Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
askob kirjutas:Plaan minna Juuli Kõpu üritusele turisti sõitma. Kas saares keegi enne seda ka väiksemat sorti sõitu korraldab?
Tere
Sõitma plaan minna Peederga kanti,
Oksapesu on kindel, pehmet pinda usun ,et on vähem kui eelmine kord aga palju võib ette tulla väga sügavaid väljavedaja rõõpaid.
askob kirjutas:Ilmselt vist hea, et ma ei tea millest jutt käib Püüame järgmine nädalavahetus platsis olla.
Mis massinaga tulek on?
Usun ,et seekord võiks kokku saada Leisi tanklas näiteks , ple mõtet Pärsamalt läbi keerata! Aga kuupäev veel kas siis 15 või 16?
askob kirjutas:Ilmselt vist hea, et ma ei tea millest jutt käib Püüame järgmine nädalavahetus platsis olla.
Mis massinaga tulek on?
Usun ,et seekord võiks kokku saada Leisi tanklas näiteks , ple mõtet Pärsamalt läbi keerata! Aga kuupäev veel kas siis 15 või 16?
Peaks roheline chero olema, kui just grandi kurjaks ei aeta
Alar.V kirjutas:Mina liigun ka taas meeldivalt edasi , täiesti hea tunne kohe. Aga seda ma ei tea kas liitun järgmine nädalavahetus, selgub vast alles reedel
Kas piima toomise masinast hakkas kahju ikkagigi, et siin keerutad!
enx kirjutas:Kas piima toomise masinast hakkas kahju ikkagigi, et siin keerutad!
Tegelt oleks autot tööl käimiseks ka vaja jh , aga sel nädalavahetusel mitu muud plaani paraku tekkinud Muidugi kahju oleks ka uuesti midagi ära lõhkuda, ei hakka keerutama
Liitun kh vb teiega, kuid kaasreisijana kastikas natuke lonkab hetkel ja no enne kui küljeraudu ja raudstanget pole siis seni on natuke liiga palju asju mida ää lõhkuda