Kustuteid ju testitakse ja täidetakse - milleks uut osta? Minge suvalisse tuletõrjedepoosse või spetsialiseerunud firmasse kus väikese raha eest saate uue kuupäeva oma armsale kustutile.al kirjutas:Olemas, aga kustuti muidugi aegunud.Landy kirjutas:Siit moraal!
Head foorumlased võtke endale täna õhtul 15 min. vaba aega ja vaadake kohustuslik varustus autos üle!
Kaotate veerand tundi, võidate tuhandeid!
Egas midagi, padavai poodi kustutit ostma. Seisin leti ees, näppisin tehasepakendis kustuteid ja kõigil kuupäev eelmisest aastast, kehvemal juhul isegi aasta esimesest poolest, ehk kui hetkel kustuti osta, siis TÜV ajaks juba vaja kuupäeva värskendada.
Kas politsei on muutunud aktiivsemaks?
Moderaator: Moderators
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso
-
- Fitting 38"
Kindlustuse näide on täiesti OT- kindlustus ei jäta raha välja maksmata sisuliselt mitte lepingu puudumise pärast vaid sellepärast, et neile pole raha makstud.[/quote]
Läheb OT ka siit, aga vabatahtliku kindlustuse korral, kehtib poliis peale maksetähtaega veel kuukene VÕS alusel.
Läheb OT ka siit, aga vabatahtliku kindlustuse korral, kehtib poliis peale maksetähtaega veel kuukene VÕS alusel.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
ot: lihtne matemaatika: kui poes maksab (nõutav kilone) kustuti ca 200 eek ja lähim taatlemine on 30km (kehvemal juhul 2x edasi tagasi sõita). Igal aastal muidugi ei osta, aga hetkel on nii lihtsam.antik kirjutas: Kustuteid ju testitakse ja täidetakse - milleks uut osta? Minge suvalisse tuletõrjedepoosse või spetsialiseerunud firmasse kus väikese raha eest saate uue kuupäeva oma armsale kustutile.
Köögikustuti jm suured. käivad taatlemisel.
Olen nõus, et seis on jama, siiani olen hambus olnud ainult kampaania korras, viimati (2003) suruti peale jalakäijate ülekäiguraja ees mitte teed andmine, 4 autot korraga. Kusjuures teed ületajaid ei olnud. Vaidlustasime kõik koos ja asi sumbus kuskile sahtlipõhja, ei otsust, ei vastust.
- isakene
- I know how to fix stuff
Tuleb meelde üks seik lähiminevikust.
Aasta oli kusagil 1993, politsei igatahes oli just esimesed uued lääne autod saanud. Ja peeti mind siis Tartu linna vahel kinni koos mu ilgelt logiseva ja koliseva Bedfordi kastikaga. Kuna aga dokustaadid olid korras ja pimedas miskit erilist viga masina küljes silma ei hakanud (valges sellega eriti ringi liikuda ei julenud), hakati tähtsa näoga varustust kontrollima. Esimese asjana koukisin seljatoe tagant välja vana veneaegse apteegi ja tundsin end juba üsna kehvalt, sest sellega minu olemasoleva varustuse nimekiri ka lõppes. Võmm võttis karbikese oma hoole alla, tegi lahti ja avastas kõige pindmisest kihist tühja furatsilliinipudeli. Sellega oli kuritegu fikseeritud ja mind kutsuti ilusasse uude politseiautosse. Vormis mees rooli taga krabistas tükk aega paberitega ja tegi lõpuks otsuse - mittekomplektse apteegi eest trahv 5 (loe: viis) krooni.
Hea et pime oli ja mundrimees mu nägu ei näinud, see oli metsik pingutus, et mitte naerust möirgama hakata... kaks nädalat hiljem ajas veel naerma ja mõnus meenutada on siiani, kuidas ma viis krooni trahvi sain. Kviitung peaks kusagil siiani alles olema
Ja apteek on mul siiani autos alati komplektne puhtast austusest tolle mundrimehe vastu... 
Aasta oli kusagil 1993, politsei igatahes oli just esimesed uued lääne autod saanud. Ja peeti mind siis Tartu linna vahel kinni koos mu ilgelt logiseva ja koliseva Bedfordi kastikaga. Kuna aga dokustaadid olid korras ja pimedas miskit erilist viga masina küljes silma ei hakanud (valges sellega eriti ringi liikuda ei julenud), hakati tähtsa näoga varustust kontrollima. Esimese asjana koukisin seljatoe tagant välja vana veneaegse apteegi ja tundsin end juba üsna kehvalt, sest sellega minu olemasoleva varustuse nimekiri ka lõppes. Võmm võttis karbikese oma hoole alla, tegi lahti ja avastas kõige pindmisest kihist tühja furatsilliinipudeli. Sellega oli kuritegu fikseeritud ja mind kutsuti ilusasse uude politseiautosse. Vormis mees rooli taga krabistas tükk aega paberitega ja tegi lõpuks otsuse - mittekomplektse apteegi eest trahv 5 (loe: viis) krooni.
Hea et pime oli ja mundrimees mu nägu ei näinud, see oli metsik pingutus, et mitte naerust möirgama hakata... kaks nädalat hiljem ajas veel naerma ja mõnus meenutada on siiani, kuidas ma viis krooni trahvi sain. Kviitung peaks kusagil siiani alles olema

- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ohukolmnurka polegi vaja?JaanKaer kirjutas: KOHUSTUSLIKULE KONTROLLIMISELE KUULUVATE TÄIENDAVATE OSADE, SEADMETE, SÕLMEDE JA VARUSTUSE LOETELU
1. esmaabivahendid
2. tulekustuti
3. tõkiskingad
4. kasutamistõkis
Rsk, ostsin naise bemmi viimasena justnimelt selle ja eurotõkiskingad.
Seoses rahakorjamiskampaaniaga peaks ülejäänud vidinad kah pagassi viskama.
Mis see kasutamistõkis veel on?
Kas ainult roolilukk või läheb selle alla ka signa ja/või immo?
PS minu teada ei pea olema eraautos autoapteeki
Ja kui mina koolitusel käisin siis toonitati meile, et eraisik ei ole kohustatud esmaabi andma.
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Käisin täna ka oma 2WD liikuri kustutit uuesti kleebistamas ja polnud mina Tamrexis ainuke sabas olija.
Kuigi kustuti oleks veel kuu lõpuni legaalne olnud, siis mis täna tehtud, see homme hooleta.

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Uus kleebistamine-> 2 minutit tagatoas, mis kuub seieri vaatmisele, korraks kummihaamriga kosamisele, kleebise kleepimisle ja seal lahtrite täitmisele. Lisaks paar minutit leti juures neratustele viissakustele ning raha tähtede liigutamisle.sirr kirjutas:saan ma õigesti aru, et uus kleebistamine tähendab visuaalset takseerimist ja kleepimist? Miks kurat seda ise ei või siis teha või milleks see üldse vajalik on?
Tänane tegevus säästis teoreetilislet 2940 krooni

-----------------------------------------------------------------
-
- Fitting 38"
Paluks siia mõne Tamrexi venna kommentaari, aga mina olen aru saanud, et laksatatakse kummihaamriga sellepärast, et kuulata kuda manna
)) sees sahiseb ja kui seier roheline siis ok. Selle kilose kustutiga, kui sõiduk süttinud on, siis ei tee enamasti kahjuks midagi. 6kg ehk päästate elud ja autod. Aga tooge näiteid mida te olete proovinud 1kg kustutiga kustutada ja kuidas õnnestus??? Ostke 6 kilost kustutit ja siis ehk saate abi.

5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
Enda masinates ja elamistes kasutuses kokku viis väikest ja neli suurt pulber kustutit.
Miski aeg oli kampaania,kontrolliti tasuta.Võtsin oma killavoori näppu ja Tamrexi.
Üheksast kuus tahtsid ainult uut templit,kolmel vahetati kogu kupatus ringi.Kas vajadusel mõni neist ka töötab.....
Tekkis veel selline mõte.
Eeldusel et kustuti peaks olema töökorras,kõik templid ja jutud nagu peab.
Kui vajadusel see kustuti siiski ei tööta,kes või mis siis vastutab.
Hästi ei usu et see härra kes oma käega kinnitab,et kustuti töötab.
Miski aeg oli kampaania,kontrolliti tasuta.Võtsin oma killavoori näppu ja Tamrexi.
Üheksast kuus tahtsid ainult uut templit,kolmel vahetati kogu kupatus ringi.Kas vajadusel mõni neist ka töötab.....
Tekkis veel selline mõte.
Eeldusel et kustuti peaks olema töökorras,kõik templid ja jutud nagu peab.
Kui vajadusel see kustuti siiski ei tööta,kes või mis siis vastutab.
Hästi ei usu et see härra kes oma käega kinnitab,et kustuti töötab.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Viljapõllul kombaini (sõitsin autoga mööda), põles teine kuival viljapõllul, nii paarsada meetrit metsaservast.krunnn kirjutas:Aga tooge näiteid mida te olete proovinud 1kg kustutiga kustutada ja kuidas õnnestus???
Aitas niipalju, et kombain põles veits rahulikumalt edasi, aga vili sealt kohast suts aega ei põlenud. Ehk teisisõnu andis paar lisaminutit külameestele kohalejõudmiseks pluss vähem viljakustutamist neile. Päriskustutiga (selle suure veneaegsega) nad siis kustutasid kiirelt kombaini ja vilja selle alt.
Seega mingi abi ikka, teistel vähem töödki...
O|||||||O
Kui ma hästi mäletan, siis pidi kleebise panekule eelnema täielik kustuti tühjendamine ja täitmine uue pulbriga. Telekast tuli ükskord mingi saade, kus Tamrex sai nagu vaibapeale sittunud kass vasta tatti, kui tuli välja, et nad tegelikult ei täitnud neid vaid ainult "koputasid kummihaamriga", kui sedagi. Kui mõni vend oma jahu täis kustutiga Tamrexi läheb ja sealt sama pasa vastu saab, siis kelle te mättasse lööte, kui masin on maani maha põlenud tänu kellegi haltuurale?Landy kirjutas:Uus kleebistamine-> 2 minutit tagatoas, mis kuub seieri vaatmisele, korraks kummihaamriga kosamisele, kleebise kleepimisle ja seal lahtrite täitmisele. Lisaks paar minutit leti juures neratustele viissakustele ning raha tähtede liigutamisle.sirr kirjutas:saan ma õigesti aru, et uus kleebistamine tähendab visuaalset takseerimist ja kleepimist? Miks kurat seda ise ei või siis teha või milleks see üldse vajalik on?
Tänane tegevus säästis teoreetilislet 2940 krooni
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso