CHEROD vs L-Viru KOPRA trassil 22.03

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
helx
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas helx »

Nii härrased, nagu siis aru olen saanud ei ole eriti sellelpäeval Jeebusid tulemas, kahju vääga kahju! :( Aga loodan et kõigele vaatamatta toimub se kopratrassi MudParty! Ex siis teeme jeebudega mõni teinekord selle raja läbi.Nii lihtsalt ei saa lasta sellisel trassil seista ju. :lol:
Viimati muutis helx, N Mär 13, 2008 6:30 pm, muudetud 1 kord kokku.
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"

Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

sennaH kirjutas:
boob kirjutas:
v6rrimees kirjutas: Kokkuvõtet on teha vara, kuna Alansi offroad Klubi on võtnud vastu otsuse oma võistlus nädalake edasi lükata ilmselt (pole ametlik info)
Seega ripub kogu üritus juuksekarva otsas hetkel, võimalik et peame nädala edasi lükkama koppra trassi. :?
Ma märkan allaandmisnoote jeebimeeste ridades :lol:
No Alansisse mitte minemine võrduks allaandmisega. Kopratrassile saab ju igal ajal minna, aga Alansis võistlus peetakse ära ja kogu jutt ju.
Mis üritusega Alansil üldse tegu on? Kiire pilguheit foorumisse igatahes mind targemaks ei teinud. 29. kuupäeva üritus Alansi vs. Mets ja Linnud ei tohiks kuupäevaga segada... Või on toimumas Alansi Kapi mingi esivõistlus, millest on teadlikud asjaosalised?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

See vast ... (Kui nädal aega nihkesse läheb :roll: )

P.S. Sry, Boob, ma haige praegu kodus, aga katsun ikka selle nädala jooksul ühendust võtta ja läbi astuda...

zum
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

zum kirjutas:See vast ... (Kui nädal aega nihkesse läheb :roll: )

P.S. Sry, Boob, ma haige praegu kodus, aga katsun ikka selle nädala jooksul ühendust võtta ja läbi astuda...

zum
Ma ise ka seda mõtlesin, aga täpsemad kuupäevad puuduvad...

PS. Ega mul kiiret ole 8)

Edit: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?p=66857#66857
Eks siis paistab, palju kaugeltkandi julgeid jeebimehi on.
Ae, zum, laseme ehk oma linnakaid kah kopraradadel jalutada ja päästame jeebimeeste au? :twisted:

Kas tavaks saanud saun toimub ikka samamoodi nagu varem?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

boob kirjutas:
zum kirjutas:See vast ... (Kui nädal aega nihkesse läheb :roll: )

zum
Ma ise ka seda mõtlesin, aga täpsemad kuupäevad puuduvad...

PS. Ega mul kiiret ole 8)

Edit: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?p=66857#66857
Eks siis paistab, palju kaugeltkandi julgeid jeebimehi on.
Ae, zum, laseme ehk oma linnakaid kah kopraradadel jalutada ja päästame jeebimeeste au? :twisted:

Kas tavaks saanud saun toimub ikka samamoodi nagu varem?
22. ei saa kahjuks ühineda... Tööpäev siis. Aga 29. võiks isegi mõelda, kui seal vett rohkem ei ole, kui piltidelt paistab. (Muda ma ei karda, hakkabki Jeep viimasest põllul sõitmisest liiga puhtaks saama... :lol: )

zum@ jeebu hingamine tehasekõrgusel ikka ... :oops: Ja elektri kaladest ma parem ei räägigi :D
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Ei taipa mina mis siis nüüd lahti. :!!! Kas miski hirmutas ära, või poleks tohtinud pilte lisada, või veel mingid põhjused aga näe igal juhul lükatakse lausa üritus edasi , et ometigi millegagi vabandada mitte tulemist. Kummaline lugu see igatahes on. Kahtluse uss on igaljuhul sügaval sees. Ja seda ei lüka peale kohale tulemise ükski asi enam ümber. Ja see ürituse edasi lükkamine täpselt samaks päevaks ????????? Mehed mina igaljuhul kahtlen . Ja siin välja pakutud 29. kuupäev ei tule minul kohe kudagi välja, sest selle ürituse nimel lükkasin ma ka jahiseltsi üldkoosoleku nädala võrra edasi ja seda tagasi tuua on nüüd võimatu. Nii , et kui TAHTMIST, JULGUST JA PEALEHAKKAMIST siis vabandage mind, tegelikult on kõik võimalik ja teostatav ja vabandused , et ei saa, pole aega, teised asjad jm. kui oli aega kuu aega planeerida pole enam vastuvõetavad. Need on minu arvamused ja mõtted ja minu tõeks pidamised ja prioriteedid. RAHU JA JÄÄME SÕPRADEKS. :driving Meie sõidame ja eks siis teised teevad sellest omasid järeldusi või on ikkagi keegi kes päästab ühe teatud gruppi kuuluvate meeste au seal rajal. :yupikaye
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Heinza kirjutas:Ei taipa mina mis siis nüüd lahti. :!!! Kas miski hirmutas ära, või poleks tohtinud pilte lisada, või veel mingid põhjused aga näe igal juhul lükatakse lausa üritus edasi , et ometigi millegagi vabandada mitte tulemist. Kummaline lugu see igatahes on. Kahtluse uss on igaljuhul sügaval sees. Ja seda ei lüka peale kohale tulemise ükski asi enam ümber. Ja see ürituse edasi lükkamine täpselt samaks päevaks ????????? Mehed mina igaljuhul kahtlen . Ja siin välja pakutud 29. kuupäev ei tule minul kohe kudagi välja, sest selle ürituse nimel lükkasin ma ka jahiseltsi üldkoosoleku nädala võrra edasi ja seda tagasi tuua on nüüd võimatu. Nii , et kui TAHTMIST, JULGUST JA PEALEHAKKAMIST siis vabandage mind, tegelikult on kõik võimalik ja teostatav ja vabandused , et ei saa, pole aega, teised asjad jm. kui oli aega kuu aega planeerida pole enam vastuvõetavad. Need on minu arvamused ja mõtted ja minu tõeks pidamised ja prioriteedid. RAHU JA JÄÄME SÕPRADEKS. :driving Meie sõidame ja eks siis teised teevad sellest omasid järeldusi või on ikkagi keegi kes päästab ühe teatud gruppi kuuluvate meeste au seal rajal. :yupikaye

AAMEN...

Kuna tänaseks on asi selge, et Alansi Kap avavõistlus, koos paljude muude atraktsioonidega toimub 22.03.08 on mul ettepanek.

Mehed virumaalt veavad ennast sellele uhkele rahvarohkele võistlusele kätt suruma, autot proovima.
Ja Kopra sõidu ajakava otsustame sealsamas ära nii et sobiks korraldajatele ja enamik üldsusele.
Sellest kopra trassist oleme me suurema pundiga kindlasti huvitatud.
Kahju, et kaks nii põnevat asja kokku jooksid seekord...

Kui 5 aprill hoopis?
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Romek
Rock Crawler

Postitus Postitas Romek »

Ja-jah cheromeestel võttis põlve nõrgaks, kui kraavi ja vett nägid :lol:
Tegelt Alansimeeste üritus jäi nädalajagu hiljaks, aga sinna minematta ka ei saa jätta. Vaja ju punkte korjama hakata.
Kopratrass ei pääse ka kuskile! Vaja ainult sobiv aega leida.
:roll: viiesaprill ei saa, lapse sünnipäev on.
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Vabandused Kopra Trassi Korralduskomitee (KTKK) :hail ees.
Kahjuks ei suutnud Ilma Taadiga seekord ühist keelt leida ja pidime pinnase liigse lõhkumise vältimiseks Alansi Kapi avaetapi nädala jagu edasi lükkama.

Aga kui hakkate Alansilt peale võistlust liikuma, jõuategi hämaruse saabudes Kopra Trassile (KT).
Meistrid sõidavad ju kinnisilmi ja pimedas ka KT läbi :twisted: ja oletegi varahommikuks saunas.

ps. Kui vaja teeme tiikidesse ka "Admirali Sviidi" :hihi: .
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

boob kirjutas:

Ae, zum, laseme ehk oma linnakaid kah kopraradadel jalutada ja päästame jeebimeeste au?

hei Heinza,sa vaata ette, boob kavatseb su maha jätta,
ta nüüd jeebuomanik :lol:
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

LR90 kirjutas: hei Heinza,sa vaata ette, boob kavatseb su maha jätta,
ta nüüd jeebuomanik :lol:
Selliste mõtete eest jätab mu naine mind varsti maha :oops:
Heinza on mulle juba andestanud selle pisikese libastumise jeebimaalima...
Kasutaja avatar
helx
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas helx »

...aga ikkagi, teeks siis väikese rivistuse ja isikukooseisu kontrolli kes on kindlad tulijad, andgu siin alamfoorumis endast märku. Hea oleks näha ka uusi üritajaid Kopratrassil! Kahju jah et JEEBUD ei saa seista meiega 22.03 ühel stardijoonel.
Aktiivsemat foorumi kasutamist tahaks näha kaa :lol: :hihi: :hihi: :hihi:
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"

Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Mina Admiral Nelson kinnitan täie tõsiduse ja vist mõistuse juures ( vahel küsitav ) et osalen Kopra raja ekspeditsioonil koos kahe madrusega kes on Sowat ja Boob või oli see vastupidi.... ei mäleta. Aga seal ma , me oleme. Ja Alansile läheme teine kord siis kui nemad kopra rajale tahavad tulla :twisted: :twisted: :twisted: vot nõnda , mina jään ja olen lõpuni algselt plaanitu juures ja sõpradega . :yupikaye :beer:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Heinza kirjutas:Mina Admiral Nelson kinnitan täie tõsiduse ja vist mõistuse juures ( vahel küsitav ) et osalen Kopra raja ekspeditsioonil koos kahe madrusega kes on Sowat ja Boob või oli see vastupidi.... ei mäleta. Aga seal ma , me oleme. Ja Alansile läheme teine kord siis kui nemad kopra rajale tahavad tulla :twisted: :twisted: :twisted: vot nõnda , mina jään ja olen lõpuni algselt plaanitu juures ja sõpradega . :yupikaye :beer:
AAMEN :hail
mardo
Mudder

Postitus Postitas mardo »

olen väikse vitaraga tulija loodan et jõuan soetada uued kummikud :D :D :D :D
vintsi vedaja lubas ka tulla kui vanaisa kalamehe potikud leiab :bg
Suletud

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”