Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
selge on see et ma saan tuld ja tõrva kommentaariumites. see pole probleem. teema on üleval ja nagu nägin on ka teisi mudeleid mille tellimused on hapud .
aastaid nata tagasi ma sellist probleemi ei mäleta.
olen kuue erineva mudeliga erinevates salongides olnud klient ja sellist probleemi ei mäleta et defitsiit (meenub nõuka) oleks probleem.
kannatust härrased .
aastaid nata tagasi ma sellist probleemi ei mäleta.
olen kuue erineva mudeliga erinevates salongides olnud klient ja sellist probleemi ei mäleta et defitsiit (meenub nõuka) oleks probleem.
kannatust härrased .
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
bla-bla-bla: klassikaline müügimehe jutt hr. Feliks Soe. Seda juttu oleme me kõik kannatlikud kliendid juba kuid kuulnud. Ootaks ikka midagi konkreetsemat, kuid see vist on kui vastu tuult kusemine. 

Ärme loobime näppe. Ma vähemalt üritasin. Aga eks tehke mis tahate.
+47 40726287
+47 40726287
Said sa ikka aru, et hr Feliks on sitikass, mitte müügimees? Või olen mina selle pika teema jälgimisega midagi sassi ajanud?AINIONU kirjutas:bla-bla-bla: klassikaline müügimehe jutt hr. Feliks Soe. Seda juttu oleme me kõik kannatlikud kliendid juba kuid kuulnud. Ootaks ikka midagi konkreetsemat, kuid see vist on kui vastu tuult kusemine.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Tõesti väga vabandan Feeliks-ajasin suure ähmiga nimed sassi.
Veelkord väga vabandan-pidasin silmas seda Info-Auto soolapuhujat.

Pole midagi. Vabandus aksept. Endiselt ootan ka teistelt prtaalidelt vastuseid. Juriidilisel isikul on selleks terve kuu aega. Pole midagi , mul paks nahk.
Vahepeal lipsasin autoga Norra jälle. Seega kena jätkuvat suve teile seal kodus.
Vahepeal lipsasin autoga Norra jälle. Seega kena jätkuvat suve teile seal kodus.
+47 40726287
+47 40726287
Värskete uudiste kohaselt peaks mõned ootajad järgmine nädal vähemaks jääma 

-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Noo ei vea omal selles õnnemängusRainer kirjutas:Värskete uudiste kohaselt peaks mõned ootajad järgmine nädal vähemaks jääma

Naudi elu vee peal!
- TiitR
- I live off from the mud
Meedia aitas kaasa?Rainer kirjutas:Värskete uudiste kohaselt peaks mõned ootajad järgmine nädal vähemaks jääma
Vaevalt küll,ma usun,et see on nii suurTiitR kirjutas:Meedia aitas kaasa?Rainer kirjutas:Värskete uudiste kohaselt peaks mõned ootajad järgmine nädal vähemaks jääma
süsteem,et siin nädalaga ei muuda midagi
13 ja reede ei ole alati halb päev
kulus ainult 375 päeva ,et auto kätte saada

kulus ainult 375 päeva ,et auto kätte saada

- Manused
-
- Ranger.jpg (236.03 KiB) Vaadatud 3786 korda
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Noo palju õnne siis ja veel rohkem muretuid kilomeetreid
d
Kuidas esmamulje on?

Kuidas esmamulje on?
Naudi elu vee peal!
Tänud. Esmamulje on super 450km sõidetud.see auto on ootamist väärt.polar kirjutas:Noo palju õnne siis ja veel rohkem muretuid kilomeetreid![]()
![]()
d
Kuidas esmamulje on?
õnnitlused valge rangeri omanikule.
pisikene info ka juurde et keegi teistest portaalidest pole vastanud ja mingit asjakohast huvi üles näidanud.
pisikene fakt ka minu rangerist. nimelt kondi kompressor andis otsat. midagi veel toodab aga urrab mis kole. jehuuu esimene asi mis laiali.
pisikene info ka juurde et keegi teistest portaalidest pole vastanud ja mingit asjakohast huvi üles näidanud.
pisikene fakt ka minu rangerist. nimelt kondi kompressor andis otsat. midagi veel toodab aga urrab mis kole. jehuuu esimene asi mis laiali.
+47 40726287
+47 40726287
Palju läbisõit on?sitikass kirjutas:õnnitlused valge rangeri omanikule.