Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Järvel Info Auto juures seisid täna neli Rangerit (pole kindel kas olid Wildtrackid). Kas olid veel ilma numbriteta
Kusagilt on kork eest ära läinud?

Viimati muutis rommel, E Okt 21, 2013 2:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mul ka kerge vine autos peale ahju kasutamist,ilmselt uue asja rõõmud.vallo kirjutas:tundub, et sai tööle. Täis mahus pole saanud veel katsetada. Tänud info eest.
Ei tea kas see on normaalne, et ahi ise ka tossu ajab välja või on mõni summutaja klamber lohakalt pandud.
Seda ahju vahtides avastasin, et vihmase ilmaga tilgub vett mootori kaane peale.![]()
Tundub, et kui vihmane ilm on peab autot katuse all hoidma![]()
Vallo
Suure asja vedamine 

- Manused
-
- Gaz haagisel.jpg 22.jpg (215.29 KiB) Vaadatud 4418 korda
Mõlemad aparaadid on auväärsed sikutajad . (Erinevaltel sajanditel)Rainer kirjutas:Suure asja vedamine
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Kes enam oodata ei jaksa saab siit leevendust http://www.auto24.ee/used/1581519
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Täna sai siis -8 -ga proovitud esimest korda, kuidas Webasto töötab. Töötab hästi. Ja ei mingit vinet kabiinis!Rainer kirjutas:Mul ka kerge vine autos peale ahju kasutamist,ilmselt uue asja rõõmud.vallo kirjutas:tundub, et sai tööle. Täis mahus pole saanud veel katsetada. Tänud info eest.
Ei tea kas see on normaalne, et ahi ise ka tossu ajab välja või on mõni summutaja klamber lohakalt pandud.
Seda ahju vahtides avastasin, et vihmase ilmaga tilgub vett mootori kaane peale.![]()
Vallo
Naudi elu vee peal!
Mul täna hommikul´-7 ,Eber töötas ilusti,ei haisenud ka enampolar kirjutas:Täna sai siis -8 -ga proovitud esimest korda, kuidas Webasto töötab. Töötab hästi. Ja ei mingit vinet kabiinis!Rainer kirjutas:Mul ka kerge vine autos peale ahju kasutamist,ilmselt uue asja rõõmud.vallo kirjutas:tundub, et sai tööle. Täis mahus pole saanud veel katsetada. Tänud info eest.
Vallo

tere .
palju maksab komplekt uste klaasidele sirmid? siiber on esimeste külje klaaside pesemisest. loodan et on abi neist sirmidest ekkist. jagage kogemusi kui kellegil on peal juba.
edu.
palju maksab komplekt uste klaasidele sirmid? siiber on esimeste külje klaaside pesemisest. loodan et on abi neist sirmidest ekkist. jagage kogemusi kui kellegil on peal juba.
edu.
+47 40726287
+47 40726287
Suurusjärgus 100EUR komplekt,ma olmale tellisin tuttava käest,pole veel kohale jõdunud.sitikass kirjutas:tere .
edu.
Ilmselt pakub Info auto ka neid,ühel demoautol olid küljes .
Mis Sul kondi pumbast saanud on?
Midagi pole veel saanud. Tartus ei saa teha kuna mammuti aja jooksul tehakse. Ma ei saa kodus nii kaua hallitada. Proovin siin norras asja korda saada.
+47 40726287
+47 40726287
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Ma panin oma autole ka kohe külge ja enam vesi ei häiri.sitikass kirjutas:tere .
edu.
Maksab 90 euri 4 ukse komplekt.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Mis siis täpsemalt järgi andis?Maasturid kirjutas:Meil siin hakkas täna ühel veidi üle nädala vanal Wildtrakil(õnneks mitte minu masinal) salongist jahutusvedelikku põrandale lekkima ja oi kui koleda lõhnaga see vedelik on.Ilmselt oli ka põrandamatt juba sedavõrd läbi imbunud kuna auto alla tekkis ka 10 minutiga korralik loik.
Kõrvalt vaadates oli näha kuidas käigukangi eest armatuurlaua alt jahutusvedelik tilkus-voolas.
Eks järgmine nädal kuuleb mis seal siis järgi andis.
Aastake ootamst, nädal sõitmist ja uuesti ootereziimi....
Selge. Ostan uuel aastal siis kah.Maasturid kirjutas:Ma panin oma autole ka kohe külge ja enam vesi ei häiri.sitikass kirjutas:tere .
edu.
Maksab 90 euri 4 ukse komplekt.
Edu.
+47 40726287
+47 40726287
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Salongis olev radikas vajas vahetust, nädal ja masin liikus jälleRainer kirjutas:
Mis siis täpsemalt järgi andis?

http://www.maasturid.ee
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kas keegi Rangeri kasutajatest on karteri/põhjakaitsme paigaldanud?
Kui jah siis kelle toodangu?
Kui jah siis kelle toodangu?