oli auto laes olev kompass, siis mina jõudsin metsast välja Kuusalus. Aga pole hullu.
Nüüd tuleb ilmselt Heinaküünile tellimus teha põhjakaitsetele, et saaks edaspidi ka ise sellistest aukudest läbi pressida.
Mu Cobra PMR jäi kellegi kätte. Kes ennast ära tunneb võib kontakteeruda
56655968, või meelis ät klimov . ee
Oeh . 45 mintsa tagasi saime Tai Volvo maamuna seest kätte . Üks rahvarohkemaid (15 autot oli vist )ja ägedamaid sõite üle pika aja. Sai nalja , vintsida ja head seltskonda nautida.
Tänud kõgile kes võtsid osa tänasest päevast.Seltskond oli see kes tegi päeva igati asjalikuks.Üle pikaaja ei ole sellist üritust tunda saanud.
Päeva kõige suurem kangelane e.väike Marjell oli ka väga rahul ja siiani räägitakse VOLVOST.
Oli lahe.
Uus kogemus - 7-tonnise kolaka sikutamine. Tulemus positiivne.
Poleks külm oma tööd teinud, oleksime võibolla veel metsas ...
Abilistele tänud.
Jah, vaatamata suurele osalejate arvule (vahelduva eduga 11 - 16) oli mõnusalt asine päev. Suur tänu kõikidele suurepärase osalemisaktiivsuse ja ülilaheda suhtumise eest. Oli väga lahe päev!!!