Kui huvi siis Peederga teise poole võiks ära tuua

Moderaator: Moderators
tuningman kirjutas:To priit:
Ausalt ei teagi, kus see koht seal on kuhu minna ei tohi. ilma sinuta poleks läinud ikka. sa tead neid koht paremini ju.
arvan, et kui willyle hääled sisse saan, siis 29 paiku lähen songin maja taga üle jõe oma metsas.
ehk nüüd saab sinna sohu juba nii väikse rattaga ka nagu willy 32 on.![]()
seni pole veel jala jõudnud luuret tegema minna.
kui sõiduks läheb siis võin kuni 2 autot seltsi ka võtta,
Tean millest jutt. ma ka ei taha, et keegi minu metsas luba küsimatta ringi soopaksLihtsalt ei taha et võõras metsas keegi sõidaks ilma küsimata. Tekivad jamad!
Eino Alar, varem kui sul metsa autut polnud olid ilgelt aktiivne metsas käija.Alar.V kirjutas:Alarist ei tea mina ka midagi, aga reaalselt on mul puhkus siis ja ma tõesti ei taha midagi ette planeerida
, kuigi tegelikult tahaks metsa minna küll
Elu ikka nii palju muutunud ja elukoht ka teine, aga ju ma olen nõrk ja otsin vabandusi et mitte metsa minnaenx kirjutas:Alar.V kirjutas:Eino Alar, varem kui sul metsa autut polnud olid ilgelt aktiivne metsas käija.
Mis toimub?
Ma usun et enx peab 29 üksi tegema. Sa lihtsalt rullid seal pohmellis peaga auto all. Või pead sünnipäeva kergelt õliste näppudega jimny allngumarek kirjutas:Minul ka ole aega minna 29 olen ka sinise kallal koos Enx-ga.